Избор на сушилня - 3

• 111 616
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
  • плевен
От няколко месеца сме с Електролукс с термо помпа-много съм доволна.НЕ е шумна,дрехите излизат сухи и леко намачкани,а сметката  за ток не се е покачила очебийно(ползвам я само на нощна енергия).

# 436
Аз имам Аристон, но е друг модел - много съм доволна, не смалява дрехите, леееко има свиване, но точно толкова, че като го облечеш и край - оправя се като преди.

# 437
tsvetunka за модела,който питаш нищо не мога да  кажа ,но аз от миналата година съм с този модел на Аристон http://www.tehnomix.bg/ariston-aqc9-4f5-t-z1 и до сега оплаквания нямам. Ползвам я всеки ден,някои тениски наистина се смалиха,но за сега няма големи ''жертви''  Laughing Притеснявах се и за чорапите (бях чела мнения,че и те много се свиват), при мен досега не е имало проблем. Има сензор за влажност. Сметката за ток не се е увеличила кой знае колко..с две думи наистина съм много доволна.

Meрси много! Това даже е по-нов модел, което имаш, според мен (по цифрите в името като глдам). А и в Техномикс като гледам е в промоция и излиза по-изгодно от другия Simple Smile Не съм пазарувала от Техномикс, но напоследък даже и техни камиони виждам. Сигурно са ок.

# 438
tsvetunka за модела,който питаш нищо не мога да  кажа ,но аз от миналата година съм с този модел на Аристон http://www.tehnomix.bg/ariston-aqc9-4f5-t-z1 и до сега оплаквания нямам. Ползвам я всеки ден,някои тениски наистина се смалиха,но за сега няма големи ''жертви''  Laughing Притеснявах се и за чорапите (бях чела мнения,че и те много се свиват), при мен досега не е имало проблем. Има сензор за влажност. Сметката за ток не се е увеличила кой знае колко..с две думи наистина съм много доволна.

Meрси много! Това даже е по-нов модел, което имаш, според мен (по цифрите в името като глдам). А и в Техномикс като гледам е в промоция и излиза по-изгодно от другия Simple Smile Не съм пазарувала от Техномикс, но напоследък даже и техни камиони виждам. Сигурно са ок.

Аз я поръчах онлайн ,пратиха  я до Пловдив по Спиди и ми взеха 30лв. за транспорта.Тогава пак беше на промоция, 1029лв. ми е коствало всичко. Няма проблем със сайта,коректни са Peace

# 439
Аз имам Аристон, но е друг модел - много съм доволна, не смалява дрехите, леееко има свиване, но точно толкова, че като го облечеш и край - оправя се като преди.

еми мисля да се хвърля и аз в тази марка, досега не съм имала нищо аристон

# 440

Аз суша само на интензивно памук Crazy Изобщо не съобразявам материи..., как да не съм доволна, тя друга програма не е усещала  Laughing И не се мачкат, освен ако не е претъпкана или не се оставят след сушенето, но тя си има функция да ги превърта. Моята е малко шумна де, но е в отделно перално, а циповете ужасно тракат, но това е при всички.

пп - на доста от дрехите пише, че не трябва да се пускат в сушилня, е моите са пускани всичките, без няколко рокли - нищо им няма, нито са се свили, нито раздърпали, ни-що!

# 441
Момичета здравейте, моля обяснете ми: Кондензационна сушилня, Конд.сушилня с термопомпа и сушилня с термопомпа едно и също ли са. Срещала съм и трите характеристики  в описанията на различните марки. Аз искам да си купя сушилня, която да е на кондензационния принцип, т.е. само контакт да ми е необходим, а аз ще си изхвърлям водата от контейнера.

# 442
Здравейте,
Днес капарирах  след дълго колебание сушилня Miele, модел T 8861 edittion 111.
http://shop.mcm.bg/index.php/sushilni/stand/t-8861-vp-111.html
Някой има ли впечатления от въпросния модел?
Колебаех се между този модел на Миле и един еко хибрид на LG, тъй като пералнята ми е LG и четох че за да се монтира сушилнята върху пералнята чрез свързващ елемент, трябва да са от една марка. Но от магазина ме убедха, че кита е универсален и няма проблем.

# 443

Аз суша само на интензивно памук Crazy Изобщо не съобразявам материи..., как да не съм доволна, тя друга програма не е усещала  Laughing И не се мачкат, освен ако не е претъпкана или не се оставят след сушенето, но тя си има функция да ги превърта. Моята е малко шумна де, но е в отделно перално, а циповете ужасно тракат, но това е при всички.

пп - на доста от дрехите пише, че не трябва да се пускат в сушилня, е моите са пускани всичките, без няколко рокли - нищо им няма, нито са се свили, нито раздърпали, ни-що!

А няма ли автоматична програма аристона и да преценява според материята на дрехите? Аз много търсех тази опция при избора на сушилня.

# 444
  • София
Здравейте,
Днес капарирах  след дълго колебание сушилня Miele, модел T 8861 edittion 111.
http://shop.mcm.bg/index.php/sushilni/stand/t-8861-vp-111.html
Някой има ли впечатления от въпросния модел?
Колебаех се между този модел на Миле и един еко хибрид на LG, тъй като пералнята ми е LG и четох че за да се монтира сушилнята върху пералнята чрез свързващ елемент, трябва да са от една марка. Но от магазина ме убедха, че кита е универсален и няма проблем.

Аз си купих същата сушилня, но поради факта, че ще се пренасяме на новото място чак идващия уикнед, не мога да кажа "впечатления", понеже нямам още Embarassed. Нашата пералня (която ще си пренесем от старото жилище в новото) е също  LG (модела с антиалергична програма). В магазина на Миеле ни казаха, че пералнята ни не е предвидена да "носи" товар и няма как със обикновени снадки да сложим сушилнята над пералнята. Или специален шкаф, или отделно.

# 445
Sharky,
и моята е LG с алерги4на програма и пара.Решила сьм като си купя сушилня да е монтирам отгоре .
Сега ме от4ая.Нямам другаде място.

# 446
Ох, лошо ми стана... ooooh!
И моята е този модел мисля. 9+ 1 kg direct drive "A" клас с противоалергична програма и пара..
В Миле са имали предвид че по принцп не може да носи или точно този модел на LG?
Вътре и ние нямаме място освен в хола, което няма да е много красиво. Да не говорим че мислех да ползвам функцията самоизточване на кондензния резервоар..
Ако е действително е противопоказно има и друг вариант, който ми оферираха:
Имаме вариант за сглобяем стелаж поцинкован,метален,с параметри:
-Колона 1000 мм., товароносимост до 1000 кг. /поцинкована/ - 6.50 лв. за бр.
-Рафт  600х800 мм., 2 оребрявания, натоварване до 150 кг. /поцинкован/ - 30.00 лв.
- Пета, за колона /поцинкована/ - 1.50 лв. за бр.

Обща стойност на стелажа: 62.00 лв.

# 447
  • София
Аз "по принуда" си намерих място (между тоалетната чиния и радиатора, като има вероятност да не ми се отваря широко вратата на банята (това ни е банята за гости), но аз пък се успокоявам, че това помещение и без това няма да се ползва за баня и тоалетна повече от 3-5 пъти в годината, така че голяма работа, че вратата няма да зее...Явно съм доста негостриемна...

milaitzia, продавача от Миеле каза, че LG пералните по принцип са нежни и не е желателно да катерим нещо друго тежко отгоре им. Бързо и лесно директно си ме отказа.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 14:18 от Sharky*

# 448
  • с/у ОколоМръсТното
Купувате и се хвалите с все по-скъпарски модели сушилни и накрая ги слагате на студ на терасата.
Ми те са бъкани с електроника, а вие за някакви си маркучета се кахърите.
Но както каза и Янтра, парите са си ваши.

# 449
  • София
  bouquet  smile3501 smile3501 smile3501 Шани, доказа истинското българско отношение. Вероятно ако имаше дете с астма, сигурно и ти щеше да мислиш за противоалергична пералня, ама нали сте си здрави, защо да не оплюеш щастливо останалите???

Общи условия

Активация на акаунт