Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 128

• 72 115
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
С удоволствие бих пробвала,но ще ми е крайно неизгодно да бия път чак до София,за да си купя кофичка от Икеа  Laughing
Там където има саксии има и метални кофички, те също се ползват за тази цел, декоративни са.
В цветарския магазин до нас има най-различни размери, в Джъмбо също съм виждала, не е като да са икейска стока, дадох го като пример да се сетите за кои кофи иде реч.

# 661
Здравейте от мен  Simple Smile
bibilyana, симпатична феичка  Wink
gri6ana , хубава си е панделката, а за втори опит тортата си е чудна.

Не можете да познаете аз какво имам за показване  Laughing
Едва ли ви се е налагало да правите коледна торта в края на януари, ама на мен ми се наложи. И понеже партито е коледно и си има дрес код "коледно червено" тортата естествено е червена.  Озори ме доста защото стана големичка. Бялата лента отдолу има доста кусури и не само тя ( ама  каквото, такова....). Аз си харесвам много панделката, а тя се получи толкова хубава благодарение на клипа, който беше споделила Вал   bouquet
Мечето също ми е първи опит и стана що-годе прилично.
Ето и позакъснялата коледна торта:

# 662
  • София
Запис с две торти, едната миналогодишна за моминско парти и бебешка от днес. И двете вътре са Hummingbird cake, влюбена съм в тази рецепта  Heart Eyes

# 663
Страхотни сте, момичета!!! И на мен ми харесва феичката на bibilyana, мечето и панделката на Beni2, а тортите Бадем... ехх!! Heart Eyes

Може ли да попитам какво представлява тази торта Колибри, много ме заинтригува? Embarassed Hug

# 664
  • София
Правя я по тази рецепта, но без кокос.

# 665
Чудесни торти, момичета   bouquet

bibilyana, сладурска ти е феичката   Wink

Beni2, много добре си се справила и с меченцето, и с панделката  Peace Между другото какво количество крем ходи за такава голяма торта....би ли споделила?  newsm78

Бадем, много ми харесват и двете ти торти...изпипани отвсякъде   chef С какво правиш шрифта?

# 666

Beni2, много добре си се справила и с меченцето, и с панделката  Peace Между другото какво количество крем ходи за такава голяма торта....би ли споделила?  newsm78

Тази вътре е с 3 блата и между тях муса на Танита в количества както си е в рецептата. Само крема сиренето ми беше малко повече - 2 кутийки Филаделфия сложих. Направих го с  бял шоколад и стана мнооооого вкусен ( за първи път го пробвам). Получава се доста крем - една голяма купа пълна до горе беше. Освен това тортата е измазана с маслен крем от 400 гр. масло с пудра захар.

# 667
  • Варна
Mishoka, благодаря за споделеното. По принцип нямам проблем с покриването с тестото на Димитрана, проблема ми е с изтъняването му по краищата на цветенца, панделки, ленти и др. Та в тази връзка тайлозата прави ли го по-еластично ( може би като пластелин ), тъй като никога не съм работила с Овалете или друга готова маса?
Bibilyana, феичката е нежна, но според мен можеш да оправиш очичките малко като сложиш топченце тъмно тесто върху жълтото (или поне да го доокръглиш малко на лявото)  Wink
Бени2, дори и в средата на лятото можеш да направиш коледна тортичка  Mr. Green важното е да ти се прави такава  Peace
Бадем, харесва ми корсета, но като че ли е малко сплескан - можело е малко по-конусовидно да оформиш частта към ханша и нагоре към бюста (голямо обяснение, а Mr. Green). 

# 668
Beni2 много ти е хубаво меченцето.
Бадем  Peace страшни са тортите.Много ме кефят и двете.
Аз да се похваля,че ми пристигна част от поръчката- формички пеперудки,листенца и два вида цветя и една силиконова роза,която като поръчвах ми изглеждаше доста по-голяма,а се оказа доста фина,но пък става много нежнички розите.

# 669
  • София
Здравейте.
Помощ от приятел търся Praynig
Понеже не съм много на ти с английският искам да попитам този еърбръш дали е 30 лири с 12 боички?

http://www.surbitonart.co.uk/acatalog/SPECIAL_OFFER.html

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 11:57 от stefina

# 670
  • Бургас/Пз
Здравейте.
Помощ от приятел търся Praynig
Понеже не съм много на ти с английският искам да попитам този еърбръш дали е 30 лири с 12 боички?

http://www.surbitonart.co.uk/acatalog/SPECIAL_OFFER.html

Не е 30 лири, а спестяваш 30 лири , ако го поръчаш. Като го сложиш в кошницата излиза , че е £89.99 Simple Smile

# 671
Бадемче, тортоте ти са главозамайващи, и мен ме впечатли рецептата за хъмингбърда Simple Smile благодаря Тея панделки на корсета как точно се правят? Ума ми не го побира....

Стефи, пише,че цената е Price: £89.99 (Including VAT at 16.12%) просто има намаление

То снощи от светкавицата и от снимката така жълтеят очите - иначе са си кафеви, но ще опитам да ги позакръгля наистина,че ако сложа топче ще стане грубо, тя е мъничка Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 11:54 от bibilyana

# 672
  • София
Мерси за отговорите-знае си аз,че не е така както ми се иска.

А тези от 21 лири какви са?/на края на страницата/

http://www.surbitonart.co.uk/acatalog/Sugarcraft_Catalogue_Airbrush_23.html

# 673
Мерси за отговорите-знае си аз,че не е така както ми се иска.

А тези от 21 лири какви са?/на края на страницата/

http://www.surbitonart.co.uk/acatalog/Sugarcraft_Catalogue_Airbrush_23.html

Те са си толкоз явно, но нямат боички в комплекта...

# 674
  • София
Мерси Бибилиана.Дано някой от притежаващите еърбръш изкаже мнение за тях. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт