Къде в Пловдив? - 39 тема

• 53 822
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Знаете ли къде има Дядо КОледа да раздава подаръци? Някой МОЛ,например?

РЕД.Благодаря ти tandonova ,видях "разписанието" му в сайта на Галерия   bouquet

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 13:19 от Трапезица

# 31
  • Пловдив

В събота имаше в Галерията Peace + снежанка Laughing

# 32
  • Пловдив

В събота имаше в Галерията Peace + снежанка Laughing

Да, но не раздаваше подаръци. Само се снимаха децата.
В МОЛ Пловдив през деня нямаше, но една приятелка е ходила вечерта и каза, че имало.
Миналата седмица, когато откриха немския базар имаше на главната, но сега не знам дали е още там.

# 33
Момичета, търся детски акордеон (по-скоро играчка), но все пак да има някакъв външен вид ... Гледах едни, но с такава лоша пластмаса, че се разочаровах. А дядо Коледа ще дойде във вторник в градината ...... Confused
В каталога на Хиполенд или Метро за Kоледа има един червен със синьо /има го на снимките на Josefin от продавалника/ - имаме го от поне 3-4 години - яка работа, ще ни надживее Wink

# 34
  • Пловдив
На "Богомил" не знам колко е Васиана, защото табелата с надписа отдавна е свалена.

Иначе по отношение на ДМ - аз там влизам само за салфетки. Цените им са доста високи и предпочитам да си купувам козметиката основно от Лекси.

# 35
...
Да, но не раздаваше подаръци. Само се снимаха децата.
В МОЛ Пловдив през деня нямаше, но една приятелка е ходила вечерта и каза, че имало.
Миналата седмица, когато откриха немския базар имаше на главната, но сега не знам дали е още там.

Аз ще си занеса подаръка,идеята е Дядото да ги подари ,предполагам няма да ми откаже  Grinning

# 36
  • Пловдив
   За пиците на Toasty ето го менюто в страницата им от фейс-а https://www.facebook.com/photo.php?fbid=483846434989166&set= … ype=3&theater  , сравнени по грамаж и цена с тези от Верди на мен и като вкус ми харесват повече, а като цена... сами вижте.
   Верди-то много са се отпуснали и го раздават много лежерно. Последно поръчахме 2 броя пици - Прошуто Фунги - вместо да си пристигне със шунка нарязана на големи парчета , както си е... пристигна с някакво подобие на прошуто ли беше, някакво пушено месо ли беше, нещо средно с ужасен вкус .... аз дори все още съм на мнение , че беше развалено /никога не съм виждала подобен продукт да се продава по магазините - незнам какво беше, но определено не беше шунка/ .
   Когато се обадих по телефона дамата дори идея нямаше какъв е продукта върху пиците ни.. каза само "съжелявам" и че на 100% това не е прошуто, защото те не работят с такъв продуктт....и ....т ова беше  Mr. Green , демек - яжте там, пък.... ако не ви харесва си поръчайте други 2 пици за още 20 и кусур лева.  Peace

А колко им е доставката?Аз се чудих и за Ориджинале newsm78 Май имаше добри отзиви и за техните пици,нали?

Доставката по спомен е  1 - 1,50лв. ... Simple Smile , ние един път хванахме и happy hour с безплатна доставка.

# 37
  • Пловдив
Дядо Коледа на общината мисля, че е до обед,поне аз следобед не съм го засичала.Привиква децата да рецитират нещо и дава награда шоколадче.

# 38
Пикантино наистина ли правят доставки, може ли телефон, няма такава информация в нета?

# 39
Хоп и аз в темата   bouquet

# 40
  • Пловдив
Пикантино наистина ли правят доставки, може ли телефон, няма такава информация в нета?

628 393  , нашите пици май с такси пристигат.

# 41
  • Пловдив
 Mr. Green Добре, де... като си давате подаръците от сега да ги подарява белобрадия  newsm78 Какво правите на връх Коледа?
Някой да не го приеме като заяждане  Peace просто ми е любопитно  Mr. Green

# 42
  • Пловдив
отговарям ти и аз, защото ние си направихме парти 4 деца (не ходим в учреждения) и си раздадохме подаръци още на 8- ми дек. Понеже няма да може да се видим в най-големите празници, всеки си е семейно.
Не става дума за кой знае какви подаръци, по-специалните така да се каже ги даваме на Коледа  Mr. Green

Проблем ми е в момента какво да се подари на Коледа, като ме питат роднини. Ужасни сме направо - няма какво, всичко сме взели и ненужни играчки бол.  ooooh!

# 43

628 393  , нашите пици май с такси пристигат.

А меню за избор има ли в нета?

# 44
  bouquet  bouquet-за авторката и темата

с въпрос-от къде да купя детска шейна/1-2г дете/-не супер моторизирана Winkне съм запозната Embarassed Embarassed Embarassedи да не се лутам в студа с бебока Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт