Разочарование от Тон Бонбон

• 41 641
  • 550
  •   1
Отговори
# 390
Аз мисля,че няма човек,работещ в сферата на услугите,от който всички да са доволни.Все ще се намери някой недоволен.И това е съвсем нормално.

Моите коментари са свързани с модел на обслужване, който в тази тема се изненадах колко потребители приемат за нормален. Просто използвам повода, а че не може всички да са доволни е ясно. Важното е да се стараеш непрекъснато да бъдат повечето.

Така трябва  Peace

# 391
Само не мога да разбера, как така децата ще ходят сами да си поръчват на някакъв си бар.
Това е рожден ден, ще пият и ядат каквото им се сервира.

А липсата на родителско присъствие по това време няма да коментирам.

Та, в тая връзка, плащайте, колкото ви поискат тогава.

# 392
  • София
Само не мога да разбера, как така децата ще ходят сами да си поръчват на някакъв си бар.
Това е рожден ден, ще пият и ядат каквото им се сервира.
Та, в тая връзка, плащайте, колкото ви поискат тогава.
Нещо не си разбрала. Родителите поръчват от бара. Родителско присъствие има и точно поради тази причина сметката, която плащам е двойна.
Аз съм доволна от клубчетата. Скъпо е, но за детето ми оставя едно незабравимо изживяване. И стига вече коментарчета от рода на "гроздето ми е кисело". Сори, но шепа постове точно така ми звучат. Нали не празнувате по клубчета, какво толкова скачате срещу тях. Приготвяйте вкъщи два дни ядене и чистете след децата още 3 дни. Тъкмо така празникът се запомня и по-добре.  Grinning

# 393
...
...

Коя тема четеш ти?! Tired

# 394
Аз съм доволна от клубчетата. Скъпо е, но за детето ми оставя едно незабравимо изживяване. И стига вече коментарчета от рода на "гроздето ми е кисело". Сори, но шепа постове точно така ми звучат. Нали не празнувате по клубчета, какво толкова скачате срещу тях. Приготвяйте вкъщи два дни ядене и чистете след децата още 3 дни. Тъкмо така празникът се запомня и по-добре.  Grinning

Оф, преди да прочета тази тъпотия тъкмо щях да се възмущавам на Little Evil за коментара за кокошките дето си мислят, че клубчето е върхът на сладоледа и преживяването е незабравимо. Готова бях да споря, че чак такива кокошки няма.

# 395
  • Sunshine state

Оф, преди да прочета тази тъпотия тъкмо щях да се възмущавам на Little Evil за коментара за кокошките дето си мислят, че клубчето е върхът на сладоледа и преживяването е незабравимо. Готова бях да се споря, че чак такива кокошки няма.
Е,явно има. Laughing

# 396
  • София
 Joy
Много сте забавни. Направихте ми вечерта! Ко-ко-ко.  Laughing

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 21:39 от tonkabonka

# 397
  • Sunshine state
Добре де,след като уж родителите поръчвали,как така е натрупана сметка от децата?Нали и това се спомена на предната страница?От къде ще дойдат тези 120лв. ?

# 398
О'юроде поради 'що намираш нищи за теми голословни Shocked

# 399
Голям сеир  Grinning

"натоварена" сметка - сметка, надписана от персонала. Кое не разбрахте  Thinking

# 400
Добре де,след като уж родителите поръчвали,как така е натрупана сметка от децата?Нали и това се спомена на предната страница?От къде ще дойдат тези 120лв. ?

Като отидеш в детски клуб над 100 кв. ще разбереш как се случва.

# 401
Скъпо е, но за детето ми оставя едно незабравимо изживяване. И стига вече коментарчета от рода на "гроздето ми е кисело". Сори, но шепа постове точно така ми звучат. Нали не празнувате по клубчета, какво толкова скачате срещу тях. Приготвяйте вкъщи два дни ядене и чистете след децата още 3 дни. Тъкмо така празникът се запомня и по-добре.  Grinning

Празнувам рожденни дни по "клубчета", не в БГ. Хич не ми е кисело гроздето, само ми е странно как се организират.

Ние наблягаме на играта, не на яденето и пиенето. По едно сокче/безалкохолно/вода, парче торта и нещо за ядене. Това е.
Ако на някое дете мнооого му се пие, се взема допълнително вода. Досега съм нямала случай дете да зареже играта, за да дойде да търси ядене или пиене.

Затова се изказах така.

# 402
Толкова ли е надценката?

На тръгване доплатих още 120 лв заради неща, които децата поръчвали и не са включени в кувертите. Дали са изпили и изяли за 30 лв или 120 лв, аз няма как да знам. Изводите си правете сами.

Октопод с рокля, това прочетох, това коментирах.
Ако имаш друга интерпретация, заповядай.

# 403
  • София
Моят син е роден утре  bowuu За градинско парти не е подходящо, сещате се, но до сега в клубчетата сме изкарвали великолепно - с актьори (не с отегчени девойки) и хубаво вино за родителите (на 26-ти декември никой не мисли за ядене  Mr. Green , но все пак хубави мезета не липсват) Събирам много приятели и деца, за всички ни е купон. Дано не ми се налага да се отказвам от това (и мое!) преживяване поради финансови съображения!

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 22:05 от ivonska

# 404
  • Sunshine state

Като отидеш в детски клуб над 100 кв. ще разбереш как се случва.
hahaha Това много ме разсмя.
Моят син е роден утре  bowuu За градинско парти не е подходящо, сещате се, но до сега в клубчетата сме изкарвали великолепно - с актьори (не с отегчени девойки) и хубаво вино за родителите (на 26-ти декември никой не мисли за ядене  Mr. Green , но все пак хубави мезета обаче не липсват) Събирам много приятели и деца, за всички ни е купон. Дано не ми се налага да се отказвам от това (и мое!) преживяване поради финансови съображения!

Хайде весело ви изкарване и да ти е честит рожденика! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт