Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 933
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
аз пък, като бях в лили - забравих на коя марка са и не ми се разследваше и разпитваше и без това порядъчно се натоварих  Mr. Green с други неща

# 166

Ще се маскирате ли са Хелоуйн? Мислите ли вече как? Предвиждате ли интересен грим?

# 167
  • в 1001-та нощ

Ще се маскирате ли са Хелоуйн? Мислите ли вече как? Предвиждате ли интересен грим?

аз много обичам да се преобразявам - в ученическите ми години - имахме една групичка, занимавахме се с астрофизика и всеки месец имахме такова парти  Blush ех ... страшни времена бяха  Blush

сега ще бъда вамп лейди - без зъби и ужасяващи елементи - ще се фокусирам на очите, малкият ще го маскирам на котарак или зайче и ще ходим да плашим каките (братовчедките му)  Mr. Green

# 168
сега ще бъда вамп лейди - без зъби и ужасяващи елементи - ще се фокусирам на очите, малкият ще го маскирам на котарак или зайче и ще ходим да плашим каките (братовчедките му)  Mr. Green
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Звучи много готино!

# 169
Да много и себе си, и доста хора около мен вк. мъже. Правим големи партита и грима е супер важен.

# 170
  • в 1001-та нощ
аз мъж не съм гримирала  Mr. Green

# 171
Много са кротки! Mr. Green
А на деца паяци и паяжини по цялото лице да рисуваш? И те са кротки!

# 172
  • в 1001-та нощ
наскоро на едно детско парти имаше аниматори и ги преобразяваха (децата), но предполагам си имат специални боички - не успях да разгледам

моят мъж е хипер капризен  Mr. Green не бих си причинила лукса да му шетам на акълите  Mr. Green

гледала съм такива снимки на баща ми - беше преобразен на пират - с триъгълната шапка, средновековни дрехи .... много добро преобразяване; за грим не си спомням  Mr. Green но определено съм много "ЗА"

# 173
Дискусията от последните страници ме накара да направя няколко facepalm-a  Crazy
Много зависи от продукта (скъп или евтин, и от двете се намират качествени и НЕкачествени неща). За момента не съм горд притежател на скъпа козметика, но мисля, че си се справям добре и с малкото и евтиното, което имам. Не е важно само продукта да е добър, ако е лош и имате опит успявате да извъртите нещата и да намерите полза от него. Не мога да си позволя масивни козметични покупки и съм се научила сама как да изкарам ползата и да не хвърлям наред.
Очната линия на есенс пада за секунди с мицеларната вода на Биодерма, без да търкам.
Та.. трябваше да се изкажа и аз.  Whistling

Този кукленски грим до къде го докарахте? Аз се надявам тази седмица да успея да направя нещо, но сега почвам и университета и ще ми е чудна програмата  Sad Ако не успея в срока, ще се отчета след него..

Хелоуин ми е любим празник (макар че не е български, нито съм живяла в чужбина). Повече емоция ми носи и от Коледа. Последните години с приятелите ми винаги мислим разни костюми, как ще се направим, събираме се в "нашия" си клуб (3 уши) и си правим невероятно парти. Миналата година заради депресии и чудесии, до последно не знаех дали ще ходя или ще си гледам стената вкъщи, но отидох - сложих набързо черния корсет с червена паяжина, напляках червено-черен грим - ТААА ДААА - вампирче. Тази година заради червената коса ще се наглася като Poison Ivy, много работа имам по костюма, грима също не съм решила напълно, но поне имам още месец и нещо. Много го обичам това време от годината!  Heart Eyes Ето и 2-3 снимки от миналата година.  Twisted Evil

Скрит текст:

# 174
  • в 1001-та нощ
много хубаво гримче, а и лакът е тематичен  Heart Eyes

аз всеки път - когато седна да правя къкла - приключвам с вампир - явно доста здраво ме държи - въртя-суча - все накрая така прикючвам, но ми е бонус, че поне експериментирах и в нюд грим  Blush - вече 2 пъти  Heart Eyes

ще гледам да спретна нещо  Heart Eyes с новите сенки на ГР, макар, че вече пробвах - никак не се хващат от апарата   newsm78

# 175
наскоро на едно детско парти имаше аниматори и ги преобразяваха (децата), но предполагам си имат специални боички - не успях да разгледам

моят мъж е хипер капризен  Mr. Green не бих си причинила лукса да му шетам на акълите  Mr. Green

гледала съм такива снимки на баща ми - беше преобразен на пират - с триъгълната шапка, средновековни дрехи .... много добро преобразяване; за грим не си спомням  Mr. Green но определено съм много "ЗА"
Да и аз имам. Peace Но черните, сложни неща ги рисувам винаги без значение от пола и възрастта с черната очна линия на Мас. Никога не са се оплаквали от алергизиране примерно. За децата иначе ползвам специални бои, защото много алергии има наистина. Те са бича на века и трябва предпазване.

# 176

Тази мацка е страхотна, а самото клипче гледах няколко пъти заради чувството й за хумор  Heart Eyes

# 177
  • София
Ние си празнуваме Хелоуйн в домашна обстановка,но гримирам  само себе си. Другите са с импровизирани костюми.
По темата за "бюджетната "козметика да похваля тези червила.Прекрасни са. Купих си днес 107.Завършека е кадифен и матов. И миреше като цвета .. Grinning малиново/къпинов заедно със семките .Смятам да си купя и ярко розовото/кораловото. 101 напомня на Cosmo на МАК, на моята кожа.
И за Татута, влюбена съм в днешните 2 цвята ,които си купих. Permanent Taupe и Pink gold. Много добре седят на окото.Изкушена съм да си купя още. В Бг, само 6 цвята ли са заредили?  Thinking

# 178
  • в 1001-та нощ
Аз да си покажа гримчето за срещата  Mr. Green по план трябваше да е оранжево, но тъкмо да посегна към него и ме прободе идеята да пробвам други цветове на ГР, очната линия също е тяхна, за 1 път я пробвам  Heart Eyes

на кожата още нямам нищо  Mr. Green

# 179
Аз да си покажа гримчето за срещата  Mr. Green по план трябваше да е оранжево, но тъкмо да посегна към него и ме прободе идеята да пробвам други цветове на ГР, очната линия също е тяхна, за 1 път я пробвам  Heart Eyes

Скрит текст:

на кожата още нямам нищо  Mr. Green

Изглежда чудесно. Успяла си да прелееш цветовете Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 21:34 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт