Подсъзнанието може всичко 53 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 721
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
А, то това и аз го разбрах, ама не мога да си го разтълкувам. Laughing

# 616
Ми то едва ли някой от тук пишещите могат.

# 617
генератори и манфиестиращи генератори около 70% от населението са генератори, в това число влизат и манифестиращите генератори (generators, manifesting generators). основната разлика между генератор и манифестиращ генератор е, че при отклик на нещо, манифестиращият генератор може да действа по-бързо от чистия генератор. тези два вида са единствените, които притежават нонстоп активен сакрал, специален енергиен център. за генераторите най-важното нещо в живота е намирането на работа. ако те не работят правилната за тях работа, то те се измъчват. когато работата е тяхната, сакралът ги снабдява с почти неизчерпаем източник на енергия. стретатегията в живота на генераторите е да откликват на възможностите, които им се предлагат. те имат отговорите в себе си, остава само да се научат да ги разпознават. когато нещо е тяхното, сакралът им е този, който отговоря с Ъхххъ за да, и съответно с ЪЪкъъ за не. когато един генератор не разпознава вътрешния си глас, то той често се фрустрира (чувства се напрегнат, издразнен, безпомощен) и не може да вземе решение как да действа. и така става, защото не е вложил енергията си по правилния начин в правилното занимание, съответно среща препятвствия, нещата зациклят или енергията не му достига. в обратния случай, когато генераторът чуе сакрала си и го последва, той изпитва истинско удовлетворение.

http://www.jenite.net/2011/06/human-design.html
Сайтът на Една Жена

От линка на Джия е цитатът. А 50 долара няма да пратя, за да търся истини, които са в мен. Grinning

# 618
  • Costa Rica
Ми то едва ли някой от тук пишещите могат.

Мъхъм, знанието струва пари - около 300лв. в случая, за да те научат да разчиташ картите :lol Или си плащаш за консултация.
Мисля, обаче, че с книжка в ръка човек може и сам да се научи.

Ето какво намерих за манифестор-генераторите:

Съществуват два подтипа генератори – чисти генератори иманифестиращи генератори, като и двата съставляват по около 35% от общото население на планетата. Главната разлика между тях е, че след като откликне на нещо, манифестиращият генератор може да пристъпи към действие по-бързо, отколкото чистия генератор.
Манифестиращият генератор е манифестор с генераторска стратегия. Разполага с нескончаем запас от енергия, тъй като има поне един двигател, свързан пряко с гърлото. Обикновено обича да бъде в ядрото на живота. Най-голямата му дилема е да се научи, че истинската му сила се корени в изчакването възможностите сами да дойдат при него. Ако се опитва активно да преследва целите и мечтите си, ще среща само съпротива и болка. Когато се отпусне, животът му може да бъде поезия в движение.
Някои карти на манифестиращи генератори:
Д. Х. Лорънс
Индира Ганди
Джаки Онасис

Други известни манифестиращи генератори:
Принц Уилям, Шон Конъри, Фредерик Шопен, Мари Кюри, Хилари Клинтън, Клинт Истуд, Зигмунд Фройд, Махатма Ганди, Щефи Граф, Мария-Антоанета, Михаил Горбачов, Джими Хендрикс, Папа Йоан Павел II, Джанис Джоплин, Фридрих Ницше, Ричард Никсън, Йоко Оно.

Преобладаващо негативно чувство: Фрустрация при чистия генератор и фрустрация, примесена с гняв, при манифестиращия генератор.
Стратегия: Изчакайте, преди да действате, докато добиете яснота какъв е откликът ви. Не инициирайте.

Е, сега ми стана ясно защо положителното мислене съчетано с положителни действия при мен води  до едно голямо нищо Wink

# 619
Благодаря за разяснението, момичета! Hug

# 620
Ето и български сайт. http://www.humandesign-bg.com/bg/chetirite-tipa
Има някакви разяснения.

# 621
Не знам до колко може да им се вярва на тези сайтове. Ще поискам данните на една позната, за която съм сигурна, че всички чакри са отворени, понеже процедурата я прави един индиец мисля, че беше. Peace

# 622
Невероятно е този human design. Heart Eyes
Благодаря! Hug

# 623
  • Tам през Атлантическия океан
И за чий фън шУЙ ви е тази щуротоя  Laughing

Манифестиращият генератор съм  е и  Crazy

Същата рабУта като обобщен хороскоп  Mr. Green

И 50 $ за информация на уше  Joy

luna  Wink

# 624
ей, я се стЕгайте
вие сте БОГИНИ, можете и сами да се справите  thumbsup

# 625
Здравейте момичета. Напоследък много се зашумя за този край на света и все повече започнаха да дават предавания, сакаш искат да отвлекат вниманието на масата хора. ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ ПО ВЪПРОСА ?   Hug Laughing Мислите ли че ще настъпи такъв или е дошъл момента хората да разберат, че има и по важни неща на света от парите, алчността. Мислите ли че хората ще станат по добри или всичко е една измислица и по скоро ние ще се самоунищожим, както сме започнали? newsm53 Качвам линк на една интересна публикация

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1644029

# 626
Аз пък съм прожектор Flutter

# 627
  • София
Здравейте момичета. Напоследък много се зашумя за този край на света и все повече започнаха да дават предавания, сакаш искат да отвлекат вниманието на масата хора. ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ ПО ВЪПРОСА ?   Hug Laughing Мислите ли че ще настъпи такъв или е дошъл момента хората да разберат, че има и по важни неща на света от парите, алчността. Мислите ли че хората ще станат по добри или всичко е една измислица и по скоро ние ще се самоунищожим, както сме започнали? newsm53 Качвам линк на една интересна публикация

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1644029

Според мен това е края на старото време и началото на новото време  Peace, духовното израстване на човешкия индивид, колкото и невъзможно да изглежда това за някой индивиди  Simple Smile

# 628
И аз мисля като теб. wild flower

Ето още един смешен линк според, който хронологично са предсказвани много краища на света хахахахаха (краища) Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Според мен хората сами искат да си дойде края и сами ще си го предизвикат. Аз искам хората да станат по духовни, човечни и добри Simple Smile

По-конспиративно настроените биха забелязали в новата истерия поредния умел опит да се измести общественото внимание от далеч по-сериозните и важни проблеми, които стоят пред вече 7-милиардната ни планета.
Наистина, вместо да се вторачва излишно във всевъзможни налудничави предсказания, може би е по-добре човечеството да се концентрира върху това да намали собствените си "усилия" за приближаване на края. Прогресивното изчерпване на ресурсите и въобще вредното въздействие на човешката дейност върху природата са си достатъчни предизвикателства и без да намесваме маите.

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 11:53 от dea 55

# 629

Общи условия

Активация на акаунт