ВМ-НВХ - част 55

• 39 039
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
О, аз от години държа бутилка до мен, но не се сещам да пия Laughing И като излизам, често съм с бутилка, това ми стана навик, когато преподавах - да имам вода под ръка, ако ми пресъхне устата и започна да фъфля Laughing Но не се сещам да пия, това е проблемът. Обаче забелязвам, че като че ли ми потръгна пиенето.

# 346
Обаче забелязвам, че като че ли ми потръгна пиенето.
Определено се свиква. Аз ако не пия достатъчно вода ме заболява глава.
Аз съм със стоманени бутилки, 1 л и 1,2 л. Горе долу във всяка стая по една  Grinning, а като излизам вземам според багажа или по-малката или по-голямата. Общо взето за месец си избиха парите от спестени пари за вода, които давах иначе Simple Smile

# 347
  • Варна
Здравейте, момичета!  bouquet

Бавно и славно настъпвам във вашите редици, досега четох темата с рецептите все едни "скъпички" ми се виждат с тия маскарпонета, моцарели и т.н., няма ли нещичко да не бърка толкова в джоба  Embarassed Embarassed Embarassed, ще опитам и някой от тези де, гледах предимно за сладки неща, защото това най ми се хапва в момента и то предимно вечер Confused Има интересни и в темата на W.A.S.P  Flutter

Искам да попитам освен тази табличка http://spidersport.com/calories.php, има ли откъде другаде да се черпи информация за съставките на продуктите, защото има доста, които липсват тук? И защо динята и пъпеша не се препоръчват за тази диета, въпреки че съдържат не чак толкова голям процент въглехидрати  Thinking

# 348
Маскарпонетата и моцарелите са си лукс, който спокойно можеш да си спестиш  Grinning Маслото, зехтина и евентуално сметаната са нещата, които е добре да имаш  и ползваш. Най-добре да пробваш да ограничиш десертите.
За смятане на калории http://www.fitday.com/

# 349
иглуб, същото щях да напиша Peace Alokazia, сега са ти се дояли десерти, което е разбираемо, но не се нахвърляй върху тях. Карай си на по-базов режим поне отначало.

# 350
  • Варна
Маскарпонетата и моцарелите са си лукс, който спокойно можеш да си спестиш  Grinning Маслото, зехтина и евентуално сметаната са нещата, които е добре да имаш  и ползваш. Най-добре да пробваш да ограничиш десертите.

E, то е ясно че трябва да ги огранича, но толкова време не съм хапвала заради друга диета че ми се хапва сега сладко. И след вечеря засищам това чувство с две-три хапки нещо сладичко, затова исскам да си направя нещо режимно.
А с този сайт не мога да се оправя нещо. Не съм много наясно с английския, направих си акаунт и сега какво?!?

# 351
Здравейте, момичета!  bouquet

Бавно и славно настъпвам във вашите редици, досега четох темата с рецептите все едни "скъпички" ми се виждат с тия маскарпонета, моцарели и т.н., няма ли нещичко да не бърка толкова в джоба  Embarassed Embarassed Embarassed, ще опитам и някой от тези де, гледах предимно за сладки неща, защото това най ми се хапва в момента и то предимно вечер Confused Има интересни и в темата на W.A.S.P  Flutter

Искам да попитам освен тази табличка http://spidersport.com/calories.php, има ли откъде другаде да се черпи информация за съставките на продуктите, защото има доста, които липсват тук? И защо динята и пъпеша не се препоръчват за тази диета, въпреки че съдържат не чак толкова голям процент въглехидрати  Thinking

Яжте каквото ви е по джоба. Гледайте смао да е режимно. Ние вкъщи така правим. А тези италиански сирена са за режимни десерти, които мали знаеш, се ядат 2-3 пъти в годината.  Joy Иначе са вкусни, но това са просто екстри.

Да ти кажа на спайдърите от българските е най-точна таблицата. А тук http://kalorii.bazadanni.com/ пък има най-много събрани храни. тази също е точна.

Иначе може да ползваш на ФитДей - иска само регистрация.

За динята и пъпеша не знам. По принцип на вкус това са едни от най-сладките плодове. Може би заради това не са много подходящи. И все пак са хубав десерт през лятото.  Mr. Green

# 352

E, то е ясно че трябва да ги огранича, но толкова време не съм хапвала заради друга диета че ми се хапва сега сладко. И след вечеря засищам това чувство с две-три хапки нещо сладичко, затова исскам да си направя нещо режимно.
А с този сайт не мога да се оправя нещо. Не съм много наясно с английския, направих си акаунт и сега какво?!?

Изяждай по един плод след вечеря, може съпроводен с 1 ч. л. закв. сметана. Не повече. Или няколко сурови ядки с 1 плод. Това е незначително кол-во въглени, ще ти запълни стомаха и ще ти задоволи сладкия вкус.

# 353
  • Варна
Благодаря, линка е точно това, което търся. Иначе програмката е доста интересна, но трябва добре да се знае езика, защото изчислих, но какво изчислих незнам, даде ми - Totals    876    61.4    57.4    28.3    , но въобще не знам колко е вярно, доколко са вярни храните и мерките, затова ще ви споделя днешното меню:

Сутринта - кафе без захар, на обяд кълцаница от свинско месо на скара със салата зеле и един айрян, за вечерта имам готвено в къщи свинско с кисело зеле + 1-2 сухарчета, и евентуално нещо сладичко като плод за десерт. Как ви се струва?!? Сигурно ужасно  Embarassed

# 354
Не е толкова ужасно като за начало. Калориите са доста малко, струва ми се. Въглехидратите като дял са малко множко, а мазнините - недостатъчно, отново на прима виста. Имаш ли мазнина към месото или зеленчуците?

# 355
  • Варна
Не е толкова ужасно като за начало. Калориите са доста малко, струва ми се. Въглехидратите като дял са малко множко, а мазнините - недостатъчно, отново на прима виста. Имаш ли мазнина към месото или зеленчуците?

Кълцаницата е уж мляно месо на скара, но чак да е съвсем чисто вътре едва ли, салатата зеле овкусена. На обяд хапвам на заведение, не си ги приготвям сама, а в къщи месцето има и сланинка по него Confused

# 356
Е, зависи и как си ги въвела в сайта Simple Smile Калориите наистина ми се струват много малко обаче, дори и мазнината да си е съвсем наред. Това означава малки количества, предполагам.

Всъщност наистина зависи как ги въвеждаш, а и често няма точно това, което търсиш, и трябва да се избере най-близкото или пък да си го направиш сама в твоя профил и да си го ползваш нататък в готов вид. Но важното е да не гладуваш Wink За плодовете - сигурно по-нататък ще спреш да търсиш сладкия вкус, тук има силен психологически момент.

Успех! Hug

# 357
От три дни воинствам. Нямам фаза на недояждане, само на преяждане, веднъж дневно късно следобед в рамките на един-два часа. Спрях нескафето, защото прекалявах с него, понеже става бързо. Купих си турско кафе да го варя. Спрях и маслото в кафето, намалих заквасената сметана. Преди години като се хранех така, през деня при глад гризях краставица. Сега само вода и се чувствам перфектно. Храненето ми вечер е нввмх- мазнините ми са в разумни граници. Споделяла съм, че стомахът ми е капризен, но вчера нямах проблеми след една салата от зеле, настъргана на вълшебното ми ренде (което стърже и пръсти) и добре смачкана, след това.

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 17:34 от ГАЛИ_ГЕ

# 358
ГАЛИ_ГЕ, ядеш 1 на ден ? Колко калории горе-долу ? Не ти ли е тежко на стомаха през нощта ?

# 359
greendream, не ги броя калориите. До 18 часа съм приключила с храната. Не е малко, но не е и много. Ям в рамките на час-два и не мога да погълна кой знае колко. Добре нахранена съм и не ми е тежко. Предполагам, че с времето ще се нахранвам и с по-малко храна, защото стомахът се свива. Аз съм опитвала и други часови интервали, например сутрин да ям, но не ми се получава. Доспива ми се и после съм постоянно гладна. Вчера си правих голяма зелева салата, после изядох две скумрии. Купих от лидъл някакво сусамово олио- сега е седмица на азиатската кухня, много е приятно на вкус. Днес шопска салата с много люти чушки и печени свински гърди. Ядох си и заквасена сметана, защото май съм пристрастена към нея, но започнах да я ограничавам. Първият ден ми беше малко некомфортен, да не сложа нещо в устата, но вече се регулираха нещата. Нямам нужда да си дояждам с нещо по-въглехидратно. Умишлено съм свила и фазата на хранене, за да не се отплесна с повече храна.

Общи условия

Активация на акаунт