Ноември почти отмина, скоро много по 2 чертички ще има нашата дружина - тема 120

• 23 823
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
честитоооооооооооооооо  Hug

# 736
Стелии, честито, прекрасна новина  Hug

# 737
  • Сливен
Стели, страхотна новина, честито и продължавай да се усмихваш  Hug

# 738
Добро утрооо
Стелиииии, това е прекрасно  bouquet
Честито на Истинска, да им е жив и здрав момъка  bouquet
Месечко, благодаря Hug

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 09:40 от roxxy_28

# 739
  • София
Честито на мама Истинска. Да и е жива и здрава рожбата!
Честито и на Стели! Страхотна новина!

При мен гадината дойде с пълна сила, така че оставам за следващия месец!
Искам да ви почерпя, че днес с мойто мило правим 7 месеца от нашата сватба. Как лети времето!

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 10:04 от veseto87

# 740
Йейййййййй  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много хубаво е започнал денят тук Heart Eyes

Стели, честито, мила! Пожелавам ти любовта ви да не свършва никога, да има само начало, но не и край, точно каквато e символиката на брачните пръстени  Hug Hug Hug

Много се зарадвах на новината за Истинска Heart Eyes Да е жив и здрав малкия юнак!   bouquet

Месечинчо, едната певица е добре  Mr. Green Да дойде и другата да се отчете  Joy

Веси, честит празник! А за гадната гадина съжалявам много!  Hug

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 09:51 от zuzi_79

# 741
Добро утро и от мен Hug

Честита рожба на Истинска smile3525Да им е жив и здрав и много да ги радва.
Честитоооо и на Стели.Много любов и разбирателство.И винаги да имаш поводи за усмивка  bouquet
Веси,честито и на вас мила Hug
Зузи,коледно ли ти е?

Аз снощи бях на Караоке с приятелки.И днес такааа ми се спи и ме мързи.Броя минутите.
Хубав ден на всички и много гушки Hug Hug Hug

# 742

като гледам как подскачам, явно да  Joy

зИленото да се яви по служба  Mr. Green

# 743
  • Sydney
veseto87 Честит празник Simple Smile с пожелание за с увеличаване на семейството Simple Smile  Hug
stelico ّЧеститооо Simple Smile

# 744
  • В сърцето на любимия човек
Добро утрооооо  Hug
Ех че хубаво започва денят днес, все така да бъде  Hug
Честито Стели, пожелавам ви много , много любов и разбирателство и разбира се най-прекрасната рожба съвсем скоро  Hug
Честито и на мама Истинска, да и е жива и здрава рожбата  Hug
hahaha Joy hahaha

Моме - голяма бяла птица е лебед, ти какво си помисли  Mr. Green

Да ви се похваля - имам си билет за влака  Mr. Green Ще си спестя думите към БДЖ , предполагам, че споделяме едно мнение. Вече не можеш предварително да си запазиш дата и място за връщане, но карай, нали имам билет  Mr. Green

# 745
  • София

Явява се, зИленото  Mr. Green

Сигме, аз пия по няма и едно пръстче на 2-3 дни, ама да се изкажа, че и аз пия нещо бееее. Моите лекари ми казаха, една бира или чашка вино за 2-3 дни, твърд алкохол не.  Mr. Green Може би заради твърдия алкохол е биело сърцето на бебето така  Rolling Eyes

Зузи, кои е казвал заглавието? АЗ не съм го поствала и него.. цялата тема- да, но не и заглавието  Twisted Evil

Оххх Браво на Истинска, като прочетох нейната сага... направо, да й е живо и здраво бебето и много да ги радва.   bouquet

Стелчоооооооо, ейййййййййййййй супер, честито ти предложение. Много мило от твоя мъж  Heart Eyes

Весето, другия месец ще да е вашия, че този и без не беше на много добре. Честити 7 месеца и дълги години да се радвате един на друг  Hug

След добрите новини в завършек на тази тема, отивам да пускам новата  Mr. Green

# 746

Зузи, кои е казвал заглавието? АЗ не съм го поствала и него.. цялата тема- да, но не и заглавието  Twisted Evil

Т'ва пак изтрещя Joy Никакво заглавие не си казвала или поствала, просто изказването ми беше по повод бъзиците в онаа тема за заглавията ни  Joy

# 747
Aaa, значи оня път си публикувала темата, Зилен  Joy Сладката ми хормонка си ти  Mr. Green
Весе, честита месечка   bouquet
Пънчита, где че одиш?  Mr. Green

# 748
Рейни сама си прецени.
Аз да си кажа, пък който каквото си реши. На мен като ми се допие вино си пийвам 50 грама, ама това на десет дни веднъж.

# 749
  • София

Гладна съм и не моа да мисля.. изобщо не се сетих за там  hahaha hahaha hahaha

Сиг, аз не пия почти изобщо. Не ми пречи да се шегувам обаче, че се наливам  Joy

Кокос, почти цялата, мисля че беше преди последната редакция  Whistling

Айдееееееееееееее ТУК

Общи условия

Активация на акаунт