Разочарование от Тон Бонбон

• 41 703
  • 550
  •   1
Отговори
# 270
Ами аз съм съгласна с това, тук има една приказка, че по-добре да нямаш някой клиент, отколкото да е такъв. Хора срещу хора стоят, все пак.
Аз например не бих пуснала клиентката с удареното детенце, която публично ме е нарекла арогантна личност и непрофесионалист да стъпи повече.
Парите не са всичко, човек трябва да има и guts.

# 271
Аз не съм съгласна с нито един ред от написаното от златната толумба Peace

Съвсем с нито един?

От autism-bg.com:
...Децата с аутизъм демонстрират абнормност в три области: социализация, вербална и невербална комуникация и ограничен диапазон от дейности и интереси. Симптомите могат да са:
поведение:
...развитие на ригидни рутинности и трудности при приемането на промените в околната среда или в ежедневния режим;

Поне с този ми ред се съгласи  Wink

Преувеличения и драма да има  Stop

Мисля,че добре се досещаш с кои редове не съм съгласна, но това няма значение.  Peace За мен клиентът не винаги е прав, но със сигурност не е ок да се каже на клиента (както и на потенциалните такива) или изобщо пред такава широка аудитория като този форум "не говорете като нищо не разбирате". За който е ок - чудесно. Аз вражда с никого нямам, просто споделям с какво впечатление останах. То и повечето хора просто споделиха преди да им се скарат, че са долнопробни и злобни Wink

# 272
Но всичко това не отнема правото на клиента да сподели недоволството си.
А защо не спретнете една също толкова пламенна защита на Близу, Пощенска банка или който там се сетите от първите страници на Клюкарника?

Защото, Шайн, в случая е имало предложение за компесация, и то доста щедра.

# 273

Съвсем с нито един?

От autism-bg.com:
...Децата с аутизъм демонстрират абнормност в три области: социализация, вербална и невербална комуникация и ограничен диапазон от дейности и интереси. Симптомите могат да са:
поведение:
...развитие на ригидни рутинности и трудности при приемането на промените в околната среда или в ежедневния режим;

Мисля,че добре се досещаш с кои редове не съм съгласна, но това няма значение.  Peace За мен клиентът не винаги е прав, но със сигурност не е ок да се каже на клиента (както и на потенциалните такива) или изобщо пред такава широка аудитория като този форум "не говорете като нищо не разбирате". За който е ок - чудесно. Аз вражда с никого нямам, просто споделям с какво впечатление останах. То и повечето хора просто споделиха преди да им се скарат, че са долнопробни и злобни Wink

Ох наистина вече преиграваш Wink

# 274

Съвсем с нито един?

От autism-bg.com:
поведение:

Ох наистина вече преиграваш Wink

Ок, щом казваш Wink

# 275
А защо не спретнете една също толкова пламенна защита на Близу, Пощенска банка или който там се сетите от първите страници на Клюкарника?

Защото, Шайн, в случая е имало предложение за компесация, и то доста щедра.

В първия пост на собственичката всички прочетохме с какъв тон и отношение е била предложена компенсацията.
И при мен имаше щедри обещания за действия, благодарности за обърнатото внимание върху проблем, касаещ сигурността на децата, а след месеци, след като нищо не се беше променило, публично ми заяви, че не може да се съобразява с фобиите на всяка майка.

Та, бизнес като всеки друг на гърба на децата. С какво е по-различен от този на други фирми, които обсъждаме тук?
Та тъй като лично познавам естеството на диалог с клиентите, когато се стигне до проблем, не проумявам тези ревностни защити .

# 276
  • Пазете Гор

Разбира се, че не му отнема никакви права.

Знаеш ли, мечтата ми е да имам мъжеството, нервите и великодушието да се опитам да защитя този, който в момента е на прицел. Децата, служител на Близу, глупав чиновник. Когото и да е.

# 277
И при мен имаше щедри обещания за действия, благодарности за обърнатото внимание върху проблем, касаещ сигурността на децата, а след месеци, след като нищо не се беше променило публично ми заяви, че не може да се съобразява с фобиите на всяка майка.

Съвсем правилно ти го е заявила.

# 278
бих компенсирала авторката на темата... но и бих се молила повече да не ми е клиент.

Значи след разговорите ни за компенсация и вие да отворите тема, и да твърдите накрая, че ще ни останете клиент, въпреки, че нищо повече не се е случило, нито сте разбрали нещо в повече... извинете ме, но може би бих ви отказала.

А вече призовавате да се спре да се дискутира, но пък и не пожелавате от админите да заключат темата, а не сте отскоро в този форум...
що за непрекъснато противоречие...

# 279
И при мен имаше щедри обещания за действия, благодарности за обърнатото внимание върху проблем, касаещ сигурността на децата, а след месеци, след като нищо не се беше променило публично ми заяви, че не може да се съобразява с фобиите на всяка майка.

Съвсем правилно ти го е заявила.

Съгласна съм, но това я прави търговец като всички останали, изкарващи пари на гърба на децата, а не ангел с небесен ореол.
И в интерес на истината точно криворазбраната ми съпричастност към съфорумка в този момент ме спря да пусна жалби до всички възможни инстанции.

# 280

В страни от обсъждания случай, някога и аз разсъждавах като теб. После обаче срещнах 1-2 лидери на екипи и те промениха представите ми. Да умееш да отстояваш себе си и да обгрижиш всеки клиент независимо от нивото му, е много ценно умение. Може и да нямаш нужда от тези 5 лв, но такива умения те правят мениджър, а не собствената представа за качествата ти. 

# 281
Да умееш да отстояваш себе си и да обгрижиш всеки клиент независимо от нивото му, е много ценно умение. Може и да нямаш нужда от тези 5 лв, но такива умения те правят мениджър, а не собствената представа за качествата ти.  

Няма такова нещо. Не всеки клиент е ценен. Има си даже специални стратегии за отблъскване на ненужните. Зависи от фирмата и от таргета й, разбира се.

# 282

В страни от обсъждания случай, някога и аз разсъждавах като теб. После обаче срещнах 1-2 лидери на екипи и те промениха представите ми. Да умееш да отстояваш себе си и да обгрижиш всеки клиент независимо от нивото му, е много ценно умение. Може и да нямаш нужда от тези 5 лв, но такива умения те правят мениджър, а не собствената представа за качествата ти. 

+1

# 283
Да умееш да отстояваш себе си и да обгрижиш всеки клиент независимо от нивото му, е много ценно умение. Може и да нямаш нужда от тези 5 лв, но такива умения те правят мениджър, а не собствената представа за качествата ти.  

Няма такова нещо. Не всеки клиент е ценен. Има си даже специални стратегии за отблъскване на ненужните.

Където има пазар и таргет, който ще дойде да сипва пари в бизнеса ти- да. Но, конкретно при този бизнес, чиято мода отминава, то всеки клиент е важен.
За да излезем извън обхвата на конкретния казус, то в столицата доста детски парти-клубове направиха чудеса от храброст, за да оцелеят- от ваучери в сайтовете за колективно пазаруване до много високи цени с ясната цел- отбрана клиентела- и въпреки усилията много затвориха.
В провинцията не зная как е. Дано да е по-добре.

# 284
  • Пазете Гор
Вярно ли, Касита? Жалко за служителите и работещите в тая област. На мене тоя бизнес не ми се нрави, както и целия шоу бизнес впрочем. Но това си е мой проблем, нищо лошо не казвам за хората там.

Общи условия

Активация на акаунт