Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 19

• 34 415
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
на мен Веси - ми е трудно да я предизвикам - освен с нюд грим  Rolling Eyes

Аз и нюд грим правя  Grinning Но рядко и не го показвам тук, защото на снимка нищо не се вижда  newsm78
Тези дни ще спретна нещо, ще покрия и на Ели идеята  Wink Пък ще видим какво ще успея да хвана с фотото.
Съвсем типична класика ли трябва да е или може да вложа нещо от мен  Laughing

# 136
  • в 1001-та нощ
аз бих се радвала да вложиш най-доброто от себе си  Peace но ако имаш време и ти се занимава - направи и двата варианта - абс. класика и с добавено от теб  Peace

# 137
аз бих се радвала да вложиш най-доброто от себе си  Peace но ако имаш време и ти се занимава - направи и двата варианта - абс. класика и с добавено от теб  Peace
Peace

a аз теб те предизвиквам- зелен грим, тютюнево, без блясък и бели сенки и без очна линия. нещо подобно http://elektramakeup.blogspot.com/2010/07/blog-post_1590.html

# 138
Значи искам да видя Elle-même с грим като моя от арабското предизвикателство Grinning Тежко, силно, черно, златно с яко мигли
А мен сигурно ще ме карате да се снимам по без грим Joy

# 139
  • София
Бях сигурна, че на нещо подобно ще ме предизвикаш  Flutter Приемам!

Сега ще потърся за теб някоя ултра нюд визия  Mr. Green

# 140
Aз нямам проблем да я направя. Лошото е, че не мога я снимам. Едвам ми излизат ултра тъмните гримове, а за по-светлите все едно нямам нищо на очите.

# 141
  • София
Да, този момент със снимането винаги е неприятен  Tired

# 142
  • в 1001-та нощ
Peace

a аз теб те предизвиквам- зелен грим, тютюнево, без блясък и бели сенки и без очна линия. нещо подобно http://elektramakeup.blogspot.com/2010/07/blog-post_1590.html

лелееее, направо ме застреля от упор  Crazy но ще ми е интересно  Peace признавам  Heart Eyes ще изровя такива цветове от многоцветните палитри  Peace

# 143
eто това например изглежда сравнително светличко (за мен)
Но на живо пак си беше супер тежък грим

Очната линия е дебела има и изкуствени мигли. Но на снимката все едно миглите са истински

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 11:52 от Жаки°

# 144
  • София
При мен не излиза снимка  Thinking

# 145
Сигурно защото я копнах от Фейсбук, а там са ми заключени.

# 146
  • Бургас
eто това например изглежда сравнително светличко (за мен)
Но на живо пак си беше супер тежък грим

Очната линия е дебела има и изкуствени мигли. Но на снимката все едно миглите са истински
Много е красиво

# 147
  • в 1001-та нощ
Жаки, аз те предизвиквам и да си нарисуваш вежди тип

както и да постигнеш ефект - максимално отворено око - кръгло, като ококорено на кукла  Hug Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 148
Не ме ли видя на Halloween колко бях облещена Grinning Бях точно кукла
А за веждите много сложно.....най-дебелите, които съм рисувала пак бяха за арабското предизвикателство.

# 149
  • в 1001-та нощ
еееее, кой е казал, че трябва да е лесно  Blush

останала съм с впечатление, че очите ти, като форма са по-притворени, за това подавам това "предизвикателство"  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт