Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 721
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Deutschland
Джия  newsm51 никога не съм била там досега. Искам спокойствие, тишина и вярвам, че там е перфектното място.

# 601
  • на острова на мечтите
Ако има някъде място толкова изпълнено с енергия, това са Родопите! Липсват ми, но когато си идвам, гледам да отида  там! И наистина хората са различни!
Момичета, другият месец имаме годишнина с Милото и отиваме на кратка почивка - точно на такова място. В едно селце в Родопите. Нямам търпение вече. Искам да опитам тамошните храни, да видя как живеят хората, да опозная бита им....

Хората там са други. По усмихнати, по щастливи. Сигурна съм, че ще останете очаровани. Родопите са вълшебно място. Високи смърчове, рекички, стари каменни къщи, спокойствие, свеж въздух... Hug
Да се заредиш с енергия!!!!!!!

# 602
Винаги, когато ходя там, се зареждам с енергия!

# 603
Богини, открих хюман дизайна и сега само си седя и си щракам рождените дати на познатите, още съм новачка, но се усъвършенствам, пресен пример, на един му излизат  празни горни чакри, тоест  човека е  глупав и след 2 дни направи много глупава постъпка (все още търся логиката в действията му) #Crazy та това ме доубеди в тази система
иначе нещата при мен са в застой и се чудя каква ли хубава изненада ми подготвя Вселената newsm08
освен това БНД е сънувал земетресение (били сме в нас, почнало земетресението и той ни грабнал да ни спасява), а след 2 дни дъщеря ми без да знае за неговия сън се събужда и почва да ми обяснява, че е сънувала......... ЧЕ Е ИМАЛО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ #Crazy, това по принцип означава промени и рокади в живота (нещо като сътресения), но се чудя аз къде съм в цялата схема fadein, нещо ме няма, странна работа newsm78........

# 604
Богини, открих хюман дизайна и сега само си седя и си щракам рождените дати на познатите, още съм новачка, но се усъвършенствам, ..............

Дай линк , че като го напиша в Гугъла и ми излизат само статий.

# 605
И аз бих искала линк  Hug

# 606
най-пълна информация има в страницата им във фейса
днес някоя БОГИНЯ ще сбъдва ли желания, че ми трябват парички Money Money Money Money
ОБИЧАМ ВИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ВСЕЛЕНАТА РАБОТИ ЗА ВАС newsm10

# 607
# 608
Клемче, заповядай:

http://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart

Поразрових се и открих, къде може да се изчисли. В сайта на фейсбук нищо подобно не намерих.

# 609
http://www.jenite.net/2011/06/human-design.html

А след това погледни тук. Мисля, че е добре обяснено.

# 610
  • Costa Rica
Богини, открих хюман дизайна
Е, мерси Wink Имам книгата от месеци, но отлежава за подходящия момент. Предполагам, че подходящият момент е сега.
За пръв път получавам логично обяснение защо най-хубавите неща ми се случват без изобщо да си мръдна пръста, а ако се боря за нещо, получавам само разочарование, Такъв ми бил дизайнът Whistling

# 611
Е да, ама аз като напиша град и ми казва, че е невалиден. Rolling Eyes

# 612
Е да, ама аз като напиша град и ми казва, че е невалиден. Rolling Eyes

първо трябва да е на латиница. и на мен ми изписа първия път невалиден град, защото е много малък рожденният ми такъв. записах съседен голям град и го имаше  Wink

# 613
Аp напълно се обърках, някой по-запознат ще ме "светне" ли? Нещо не мога да си го разчета както трябва.

# 614
ми манифестор генератор си Joy

Общи условия

Активация на акаунт