Лидл ::20::

• 67 403
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Минавам да се похваля че вчера и аз се сдобих с прословутия миксер и сега съм много доволна и учудена че все още го имаше. Мъжът ми го е взел от Разлог, попитал е служител и са го извадили от склада.

# 211
Аз докато отида до магазина, и ми свършиха термовъзглавничките  Crossing Arms Още в събота нямаше, а чак благоверният дойде с мен и приветства идеята да си вземем още един комплект.

Грейките за ръце ли имаш предвид?

# 212
  • о`майна лунна нощ е
Да. Бях се наточила но тези с формата на сърце, но уви - нищичко не беше останало по щандовете.

# 213
Кокосовото мляко постоянен артикул ли е в Лидъл?Не знаех, че продават.
При моя миксер няма никакво раздвижване.Вчера  говорих с управител, каза че ако не е имало в София, трябва да изискат от провинциален магазин и докато дойде ще минат поне 10 дни а и друг бил въпроса дали от този магазин дали ще пратят миксера, защото все пак имат обороти да гонят.

# 214
Цъфс,коментираме шипковия мармалад дали е такъв,
а рецепти има доста.Отново казвам,че не е това,за което се продава ,а желе,
което дори не наподобява на мармалад.

# 215
Кокосовото мляко постоянен артикул ли е в Лидъл?Не знаех, че продават.

Не е постоянен артикул, от тематичните седмици е.

# 216
Ауу седалката 85 лева, е...аз пък откъде да знам че ще е я намалят...но пък поне съм доволна

# 217
еее бях се записала да следя темата , а не получавам никакви известия. Изпуснала съм много.   Cry
За да не е само мрънкане моя пост да похваля крема за мазане на Пилос с хрян. Страхотен е, но доста разяжда, така че по апетитните да внимават   chef

# 218
  • София
Цъфс,коментираме шипковия мармалад дали е такъв,
а рецепти има доста.Отново казвам,че не е това,за което се продава ,а желе,
което дори не наподобява на мармалад.
мармалада е много гаден - ужасно сладък и няма въобще вкус на шипки. Веднъж взех и никога повече няма да повторя!

# 219
Ох,зарибихте ме с тези бъчвички. Страхотни са. Постоянно правя тегели между компа и шкафа където седят.

# 220
какви са тия бъчвички? само говорите за тях, пък аз не се сещам да съм ги виждала в магазина  Sad

# 221
  • София
при коледните сладки почерпки.

`ТуиГ - ако имаш магазин Немски център на близо може да провериш, те също продават такъв тип  грейки, цената беше с разлика стотинки... те пък имаха едни зелени елхички, в брошурката си миналата седмица.

# 222
 Embarassed Дами, кравето масло в готовите смеси, на стайна температура ли се прибавя, или трябва да го разтопя до течност. Не ми се смейте много  Sad

# 223
Embarassed Дами, кравето масло в готовите смеси, на стайна температура ли се прибавя, или трябва да го разтопя до течност. Не ми се смейте много  Sad

Да е размекнато, но не разтопено. Успех! Аз днес маправих моите.  Simple Smile

# 224
Да попитам какъв точно вкус има сиренето за мазане с хрян?Никога не съм вземала такова/нито пък някога съм яла хрян, за да знам вкуса му/, предполагам, че е не пикантно, т.е. люто.Забелязвам, че в нашия Лидл никой не купува от него, независимо от марката, само този вариант остава непродаден на стелажа.

Благодаря на Ангелчето за бързия отговор, мога да пробвам такъв модел някой път.Вчера купихме натурално, ами не стигна за всичките, детето яде най-много от него.Чакам промоцията-1.19 лв в понеделник и ще взема няколко кутийки.

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 16:47 от gitadam

Общи условия

Активация на акаунт