Избор на сушилня - 3

• 111 550
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Ейй, голяма дискусия се спретна за филтрите а:) моето Миле тоест аз на галено Simple Smile има 2 филтъра които аз трябва да почиствам ръчно, както пише след всяко сушене, другите е след индикатор. Не си представям да пропусна, т.к. само от едно сушене филтъра е бъкан с мъх! И не мисля че различните сушилни ще имат различна мъхосъбираемост, спрямо по новите модели.

# 526
  • Русе
Моят филтър е същият на вратата, а отдолу филтъра пак се разтваря и има нещо като гъба, която се пере. С една забърсване не се изчиства напълно, на 2-3 сушенета става идеално.
Водата ми отива в канал, от което съм много доволна.

hirondellе, аз съм с Беко-то. Много много съм доволна. Не давам 200 лв отгоре в никакъв случай. Дали не беше и на промоция за 800 лв някъде, като я вземах, но да не те подведа все пак.

# 527
Meggysan, благодаря за отговора. Точно за твоето мнение се надявах, защото ми се стори, че назад във форума се оплакваше, че ти се е счупила.
Аз планирам да я слагам на остъклена тераса и за това не ми се харчат излишни средства. Как е с шума? Спалнята ми е до терасата, дали ще мога да я пускам нощем, за електролукса пишат тих инвенторен мотор..не че копчетата, които тракат зависят от мотора.
Коя програма ползваш най-много и как излизат дрехите?

# 528
  • Русе
Meggysan, благодаря за отговора. Точно за твоето мнение се надявах, защото ми се стори, че назад във форума се оплакваше, че ти се е счупила.
Аз планирам да я слагам на остъклена тераса и за това не ми се харчат излишни средства. Как е с шума? Спалнята ми е до терасата, дали ще мога да я пускам нощем, за електролукса пишат тих инвенторен мотор..не че копчетата, които тракат зависят от мотора.
Коя програма ползваш най-много и как излизат дрехите?

Ами да, счупи се още първия ден, явно фабричен дефект, смениха целия панел. От сервиза както си чела бяха много изненадани, че се е счупила такава сушилня. Даже два пъти ме питаха за модела. От тогава е пушка, да не казвам голяма дума, по няколко сушилни една след друга пускам смело. Суша само на памук екстра сухо, вадя и сгъвам. Не гладя. Само ризи на децата от време на време. Ние не носим много такива неща. Якета, килими, всичко. Сама маратонки не смея. Ако някой ме светне откъде да си намеря поставка за маратонки за сушилня и колко струва това удоволствие, ще съм много благодарна.
Шумна, чела си, основното е от копчета и ципове. Нашата е в перално помещение точно срещу спалнята, леко се чува, не ни пречи да спим. Вратата на спалнята ни отворена леко, заради децата, ако е затворена през 2 врати нищо не се чува.

# 529
Meggysan, направо си хвърлям бебето в количката и отивам да купувам. Благодаря ти!   bouquetЧетвърти ден ми кисне прането на простора в тези мъгли и вече е пак за пране....просто още днес ще се оборудвам.

# 530
Освен типа филтър като показаният в моята има и такива филтри, които в никакъв случай не се изчистват за секунди

Или ги переш и чакаш за изсъхнат, или ги потупваш хубаво. Те се чистях само когато светне индикатора.

# 531
  • Русе
Бягай и купувай. Нали знаеш, че все пак всичко е на късмет. Иначе като сушене и такива неща съм много много доволна.

# 532
  • Пловдив
Освен типа филтър като показаният в моята има и такива филтри, които в никакъв случай не се изчистват за секунди
Или ги переш и чакаш за изсъхнат, или ги потупваш хубаво. Те се чистях само когато светне индикатора.
Тези филтри - да, обаче онзи на вратата се чисти на всяко сушене.

# 533
Тези филтри - да, обаче онзи на вратата се чисти на всяко сушене.
Peace
Така е.

# 534
  • на кой му пука, майна

Ако някой ме светне откъде да си намеря поставка за маратонки за сушилня и колко струва това удоволствие, ще съм много благодарна.
....

В Кауфланд съм виждала  Peace. Цена не помня, но не беше скъпа.

# 535
  • Варна
Здравейте  bouquet Не съм чела последните няколко страници Embarassed Влизам да се похваля, че вече и аз имам сушилня. И сега ме е яд как не съм си взела по-рано /между другото простирането е една от малкото ми любими домакински работи  Embarassed/. Особено за хора с малки деца бих препоръчала сушилнята с 2 ръце Simple Smile Успех в избора не тези, които още се чудят. Между другото консултанта ми каза, че между А-50 и А++ няма кой знае каква разлика...Незнам. Първите дни изпрах всички възглавници и завивки...голям мерак и радост беше Simple Smile

# 536
  • Ланкър, планините Овнерог
Като стана въпрос за сушене на обувки, ако сушилнята ми няма специална програма за сушене на обувки, значи, ли че нямам опция за тях? Дали на друга някаква програма може да се сушат?

# 537
  • Русе

Ако някой ме светне откъде да си намеря поставка за маратонки за сушилня и колко струва това удоволствие, ще съм много благодарна.
....

В Кауфланд съм виждала  Peace. Цена не помня, но не беше скъпа.

Там пък къде да търся, виждала съм в нета как би трябвало да изглежда, но в кауфланд не съм виждала.  newsm78

# 538
  • София
Сигурно ще стана досадна, но пак ще върна темата към мъхчетата по филтрите. Опитвам се да разбера, Този мъх, когато се простира на простор къде отива? Не си ли остава в дрехите? И ако да, защо пералните не го "избиват", а само сушилните? И не е ли вреден за хората? Прахът по пода е вреден, а прахът/мъхът в дрехите не е ли?

# 539
Остава си на дрехите. Това са косъмчета/власинки от нишките. Сушилнята ги издухва.Дали са вредни не зная. Може би са вредни,ако по някакъв начин се носят из въздуха и ги дишаш,ама надали /се носят де/,освен ако не си развяваш и тупаш дрехите.
Всъщност всичко това са си мои разсъждения.

Общи условия

Активация на акаунт