Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 741
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Е много е хубава тази статия!
Направо си я представих тази юрта.

# 586
Здравейте, момичета. Чета ви всеки ден, но не пиша, правя си ритуали, сбъдвам желания  Simple Smile.
 Пускам линка към коментираното предаване, което ми е любимо и си го гледам от време на време.
Не знам дали за постоянно, но и ние си взехме местенце на село и се надявам догодина вече да можем да преспиваме там.

http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite/videos/video/1748363961- … ash_ot_varha.html

# 587
  • Deutschland
Миж и мен ме човърка нещо, та се поразрових... според мен не става въпрос за напълно обикновено момиче. Начина им на живот едно към едно копира последователите на Мегре. Еко дом сред полето, био продукти, няма ТВ, няма нищо, новините не задоволявали нуждата им от духовна храна, апропо видях страницата й във фейса и  Shocked

Все пак какво ме грее мен това  Thinking да се спасяват.
Притесни ме факта, че са проповядвали идеите си в училища и детски градини. Ако науча, че в училището на дъщеря ми е имало подобно нещо не отговарям за действията си.

Ако някой се чувства засегнат от моите теории - ИЗВИНЕТЕ! Просто изразявам мнение
  Peace

# 588
  • Бургас
bTV_Reporterite_Downshifting__da_izbyagash_ot_varha.html
момичето е същото,но аз я гледах по нова в неделя
намерих го http://play.novatv.bg/play/289555/?autostart=true

# 589
Здравейте, момичета. Чета ви всеки ден, но не пиша, правя си ритуали, сбъдвам желания  Simple Smile.
 Пускам линка към коментираното предаване, което ми е любимо и си го гледам от време на време.
Не знам дали за постоянно, но и ние си взехме местенце на село и се надявам догодина вече да можем да преспиваме там.

http://www.btv.bg/shows/btv-reporterite/videos/video/1748363961- … ash_ot_varha.html

Благодаря за намереното клипче - точно на него исках да попадна , но незнаех как да го търся...
 Това е и моя мечта - даже си мислих , че ако спечеля от Тото - то - веднага бих отишла със синът ми да живея в някое китно село. Ама за целта трябваше да си пускам фиша ПОНЕ  hahaha

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 16:25 от klem4e

# 590
  • Costa Rica
Благодаря за намереното клипче - точно на него исках да попадна , но незнаех как да го търся...
 Това е и моя мечта - даже си мислих , че ако спечеля от Тото - то - веднага бих отишла със синът ми да живея в някое китно село. Ама за целта трябваше да си пускам фиша  hahaha
И аз! Без да съм чела книгите на Мегре - нямам и намерение да ги чета Wink Спира ме само фактът, че ще се наложи да водя борба с орда силноалкохолни напитки от закарна тръстика (айде сега, оценете ми политическата коректност Mr. Green), които също са открили почина "бек ту нейчър" Wink

Защо ли всеки, който отказва да кеси доживот в Матрицата бива обявяван за сектант newsm78

Сещам се за презрението, с което ССФ гледа на пишещите тук "сектанти". Crossing Arms

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 15:48 от Делфина фон Ю.

# 591
Момичета, аз ви говоря за живот без стрес и един начин на живот, който е близо до живота на баба ми - месен хляб, МОИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ, МОИТЕ ПЛОДОВЕ! На мен ми звучи приказно, моето детство е било през по-голямата част на село и затова знам много добре какво всъщност искам!
И съм много далече от сектите!
Аз лично внимавам каква храна купувам, освен духовната ни храна е важно и какво слагаме на трапезата.
Желая на всички прекрасна вечер!

# 592
Здравейте мили феи,
този път желания писах не на новолуние, а два дни преди него. Така ги почувствах нещата и ето че вече имам едно сбъднато желание. Благодаря, благодаря, благодаря!!!! newsm44

Успех на всички, които поемат по нов път!!! Hug

# 593
Честито на всички , чийто желания се сбъдват - радвам се чистосърдечно за вас   bouquet Hug
 Кой беше си намерил работа наскоро ? - честито и на него и да ми фрасне един ритник по задните части , ей така за кадем , че хем спешно се нуждая от доходи , хем детето немога да го оставя на никой - нали е в процес на оздравяване  Rolling Eyes  Да не си помислите , че мен хем ме сърби , хем ме боли  smile3513 - нееееееее просто трябва да си намеря нещо като надомна работа , ама каква  newsm78 #Crazy, че и доходна отгоре на всичкото  Money
 evrovioleta , казваш МОИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ , МОИТЕ ПЛОДОВЕ  - така съм се смяла ....Не за друго ами гледа моят син сега Мързел град и там има едн герой - СВИДЛЬО му викат , та неговите фрази са тези . Да не се обидиш  Hug , много добре знам за какво говориш. На село като ходих откъсвах от доматите на баба , взимах една буца сирене правено от баба и един горещ хляб , печен в селската фурна ....ииииииииииии - нямаше по -сладко нещо от това . Не съм си и мислела , че един ден ще си мечтая за това удоволствие.
 Искам да водя прост живот без стрес - да сея разни зеленчуци , да ги копам ....само не искам със прасета и крави да се занимавам , че са ми много страшни а и месо не обичам.../как се пазаря само  - сякаш съм там вече Joy/ . Детето ми да играе на воля из двора - да не го пазя от коли , газове , кихащи и кашлящи хора навсякъде , дето и ръката не си слагат на устата..... Да си каним приятели ....., които да приспиват у нас ......Дано , Дано , Дано за мое и общото добро  Praynig Peace / и рима има /. Joy hahaha
А сега желая на всички ви един вълшебен ден , пълен със усмивки , сбъднати желания и любоооов   bouquet

# 594
  • Deutschland
Момичета, другият месец имаме годишнина с Милото и отиваме на кратка почивка - точно на такова място. В едно селце в Родопите. Нямам търпение вече. Искам да опитам тамошните храни, да видя как живеят хората, да опозная бита им....

# 595
Здравейте! Simple Smile
Записвам се и аз в тази позитивна темичка с една почти 20 годишна мечта,която има вероятност скоро да се случи. Simple Smile
Късметлийски ден ви желая на всички! Hug

# 596
Мили момичета много се радвам, когато ви чета и виждам, че все повече хора започват да оценяват дребните нещица в живота. В този забързан свят, изпълнен с токлова много стрес и напрежение има нужда от промяна в мисленето на хората. Аз смятам, че нещата в живота ни са назряли много и хората са станали като акули, лоши, злобни, алчни, готови да смачкат всичко и всеки по пътя, за да имат всичко(Богатства). Незнам защо имам предчувствието че е дошъл момента хората да прозрът че не всичко на този свят е пари и да оценят природата, и това, че светът не е създаден от парите.(знаете какво имам в предвид) колкото и водещи да са те. На мен също ми харесва идеята за къща на село и спокоиствие......но за съжаление в БГ всичко централизирано в големите градове. Надявам се скоро да се случи нещо, което да накара хората да се озъзнаят...

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 14:46 от dea 55

# 597
  • София
bTV_Reporterite_Downshifting__da_izbyagash_ot_varha.html
момичето е същото,но аз я гледах по нова в неделя
намерих го http://play.novatv.bg/play/289555/?autostart=true
Страхотно отвсякъде! Изглежда прекрасно! И е в пустошта...
Баща ми купи преди години една къща, която е на 120 км разстояние от нас в едно село с десетина старци на кръст. Беше хубава, а той имаше голям мерак и работеше много по нея, за да я направи още по-хубава. Имаше обаче в съседната къща цигани, на които всеки път, като се връщаше от София, татко носеше дрехи, обувки и други неща. Те пък за благодарност му обираха градината, когато заминеше за София, и крадяха, каквото видят. Другите съседи се радваха, когато им помагаше, но веднъж, когато той поиска лозарска пръскачка за 2 часа да си напръска лозето, бабата и дядото, на които беше косил, копал и др. такива, казаха, че ще трябва да питат сина си дали може, а той идва отвреме - навреме само събота или неделя.  Sick
Въпреки това баща ми се чувстваше щастлив там. Бяха си двамата с майка. Имаха си градина, лозе, свиреше си на цигулката без никой да му прави забележки  Simple Smile , но получи инсулт. Наложи се да си седи само в апартамента в София, т.к. беше парализиран... 10 год. на легло. Мечтата му се сбъдна, но за кратко.
Сега тази къща се руши. Вече 12 год. никой не ходи там. Далече ни е, нямаме време, пък и желание да ходим там. Междувременно къщата е обезкостена. Всичко е взето, откраднаха колата от гаража, дори един стар лампов телевизор е изтърбушен. Тъжна, гадна гледка е!  Sick  Искаха да купят къщата, но ако може почти без пари, т.к. трябва да се поправя. И така си седи...
Много дълго стана, но исках да споделя... Sad

# 598
  • София
Ама изключително ви благодаря за трите репортажа! Не знам на вас как са ви подействали, но при мен беше нещо вдъхновяващо. И аз си мечтая за нещо сходно и съм сигурна, че някой ден ще се случи Simple Smile Връзката с природата е основополагаща изобщо за философията на темата, в която пишем, мисля. Голяма част от авторите на книгите, които четем, са стигнали до нея именно чрез отшелничество или осъзнаване на природните закони като част от нас... Не говоря за крайности, но няма да ми мигне окото да се преселя в близко село и да пътувам сутрин и вечер примерно Simple Smile

А и малко като знак ми дойдоха - вчера пратих документи за работа във В.Търново, а днес ги виждам. Дори за секунда не съм се поколебала, въпреки че би означавало след 30 г. в София, където ми е живота, семейство, приятели, позната среда и пр., да се преместя там барабар с детето или по-зле, без него (може би на първо време). Обаче такива резки движения, които са ми идвали отвътре, от сърцето, без много логика и разум на пръв поглед, винаги са се оказвали досега правилни при мен, пък начинът за подреждането им си ги намирам впоследствие и се оказват не толкова драматични, а доста полезни промени. Така де, ако ми се обадят изобщо  Mr. Green

По повод онзи репортаж на бТВ за "последователите на Анастасия", изключително манипулативен е. Загледайте се в интерпретацията на Бенатова и в това, което реално говорят участниците, които по мое мнение са мноооого далеч от сектанти. Иначе с въпросното учение не съм запозната, наблюдавах само приложението от хората  в репортажа и не видях нищо толкова ненормално. Историята е натаманена според желанието за внушение... Мое мнение  Peace

Прекрасен (макар и мъгляв) ден на всички   bouquet

# 599
Момичета, другият месец имаме годишнина с Милото и отиваме на кратка почивка - точно на такова място. В едно селце в Родопите. Нямам търпение вече. Искам да опитам тамошните храни, да видя как живеят хората, да опозная бита им....

Хората там са други. По усмихнати, по щастливи. Сигурна съм, че ще останете очаровани. Родопите са вълшебно място. Високи смърчове, рекички, стари каменни къщи, спокойствие, свеж въздух... Hug

Общи условия

Активация на акаунт