Не обичам празниците.......

• 29 004
  • 529
  •   1
Отговори
# 345
Егати мрънкането!
Разбирам, че може да има обективни обстоятелства, които ви пречат да празнувате - например безработни сте, нямате пари, имате семейни проблеми, мъжът ви има любовница, детето е наистина болно, някой ви е вбесил, депресирани сте, спрели са ви тока, разбили са ви къщата, откраднали са ви колата или са й спукали гумите, ухапало ви е бясно куче...Това е нормално, но дотук никой не сподели да му се е случило подобно нещо. Уж всичко ви е наред, ама видиш ли, нямате настроение. Или може би просто лъжете наедро.
Още от първите страници ме дразнят тия навирени крачета от комина, ама ей го на... темата се озлоби... и особено от тия твои нападки... Не можеш да ми предадеш твоето джингъл-белс настроение през океана и това е!
Доколкото схванах (без особени претенции за интелигентност) темата е за споделяне на отрицателни чувства към масовизацията на коледно настроение. И кротичко си помрънквах, ама нА, не трябвало...
Ами буквализми ли искаш? Мрънкам тук, щото не искам "да сговнясвам" настроението на близките си като мрънкам на тях. Иначе - безработна съм, съпружието е на 6-месечна държавна командировка в талибанска държава, миналата седмица дадох 100лв за лекарства, спряха ми водата, в магазина не мога да купя свински бут или врат (защото мъж ми купува месото, а аз не разбирам). Сега доволна ли си, с тия навирени крачета, разрева ме!
Ще празнувам, когато си искам, а не сега, да**** И наистина - направи си тема - "Колко ми е кеф на Коледа! "

# 346
Наистина ли те дразнят навирените крачета на дядо Коледа? Joy Joy
Това май не е за смях.
Проблемът с това вечно мразене е много по-дълбок и не се отнася само до Коледата , а засяга всички сфери на живота. Не може да се мрази по принцип и всичко. Все някъде трябва да има някаква причина. И няма такова животно, на което всичко да му е наред, а то да мрази като за световно.
Тук всички споделяте как всичко ви е супер, а мразите като щури. Ето това не ми се връзва. Пък Коледата дали я мразите не е мой проблем.

# 347
  • София
И това твоето, ако не е войнстващо джингъл белс, здраве му кажи! Нещосе вживяваш в ролята да вземеш да ни покръстиш "с огън и меч", все едно сме туземци! Абе, вие, любителите на коледните клишета да не сте се надрусали с екстази! Какво си слагате в коледните сладки, марихуана сигурно?

# 348
И това твоето, ако не е войнстващо джингъл белс, здраве му кажи! Нещосе вживяваш в ролята да вземеш да ни покръстиш "с огън и меч", все едно сме туземци! Абе, вие, любителите на коледните клишета да не сте се надрусали с екстази! Какво си слагате в коледните сладки, марихуана сигурно?
Да, в Канада всички са наркомани, не знаеш ли? Mr. Green

# 349

Тук всички споделяте как всичко ви е супер, а мразите като щури. Ето това не ми се връзва. Пък Коледата дали я мразите не е мой проблем.

А ти бяла, умна и добра!  hahaha

# 350
  • Варна
Горещо, аз такова, да предложа по дикенсоновски, що не си го навреш пудинга... сама знаеш къде. Току виж си се поуспокоила и си постигнала коледната нирвана.

# 351
О,  още една блага госпожа на хоризонта. CrazyНякоя команда нямаш ли под ръка?
Мога само да ви съжалявам - толкова злоба и омраза не водят до нищо хубаво.
Бяла не съм - гледам да ми е приятно и да се забавлявам. И да не се дразня безпричинно.
Аз пък мразя да се мрънка за всичко! Joy

# 352
  • Варна
Мога само да ви съжалявам - толкова злоба и омраза не водят до нищо хубаво.

Тцъ, така говориш, защото не си ме виждала Mr. Green

# 353
Наистина ли те дразнят навирените крачета на дядо Коледа? Joy Joy....... Пък Коледата дали я мразите не е мой проблем.
Ами точно това не харесвам в Натоящата Коледа- Навирането Й в очите, ушите, ръцете и краката. Накъдето се завъртиш - все туй бъди весел, щото е Коледа.
И сега - "малей, колко забавен аватар съм си бутнала, Дядката заседнал у комино"  Laughing Laughing Laughing
Като не ти е проблем дали мразим или не Коледата, кво прайш тука ми е необяснимо!
п.п. Богинята го е казала по-добре! писали сме едновременно.

# 354
  • София
А аз не мога да разбера защо всички коледни агресори не се занимават с добри коледни дела, а висят пред компютрите newsm78
Това някакво нововъведение в коледните традиции ли е?
Печете си сладки, излезте да се радвате на снега и коледните лампички, гледайте усмихнати  зимния залез като в американските филми и ни оставете да си мрънкаме.

# 355
  • София
Добре де, колко дебелокожа трябва да си, че след толкова намеци и откровени подкани, да продължавааш на инат да стоиш  някъде, където не те искат! Усмивката и Форчън се усетиха, че включванията им бяха неподходящи, и ненатрапчиво напуснаха темата, ама ти нещо не отбираш от приказка! Като си толкова възвишена по коледному, ами покажи го, бъди великодушна, блага и добра, и оставИ хората да си мрънкат колкото искат!

# 356
А какво ще кажете, да не получите нищо от приятелите си?
Само един човек, най-добрата ми приятелка, която пише тук, беше около мен, като същински коледен дух, въпреки, че е в друга държава.....Сичкото приятел изчезнА.....
Може да е много вероятно точно хора като тях в живота ми, да са ме накарали да намразя празниците....

Не се предавай тотално на недоволството, защото всичко ще ти бъде отнето. Първо, я виж каква голяма компания имаш, как може да кажеш, че си сама и второ, дори коледен подарък ти бе предложен, билет за кино! Simple Smile

# 357
  • Варна
Аз бях чудесен АНТИколеден дух. Mr. Green Постарах се да вкарам малко мръстотийка в "благата" нощ. Бях събрала чудно количество мръсни антирелигиозни вицове.  Mr. Green
Саботаж й трябва на коледата, саботаж. Аз ли да ви уча?!  baby_neutral

# 358
Аз бях чудесен АНТИколеден дух. Mr. Green Постарах се да вкарам малко мръстотийка в "благата" нощ. Бях събрала чудно количество мръсни антирелигиозни вицове.  Mr. Green
Саботаж й трябва на коледата, саботаж. Аз ли да ви уча?!  baby_neutral

Tова е много оригинално и забавно, ако си на 12 години.  Mr. Green
Зимни залези няма само по американските филми, има и в БГ. Ето това е хубав пример за матрица.

# 359
  • Варна
О, благодаря за комплимента. Знаех си, че младея. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт