Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ползите от кроасани с жива закваска в сравнение с вафли и бисквити?
Как да направите жива закваска за кроасани?
Какви са ползите от прошутото и мортаделата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ползите от кроасани с жива закваска в сравнение с вафли и бисквити?
Кроасаните с жива закваска, като тези на Tanya и bauli, предлагат по-здравословна алтернатива на вафлите и бисквитките. Те се приготвят чрез дълъг процес на ферментация с помощта на жива закваска, която е полезна, тъй като не съдържа дрожди. Това ги прави по-здравословни и предпочитани от хора, които се грижат за здравето си.
-
Как да направите жива закваска за кроасани?
-
Какви са ползите от прошутото и мортаделата?
-
Как мога да проследявам калориите, докато съм на диета?
-
Как да изчислим приема на калций и други витамини и минерали?
Нормата за жени за витамин А е
То инак като че програмистите на сайта са си "оставили ръцете" - бутат потребителите да им сметнат процентите, та после да не се морят като вадят обратно някакви резултати!
Имам снимка на телефона, но много ме мързи да ги прехвърлям. Но това е, за витамините е дадено само в проценти...много тъпо.
Иначе кантара продължава да сваля от два дена показва 62.1...може да е развален нещо
Лека вечер
лошото е , че забравям да пия вода

Ако (както е според американските данни) в кис. мляко има толкова В12, колкото дават те, то 1 кофичка от 400 гр. кис. мляко има 3/4 от нормата В12 за деня! Друг източник за В12 е въпросното яйце с 35% В12 от дневната норма в 1 голямо варено яйце....