Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 419
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
аз точно същото щях да пиша  Blush ползвах го много преди време, когато ползвах основно тониран крем - за лицето, а илюминатора за под очите, тъмни кръгове съм нямала, нито нещо за покриване, просто озаряване, може би има някакъв много дискретен хайлайт - не като перлен блясък .... а точно като озаряване  Peace

# 121
За контуриране на лицето ползвам бронзиращата пудра на Mаx Factor - 02.Има дискретен блясък и стои приятно.След това слагам и руж.

# 122
Аз нямам грам торбички или тъмни кръгове, исках озаряване от YSL коректор, ама не би. Много безсмислен продукт.  Crossing Arms

# 123
За този коректор на ИСЛ преди доста време бях чела коментари, че наистина никаква работа не върши. Учудвам се, защо не правят нещо по въпроса за смяна на формулата  newsm78

Аз днес мислех да пробвам последните ми сенки от Инглот в комбинация със златиста очна линия на ЕЛФ, която също още не съм ползвала. Исках да сефтосам и прословутата спирала на Ланком Стар, която си купих. Но се събудих с комар кацнал на единия ми клепач /сиреч подут/  ooooh! Много ги мразя тези гадинки. Не стига, че ме тормози цяла нощ със жужене, накрая и това. Но аз го очаквах - един комар да има, все на мен ще се лепне  Crossing Arms
Дано да ми мине до утре оттока и да пробвам грима.

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 09:37 от veselina_s_p

# 124
  • в 1001-та нощ
може би не се сработва с всяка кожа, а и очакванията се разминават с предназначението  newsm78

аз например не харесвам ефекта на хайлайт върху моето лице - с каквото и да е, но не мисля, че проблемът е в продуктите   Blush

# 125
  • София
Ulenceto, благодаря ти много  Hug

Bоryana, показвай ги тези интересни комбинации  Praynig Много ще ми е интересно да видя. Аз все не мога да преценя кое с кое си отива  Tired

Веси, много неприятно! Дано бързо спадне  Peace

Искате ли някой път да си направим едно мини предизвикателство една към друга? Една на друга да си дадем тема на грим, нещо, с което искаме да видим съфорумка  newsm78 Добре ли обясних? Примерно аз казвам на някоя дама - лилав грим, някой ми казвам на мен черно опушено око и така нататък  newsm78

# 126
  • в 1001-та нощ
ха ха, мен така ме предизвикаха с нюд грим и очна линия  Blush

аз ти мятам една копринена ръкавица с грим без да ползваш златисто в основата и тъмния цвят в края на окото и без да попълваш веждите с толкова тъмно  Peace популни ги с по-светло кафяво - близо до цвета на косъма и не толкова дебели  Peace

за края на окото - тъмен цвят - но цветен, например тъмно лилаво  Peace за основата на окото - може да е светъл цвят, но не това, което ползваш всеки път  Blush Heart Eyes

# 127
  • София
Elle-même много хубаво очо
Мацата червилото е артдеко в продълговатата гилза 32К или 27 (има 2 номера и незнам кой е точния) и отгоре съм сложила Лореал Глам Шайн 405 Кристъл Нюд

# 128
  • София
Благодаря ти, Лепи!

# 129
Искате ли някой път да си направим едно мини предизвикателство една към друга? Една на друга да си дадем тема на грим, нещо, с което искаме да видим съфорумка  newsm78 Добре ли обясних? Примерно аз казвам на някоя дама - лилав грим, някой ми казвам на мен черно опушено око и така нататък  newsm78 [/color]

Аз съм навита  Peace Който иска да мята предизвикателство, пък да видим какво ще сътворя  Crazy

# 130
  • София
Веси, ще помисля малко с какво да те предизвикам  Whistling Но ако някой вече има идея да казва  Sunglasses

a.l.e.n.a, малко ме шашна Simple Smile Нека почнем по точки - да не ползвам златисто, но мога да ползвам по-светло за основата на окото, нали? Веждите няма как да ги направя по-тънки, аз не ги удебелявам, такива са си  Peace Може би подчертани изглеждат по-дебели, но слагам пудра само върху косъмчетата, не рисувам върху кожата  Peace
И последно - не ползвам всеки път един цвят  Sad Така ли изглежда? Трябва да снимам на друга светлина явно  Thinking

Приемам и благодаря за предизвикателството. Ще се постарая да го изпълня коректно  Hug

# 131
  • в 1001-та нощ
на мен Веси - ми е трудно да я предизвикам - освен с нюд грим  Rolling Eyes

Elle-même, това която ми прави впечатление и причината поради която метнах тази ръкавичка е, че винаги правиш грима по един и същи начин и всичко показано ми изглежда напълно еднакво, с леко колебания в цветовете; не го приемай, като критика, не казвам, че не е лошо, но е тема да опиташ нещо различно, ако имаш желание; затова избягвам типизираните моменти, които виждам, че прилагаш винаги  Peace

за вътрешния ъгъл - разбира се, че ще е светло, но нека не е това златисто-светло, което обичайно ползваш, а примерно светъл цвят - мат или нещо - не толкова "златисто"

за външния ъгъл - разбира се, че ще е тъмно, но нека не е това - чернеещо-кафенеещо, а например тъмно лилаво или каквото избереш - тъмно зелено, тъмно синьо, тъмно оранжево ....

за веждите - нямах предвид да ги оскубеш по-тънки, но ми направи впечатление, че са по-свели и с попълването - потъмняват  Peace ; идеята ми е да попълнипш с по-светъл цвят, не п-светъл от косъма, а с цвета на косъма - пак кафяво, но по-нежно и ако може лееееко - да го удължиш със сенки в основата и в краищата, ще изглеждат мааалко по-елегантни, поне така си го представям

не го приемай като критика към това, което правиш - просто предложения за други опити  Peace

# 132
  • София
Разбира се, това е идеята - да се пробва нещо, което иначе не бихме пробвали. Не се притеснявай - обичам градивната критика  Peace

# 133
и аз искам, мятам към Веси ретро визия - http://pinterest.com/pin/46232333645554774/

# 134
  • в 1001-та нощ
~Elg~, това е много красиво  Peace присъединявам се  Peace

Elle-mêmePeace радвам се, че така го приемаш и ще се радвам да ни зарадваш  Blush

Общи условия

Активация на акаунт