Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е суеверието относно боядисването на косата по време на бременност?
Какво означава името Нефели и откъде идва?
Как да се справя с ниския хемоглобин по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е суеверието относно боядисването на косата по време на бременност?
Суеверието относно боядисването на косата по време на бременност се основава на стари вярвания, че това може да навреди на бебето. Въпреки това, съвременните бои са доста щадящи и не трябва да се прекалява със страховете. Много жени избират без амонячни или нискоамонячни бои, които се считат за по-безопасни. Препоръчително е да се консултирате с лекар или фризьор, за да изберете подходящия метод за боядисване на косата по време на бременност.
-
Какво означава името Нефели и откъде идва?
-
Как да се справя с ниския хемоглобин по време на бременност?
При нисък хемоглобин по време на бременност е важно да се консултирате с вашия лекар, който може да ви предпише допълнителни хранителни добавки, включително желязо. Освен това е изключително важно да обърнете специално внимание на вашата диета, като консумирате храни, богати на желязо, като червено месо, зеленчуци и ядки.
-
Как да се справя с високото кръвно налягане по време на бременност?
-
Какви са препоръките за боядисване на косата по време на бременност?

Но мъжа козирог не ми харесва като характер.А децата,виждам от мои приятелки с момичета козирог които сега ще направят 2 годинки и са големи инати и двете и много упорити и срамежливи.Но ще видим нашите козирочета,как ще са
Дали ще ни късат нервите 
Честит празник на всички празнуващи !!!
Моя братовчедка е козирог и мога да кажа, че е много спокойна, упорита и амбициозна
Но според мен това си е и до характера на човека в някаква степен.
Лека бременност до края!
, че при първата бременност и след раждането имах сериозни проблеми с бъбреците.

Много съм залюхана! От вчера доста сериозно ме боли гърба. Много е гадно. И като легна по гръб не ме боли, но не мога да дишам
Чудя се дали не ме боли кръста от това, че последните 3 дена съм почти постоянно на някъде - понеделник чистих цял ден основно, че скоро няма да мога да се сгъвам толкова, вторник ходих до НОИ за ПИК, в сряда тичах на фризьор и после на вечеря с шефа на мъжа, вчера цял ден обикалях детски магазини... Май трябва да се кротна малко 

Много хубави местенца сте избрали за меден месец - обожавам спокойствието на Хисаря, а в ресторанта на винения комплекст в Старосел готвят много вкусно.......мммммммммм
, набързо решихме и сключихме брак,в тесен семеен кръг и приятелите бяха повече от колкото роднините (бяха баба,мама,кака,мъжа й,тате,свеки и брата на мъжа ми) .