Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 574
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз не съм видяла изумителен ефект от околоочните кремове. Единствено като започнах да ползвам този на Нивеа, за който писах, някак ми стана по-светла зоната, иначе тъмни кръгове като че бяха започнали да се появяват и изглеждах силно уморена. Но вече свикнах изглежда и не си припадам по ефекта му, втора опаковка ползвам.

# 16
  • Стара Загора
Явно ефект от околоочните няма или поне от средния клас. Вече от по-скъпите марки като Ла Прери и Герлен може и да има, но 400 лв за такова чудо - ще ме прощават. В момента съм с Аква Сенсейшън на Нивеа, но и той същия сякаш, идея по-овлажняващ. Тъмните кръгове си ми стоят, нямат избелване или поне аз не виждам. Слагам си коректор преди да излезна и това е. Лятото измазах една тестова опаковка от Клиник All About Eyes, но и от него не останах очарована. Мислех да си вземам нормалната, но като видях цената (около 70-78 лв в Дъглас) и подминах с усмивка.  Mr. Green
Като свърша Нивеата съм подготвила на Билка с мавруда, да го видим и него.  Mr. Green

# 17
  • София
И аз съм ползвала тоя на Клиник, ужасно ми лютеше на очите.
Аз тъмни кръгове нямам, но имам бръчки, които страшно много личат като се усмихна.
Така че искам нещо супер овлажняващо и с лифтинг ефект.
Много приятни са ми като консистенция кремчетата на Фитокод, но магазина им не ми е близо, а пък не ми се правят поръчки от сайта им.

# 18
  • При децата ми
Да си задам въпроса от предната тема: препоръчайте ми добра спирала на добра цена? Каня се да отида днес до ДМ и ми трябва спирала.
За околоочните да кажа и аз- вече не си купувам такива кремове. Мажа се с масла и определено съм доволна. Сутрин нанасям масло от жожоба, вечер шипково масло, студено пресовано. Кожата ми е суха и сега през зимата съвсем се изсушава. Родих се с тези масла.

# 19
  • София
В момента съм с Аква Сенсейшън на Нивеа

И моя явно е този, не ми се ходеше да го проверя точно  Joy

# 20
  • София
Записвам се с едно гримче с кафявата очна линия на Есънс - много ми е любима Heart Eyes
И аз много я уважавам тази гел-очна линия!
От както я открих, молив не използвам вече. Wink

# 21
Аз вчера отидох за Балеата с горски плодове, но замръзналият ми нос долови някакъв неприятна нотка в миризмата и се прибрах с това:

Върти ми се, че е старо, но не знам досега дали го е имало по нашите магазини? На мен ми мирише на праскови и локум  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 22
Аз тъмни кръгове нямам, но имам бръчки, които страшно много личат като се усмихна.
Много приятни са ми като консистенция кремчетата на Фитокод, но магазина им не ми е близо, а пък не ми се правят поръчки от сайта им.

нямам чак дълбоки бръчки под очите,но като се усмихна определено вече се забелязват и нищо не помагаше до момента в който редовно взех да се мажа с маслата на икаров,първо със специалното масло против бръчки с конкрет от рози за смесена кожа,сега ползвам от пшеничен зародиш и дори съм по-доволна а виждам че и на челото бръчката ми се е позагладила.Смятам да продължа с арганово масло.И други хора ги хвалят много,но при мен наистина има ефект,сега дори да се появят бръчиците като се усмихна са по слабо забележими и като спра да се усмихвам се изглаждат а преди стояха.Кръгове нямам така че не знам в тази посока как действат.А иначе на Балея си взех един серум за ръце и си оправих сухотата за нула време,а преди пробвах 2-3 крема не успях.Спиралата жълтата на Ессенс е страхотна с извиващата четчица.

# 23
Явно ефект от околоочните няма или поне от средния клас. Вече от по-скъпите марки като Ла Прери и Герлен може и да има, но 400 лв за такова чудо - ще ме прощават.
Подкрепям. Hug

# 24
[А иначе на Балея си взех един серум за ръце и си оправих сухотата за нула време,а преди пробвах 2-3 крема не успях.
Кой е този серум?

# 25
ходих да гледам новата колекция на катрис в лили - нищо не ме грабна, а се бях настроила да си взема два цвята от новите сенки и хайлайтера  Rolling Eyes ; мислех дори за подарък на една приятелка да купя, но като не ми харесва, как?
хайлайтера ще го помисля още малко, защото елфският така ми се е спекъл, че не мога да взема нищо с четката от него  Twisted Evil
офф: гледах и щанда на голдън роуз - новите им глитъри не ме привлякоха, изобщо нищо не ми хвана окото, а се бях настроила да си взема нещо за промоцията им 20 лв. за 15

# 26
  • Стара Загора

На мен не ми лютеше, но определено не виждам смисъл да дам 70 лв при положение, че и с крем от 10 лв ефекта е същия - овлажняване и може би леко заглаждане.
Тъмните кръгове си ги имам от години, така че съм се примирала и ще ги крия с коректор.  Grinning

Заинтригуваха ме отново показаните 2 крема за лице на Балеа от Жаки. Като привърша наличните 3, догодина може и да опитам някой от двата.  Blush

# 27
И аз да се присъединя в новата тема. Скоро не съм ходила в ДМ, а и по-добре, че не се отразява добре на финансите ми Simple Smile

# 28
Мерси за темичката  Hug
Аз днес ходих до ДМ за новия лосион за ръце , но ц . Взех все пак крема Захарна целувка . В началото е по-лимонен от лосиона, но 10 мин. по-късно си е почти като лосиона. Харесва ми   Heart Eyes
От околоочните и аз не виждам кой знае какъв ефект, но на Клинианс А+С серията (която ми е любима цялата) забелязвам много приятно освежаване когато го нанасям сутрин...има и ефект срещу тъмните кръгове. Друг ефект не забелязвам, но аз и точно за освежаване го ползвам. Отговаря на изискванията ми и цената му е приятна - около 15 лв.

# 29
  • София
Шоколадово момиче, сега като каза Клинианс се сетих. Преди време доста беше хвален измиващия им гел с витамин С. Миналата седмица се бях засилила да го купувам, но видях още един - зелен с плодови киселини. Кой от двата е по-добър, имаш ли мнение? За смесена кожа.

А в ДМ не съм виждала околоочен крем на марката.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт