Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
С какво е известна Станислава Чуринскиене?
Какви са впечатленията от книгата "Инцидент"?
Какво е мнението на членовете на форума за стила на писане на авторката Станислава Чуринскиене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
С какво е известна Станислава Чуринскиене?
-
Какви са впечатленията от книгата "Инцидент"?
-
Какво е мнението на членовете на форума за стила на писане на авторката Станислава Чуринскиене?
-
Какво е мнението за езика и психологическите аспекти в книгата "Инцидент"?
-
Какъв е стилът на писане на Saule?
... Но не бих се изразила така: "не ми харесва"...Това е твое съзнателно решение-да построиш романа по този начин и ти имаш абсолютното право за това... Въпрос на вкус е...За много читатели,именно този подход е едно от достойнствата на книгата ... Аз много харесвам твоя усет за детайла и затова бих предпочела,в качеството си на твой читател,лично да проследя,как така се случва,че една толкова хубаво започваща връзка,в крайна сметка се къса...Ясно е кои са причините и какви са механизмите...На мен ми е интересно и КАК на практика се случва това...Всъщност,случващото се между Рита и Виктор не е частен и изолиран случай...Обратното-малко са щастливците,които успяват да съхранят и обогатят връзката си...В живота,на всяка крачка виждам щастливи двойки от хора,които са се намерили един друг... а след не много време,току научавам,че са се разделили или пък продължават да са заедно,но вече различни...И все си задавам въпросите: КАК се случва това?... КОЙ е фаталният момент,когато нещата се объркват?...НЕИЗБЕЖНО ЛИ Е ТОВА...или има надежда? ...Много са ми любопитни тези неща,но за мен отговорите биха били още по-убедителни,ако лично ги намеря в случващото се с героите...

...Хвърлих ли те в размисъл,с моите прищевки?...А?!А?!
прост доктУр),с чисто консуматорско отношение към художествената литература,не мога да се изразя така точно и ясно,както един филолог може да го направи...затова ще опитам,както казваха едно време в училище,"със свои думи"

/, но се притеснвам да не я засегна с въпроса си, за това ми се ще да се оправдая с 'много приличам на героините в книгите, за които пишеш, че са с доста автобиографичен елемент' - какво точно тези жени дават на света освен истерия, психически тормоз над всеки, който се окаже по-слаб от тях в даден момент и силен самоунищожителен елемент?