Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за видео бебефоните?
Какво е мнението за връзката между името на детето и неговата съдба?
Какви са мненията относно използването на бебефони и видео наблюдение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за видео бебефоните?
Форумът представя различни гледни точки относно видео бебефоните. Някои майки смятат, че те са ненужни, особено за краткосрочна употреба и висока цена. Други споделят удовлетворението си от тях, като подчертават удобството и спокойствието, което осигуряват. Въпреки това има и майки, които предпочитат да използват люлеещи се столове и да държат бебето близо до себе си през цялото време.
-
Какво е мнението за връзката между името на детето и неговата съдба?
-
Какви са мненията относно използването на бебефони и видео наблюдение?
Мненията относно използването на бебефони и видео наблюдение варират. Някои майки смятат, че не е необходимо да ги използват, предпочитайки да държат бебето близо по всяко време. Други са доволни от удобството, което предлагат, особено когато трябва да се занимават с други неща. Има и майки, които споделят притеснения относно шума и как бебето ще се справи с него; въпреки това има и мнения, че децата се адаптират към звуците в околната среда.
-
Какво е мнението за подготовката на гърдите за кърмене?
-
Какви са някои методи за подготовка на гърдите и обработка на зърната по време на кърмене?

.
.
. При първата си бременност се наслушах на случки и събития от практиката на тукашните лекари и бързо и спонтанно в 9-тия месец взех решението си да родя в горнооряховската болница. Трябва да отбележа, че останах доволна от отношението на лекари, акушерки и санитари, условията за родилката бяха прекрасни, но това което тогава ме накара да се замисля беше липсата на неонатология и това, че държат децата отделно от майките
. В допълнение, сега всички знаем за скандала с горнооряховските лекари и СРС-тата, който въпреки че смятам за скалъпен и поръчков, все пак нещо ме човърка от вътре. В региона най-близките частни родилни отделения, с добри специалисти са в Плевен, което е на 2 часа път от тук и при положение, че съпругът ми работи на 30 -40 мин. път от Търново, дори и не смея да си помислям за раждане в Плевен. Та така, оплаках ви се и поста стана повече от дълъг, за което се извинявам. 
Нека на следващият преглед в ЖК го види гинекологът ти; иначе се сещам например за силиконовите протектори, така зърното не опира в дрехите. Или "направи си сам"- вариант е да се вземе най-обикновена цедка, отрязва се дръжката, така че да не остане остър ръб някъде; остава само кръглата част с мрежичката и се захлупва върху ареолата. Същият трик се използва и при разранени зърна. Не е научно доказано, но практическият опит на много майки досега е положителен
А баща ми наскоро направи катастрофа и колата отиде на желязо и още не се знае кога ще реши да закупи друга
да раждам, всичко да мине бързо и без проблемно,както за мен ,така и за всички вас и да си гушкаме бобоците.

,но и недай си Боже се наложи секцио ще се опитам да съм на принципа "Мечка-страх,мен не страх"