90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 204

• 140 258
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Момичета ,едва издържам вече Sad С тоя воден днеска направооо...Виждам че е 20:00 часа вее ,ама поне един бульон не може ли да пийна ? ;9 или по-добре една ябълка.Нещо имам чувството ,че свят ми се вие вече Sad

Аз днес съм на плодове, едва стискам и аз. Моят воден ден се пада баш на Бъдни вечер, къде дремах, ами не ги сметнах - не знам  newsm78 Със сигурност няма да мога да го издържа водния...
Mоят воден също е тогава, но и аз смятам да не го спазя.

# 496
моя воден е на НГ АХАХ

# 497
И аз се записвам за оплакването на водни  Laughing на 25 плодов , 26 воден - последни  Blush Joy

# 498
Здравейте момичета,
страхотни резултати показвате и така се амбицирам още повече HugУтре ми е плодовият,предния път ме спасиха ядките.За утре съм се заредила с банан,мандарини и ябълки.Все още не съм се теглила поради липса на кантар,но определено се чувствам по-добре.Не съм толкова подута,усещам по дрехите и пръстена на ръката.
На мен първият воден ми е на Коледа Thinking,силно се надявам да удържа.

# 499
Гадният шарен боб ме прецака #Cussing out...преди малко го свалих от котлона. Ще си седи за след 4 дни. Исках да вечерям с бобена салатка - боб с лук,ама а де.....Киснах то 5 часа и се вари 3 часа...ужас.....и съответно нямах нищо друго за вечеря в този ден и...  Banghead ядох нережимно.
Как да го компенсирам това, утре като е въглехидратен, а аз въглехидратите си ги хапнах сега, утре да взема да ги пропусна, ама какъв пък да ми е утрешния ден ooooh!...
Определено не съм за пример, но пък няма да се откажа Crossing Arms

ПП: интересно защо винаги прегрешавам в деня на варива, трябва да помисля по въпроса...помощ???

# 500
Гадният шарен боб ме прецака #Cussing out...преди малко го свалих от котлона. Ще си седи за след 4 дни. Исках да вечерям с бобена салатка - боб с лук,ама а де.....Киснах то 5 часа и се вари 3 часа...ужас.....и съответно нямах нищо друго за вечеря в този ден и...  Banghead ядох нережимно.
Как да го компенсирам това, утре като е въглехидратен, а аз въглехидратите си ги хапнах сега, утре да взема да ги пропусна, ама какъв пък да ми е утрешния ден ooooh!...

ПП: интересно защо винаги прегрешавам в деня на варива, трябва да помисля по въпроса...помощ???

Ама боба е вариво ? Какъв е проблема

# 501
  • София

Ама боба е вариво ? Какъв е проблема

Часът, Духчева, часът е проблемът. Момичета пише, че е свалила боба от котлона преди малко. А времето за вечеря отдавна мина  Mr. Green

# 502
Ами какви въглехидрати е яла сега? С една дума - нищо не става ясно  Mr. Green

# 503
  • София

Понеже бобът не се е сварил навреме, за да вечеря с него, Verry е яла въглехидратна вечеря.

# 504
Здравейте фиданки,
Днес ми е плодов ден/ 2-ри от началото на диетата/
З: 3 мандарини + кафе
Заредила съм се с 1 ананас, който мисля за обяд и вечеря да го изям
Да се заредим с позивитивизъм и добро настроение през новата седмица Hug

И аз съм на плодове.Мисля да обядвам моркови Simple Smile)
а за вечеря плодова салатка

И мен ми е плодов Simple Smile Само че аз ще хапна сериозно количество ядки на вечеря, че съм на тренировка от 8 и 30 и в МЦ - за енергия Simple Smile

Суровите ядки микс със стафида примерно или с червена боровинка мн. спасяват от силен глад по време на плодов ден Simple Smile изпитана рецепта Laughing
Хм да бе, ма аз нещо хич не съм гладна.
Ядох 2 ябълка за закуска и за обяд малко зелева салата.
Хубава вечер от мен Simple Smile
Аз пък цял ден супер глад ме гони  Cry сега ще си легна и стомаха ми ще скърца хахаха

# 505
 LaughingИзвинете ме, момичета, не се додобясних да не стане прекалено дълго. Ядох пица, защото това имаше за вечеря за семейството, а за мен беше боба, който...да, свалих към 21:30 от котлона.Е, вече се наядох - нережимно- съответно Embarassed Въпросът е защо винаги в деня за варива и как да продължа от утре newsm78

# 506
  • Средната земя
Момичета ,едва издържам вече Sad С тоя воден днеска направооо...Виждам че е 20:00 часа вее ,ама поне един бульон не може ли да пийна ? ;9 или по-добре една ябълка.Нещо имам чувството ,че свят ми се вие вече Sad

Аз днес съм на плодове, едва стискам и аз. Моят воден ден се пада баш на Бъдни вечер, къде дремах, ами не ги сметнах - не знам  newsm78 Със сигурност няма да мога да го издържа водния...
Mоят воден също е тогава, но и аз смятам да не го спазя.

И моят Laughing А ако не го спазим, какво следва...след поредната четворка, или...

# 507

Понеже бобът не се е сварил навреме, за да вечеря с него, Verry е яла въглехидратна вечеря.
А, точно това е Hug лошо е , но е така Sad

# 508
  • София
LaughingИзвинете ме, момичета, не се додобясних да не стане прекалено дълго. Ядох пица, защото това имаше за вечеря за семейството, а за мен беше боба, който...да, свалих към 21:30 от котлона.Е, вече се наядох - нережимно- съответно Embarassed Въпросът е защо винаги в деня за варива и как да продължа от утре newsm78

Защо - защото когато си на режим трябва да свикнеш да си приготвяш храната от предишния ден. Така изненади няма.
А как да продължиш - с въглехидратен и права до стената за наказание  Mr. Green

# 509
Verry, продължи с въглехидратен, защото въпреки прегрешенията не трябва да променяш последователността на дните.
Един съвет относно бобът/ за салата/- купи си консерви готов сварен боб и така няма да се налага да го чакаш толкова дълго да се вари, това за мен е идеален вариант за салата. Аз имам в къщи няколко такива- бял боб и друга с червен боб

Общи условия

Активация на акаунт