Мързеливи красавици - 15

• 35 968
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Хайде и аз да се запиша
Тайра   bouquet
Момичета как се справяте с наелектризирането на косата вследствие на шалове, шапки пуловери и т.н?
Снощи отчет с едно оформяне на нокти  Laughing след  направата на една огромна доза меденки .
Филийнг, завид за снега  Wink

# 31
  • В полите на Пирин планина
Хай  Hug

На мазната коса й трябва миене  Mr. Green
Много добре се отразяват маслени масажи на скалпа, а също няколко капки масло от чаено дърво в шампоана.
Другото са го писали момичетата преди мен.
Моята е същата - мазна в корените, изсветлявам я и краищата се нуждаят от постоянна хидратираща грижа. Освен това е мека и тънка, така че лесно се уврежда.

# 32
  • София
Здравейте милички!
 Хайде и аз сядам да изпия сутрешното кафе във вашата компания.
Хайде и аз да се запиша
Тайра   bouquet
Момичета как се справяте с наелектризирането на косата вследствие на шалове, шапки пуловери и т.н?
Никак,просто е невъзможно!Вързвам на ниска страничка опашка и слагам шапката,после като я махна и прическата ми е що-годе добре,няма възможност да се разхвърчи или да стана като кошница в главата.
Скрит текст:

Много добре се отразяват маслени масажи на скалпа, а също няколко капки масло от чаено дърво в шампоана.
А тези масла лесно ли ги отмиваш и с какъв шампоан?Аз от известно време много се замислям дали пък да не дам втори шанс на стимуланта за коса на Икаров.

# 33
Здравейте  Grinning

Аз мога да се похваля с много активна събота и не чак толкова активна неделя. Цялата събота обикаляхме магазините (казвам цялата, тъй като се движа ужасно бавно с проклетата шина) и се сдобихме с всякакви бурканчета и шишенца за подправки, както и с други нещица за дома.

Студентският празник прекарахме вкъщи заради крака ми. Но не се оплаквам. Купихме си ароматни свещи и вечеряхме на свещи, пихме вино... приятно беше. Неделята украсих дока с коледна украса. Другата седмица ще ходим до Джъмбо за подаръци на децата и съм си наумила да купим още коледна украса, за да украсим подобаващо целия дом. Много уют внасят украсата и свещите. А това все пак ще ни е първата Коледа в новия дом и се вълнувам  Simple Smile

Бабълче, виждам, че разбираш от коси и искам да те питам дали можеш да ми препоръчаш нещо против цъфтежи, понеже косата ми цъфти доста бързо. Иначе взех Кларината и от два дена мажа лицето с нея. Надявам се да има ефект. Сега ако си намеря и крем, който да намалява себума, би било чудесно. Ако някой има идеи, моля да сподели.

Secret, разбирам те напълно за спортуването. Аз нямам време за фитнес, но за сметка на това поне 3 пъти в седмицата карам велото и правя упражнения за дупето, корема и бедрата. Сега с тези скъсани коленни връзки няма как да правя споменатите неща. Килограми не съм качила, но се чувствам тромава. Много ми липсва активния живот.

Илияни, супер, че проблемите са ти изчезнали. И аз трябваше да ходя за цитонамазка, но сега с шината няма как да се кача на магарето, така че ще е след нова година.

Епилатор ползвам на Филипс и нямам никакви забележки. От години съм с един и същ и съм много доволна.

За днес планът е нов лак и масълца на косата.

Отивам да си направя една салатка за обяд и после пак ще намина.

# 34
  • Варна
запис.
Вчера се лакирал с червенолилав лак, измих си косицата и се изправих. Лицето го пропуснах, никакви маски  Embarassed
Украсихме и елхата с детето.
Чудя се за довечера какво да готвя newsm78

# 35
  • София

Студентският празник прекарахме вкъщи заради крака ми. Но не се оплаквам. Купихме си ароматни свещи и вечеряхме на свещи, пихме вино... приятно беше. Неделята украсих дока с коледна украса.

Бабълче, виждам, че разбираш от коси и искам да те питам дали можеш да ми препоръчаш нещо против цъфтежи, понеже косата ми цъфти доста бързо. Иначе взех Кларината и от два дена мажа лицето с нея. Надявам се да има ефект. Сега ако си намеря и крем, който да намалява себума, би било чудесно. Ако някой има идеи, моля да сподели.

Супер сте си изкарали празника,много добре звучи!
Не разбирам кой знае колко много,но гледам да се интересувам,момичетата в темата за професионалните продкти са много по в час от мен,ако искаш може и към тях да се обърнеш.
Лично аз,от моя опит с продуктите бих ти препоръчала това серумче,то е само за връхчетата и е доста мазничко,като кристали:
http://zlatnaribka.com/serum-za-silno-iztoshteni-kraishta-loreal … html#.UMXEgKwpqMo
И като превантивна грижа серията Форс Вектор,специално от маската съм много доволна.
http://www.makeup4all.com/wp-content/uploads/2009/11/force-vecto … expert-loreal.jpg
  А за крем който да намаля себума,пробвай някой от сериите за мазна кожа,аз съм ползвала на Авен и Ла Рош когато кожата ми беше по-мазна и бях доволна.Но имай предвид и това че идва зима и не е много добре да прекаляваш с изсушаването.Трябва да е умерено.Освен това можеш веднъж-два пъти в седмицата да си правиш маски с хума.

Илиянке ,ако още се чудиш какво да поръчваш по-назад ти дадох едно предложение.
Скрит текст:
Стискам палци с горенето всичко да е наред и да се отървеш най-накрая от проблемите!

# 36
А тези масла лесно ли ги отмиваш и с какъв шампоан?Аз от известно време много се замислям дали пък да не дам втори шанс на стимуланта за коса на Икаров.
Аз го ползвах веднъж и няма да повтарям. Правеше ми косата мека, падаше ми боята и ми миришеше на чай. Чувствах се като крава на паша и ми миришеше на детелинки и люцерна.  Crazy
Затова съм решила като мога  Close да си купя 2-3 масла и да капна от тях в шампоана и маската. Например кокосово /било най-полезно за косата (из форума го четох, но не помня къде)/, споменатото чаено и жожоба за блясък. В темата за маслата в първи пост пишеше кое масло за какво е. По-добре две масла по много отколкото десет с малка концентрация.

# 37
Здравейте,
аз две вечери не можах да отлепя очи от клипчетата на Лиса Елдридж в Ю-туб
Така умее тази жена и е толкова харизматична!
Иначе, чакам да свърши пералнята, за да простра, да пусна нова и да се лакирам.

# 38
Момичета, сред вас има ли такива на които кожата на лицето им не понася почистването?
Имам чувството, че колкото повече си почиствам лицето (разбира се при козметик), толкова повече ми излизат комедони, запушени пори и т.н. Имам чувството, че един хубав пилинг + дарсонвал ми се отразява много по-добре, но за съжаление козметичките не са на това мнение, за тях трябва да си го почиствам през няколко месеца основно. Чудя се къде е истината? Thinking

Само да подчертая, че не съм с проблемна кожа. Peace

# 39
Аз го ползвах веднъж и няма да повтарям. Правеше ми косата мека, падаше ми боята и ми миришеше на чай. Чувствах се като крава на паша и ми миришеше на детелинки и люцерна.  Crazy
Затова съм решила като мога  Close да си купя 2-3 масла и да капна от тях в шампоана и маската. Например кокосово /било най-полезно за косата (из форума го четох, но не помня къде)/, споменатото чаено и жожоба за блясък. В темата за маслата в първи пост пишеше кое масло за какво е. По-добре две масла по много отколкото десет с малка концентрация.

Може ли да дадеш линк към темата с маслата, че нещо не я намирам?

# 40
Нова тема, супер  Hug
Тази вечер ще мия косата и се замислих да пусна ли в действие наличните масла (имам жожоба, гроздови семки, бадемово и още едно забравих какво  Mr. Green), но се чудя няма ли да се омазни още по-бързо косата ми от маслата (тя и без тях се омазнява на края на втория ден). Чакам и аз линк за темата с масълцата, бях я мяркала, но не съм я отваряла никога  Blush
Епилатора ми е на Браун също, но го ползвам само за ръцете, защото на краката косъмчетата се обръщат до едно, ама като казвам до едно съм напълно сериозна... грозна работа  ooooh! Не знам дали се дължи на моето окосмяване или на епилатора...  newsm78

И да си повторя питането от миналата тема - 2минутния реконструктор на Афоджи знаете ли как се използва? Може би Бабъл ще ми помогне  Praynig   bouquet

Радвам се, че поне някои от нас са отсрамили за студентския празник... аз си бях вкъщи и вечерта си беше както всички останали Simple Smile

Да отбележа и че ноктите ми се изпочупиха страшно и утре следва яко пилене

# 41
Големи сте мързеланки, 'начи.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=690858.0

В първия пост първите три линка.

# 42
  • София

И да си повторя питането от миналата тема - 2минутния реконструктор на Афоджи знаете ли как се използва? Може би Бабъл ще ми помогне  Praynig   bouquet
В миналата тема съм изпуснала въпроса,но сега го видях.
Слага се след шампоана,седи се с него като маска,аз седя 20-30 минути за максимален ефект,нищо че е двуминутен Laughing Понякога и загрявам със сешоара.Слагам найлонова шапка,отгоре слагам плетна шапка и духам със сешоара докато понагрея леко,след това завивам с кърпа.
 Това разбира се не е задължително да го правиш.Ако нямаш време да седиш и 2-5 минутки под душа са достатъчни Simple Smile

Миглена_Аллауи ,може пък на козметичката ти продуктите да не се понасят с твоята кожа и затова да имаш такова усещане.

# 43
  • В полите на Пирин планина
Чак сега наглеждам темата и да отговоря за маслата:

Бабъл-че, аз лично лесно ги отмивам с обикновен шампоан - в момента някакъв на Гарние Фруктис.
Иначе масленият масаж не би повлиял зле на омазняващата се коса, дори напротив, на базата на привличане на еднаквите неща - омазняването на склапа и маслото  Mr. Green Да не казвам колко добре се повлияват краищата от тях. Аз лично стимуланта на Икаров не го харесвам - съдържа някакви етерични масла, които направо ми предизвикват главоболие. Иначе много ми харесва кокосовото масло за косата, също сусамово масло,а за по-тежки случаи - масло ши/карите/. Честно казано не съм забелязала някакво масло да ми действа зле на косата  newsm78

И ние окрасихме елхата снощи. Малкият беше много въодушевен.

# 44
Миглена_Аллауи ,може пък на козметичката ти продуктите да не се понасят с твоята кожа и затова да имаш такова усещане.

Уж все ми ги препоръчва. Френски. Скъпи. Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт