Отговори
# 720
  • Варна
Весенце, колко дни ти е цикъла??? В четвъртък ти се пада 28-ми ден, нали...

# 721
  • София
Еве, 29 ден е в четвъртък. По принцип ми е 28-32 дни. Тогава ще ми е 11 ден след О.

# 722
  • до най-прекрасния мъж
Весе, полижинакс слагам, но два часа след секс. Докато го сложа трябва да лежа поне час с възглавничка под дупето и свити към тялото крака. Доки каза да не спираме, защото няма активна инфекция, а тя иска да се презастрахова, защото вижда удебеляване на лигавицата от старо възпаление, което може да не е доизлекувано. А според нея след два часа каквото станало, станало и останалите спермита са шкарто.

# 723
Здравейте  Hug Знам , че си има теми за БТ , но тъй като сте се специализирали вече , да ви питам - доколкото знам БТ се връща  до началните си стойности в първите дни от МЦ , а при бременност до какви стойности достига и до края на бременността ли остава висока ?

# 724
Здравейте  Hug Знам , че си има теми за БТ , но тъй като сте се специализирали вече , да ви питам - доколкото знам БТ се връща  до началните си стойности в първите дни от МЦ , а при бременност до какви стойности достига и до края на бременността ли остава висока ?
Днес четох в една страница и пишеше до 36,6-36,9  не знам да ли е така. Но все пак рекох да ти го напиша Simple Smile.Еххх и щом  питаш дано  fertilization EFP. Успех Simple Smile
Ето можеш да прочетеш:
http://zachevane.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=711&df=45dflid=3

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 18:06 от Eve_Lina

# 725
Момичета,

Май за първи път виждам положителен тест за О. Ще кача снимки в албума да коментирате дали съм права. Ох, развълнувах се все едно виждам друг положителен тест Simple Smile малко съм шантава!!!

# 726
Bibo_86 видях снимката и мисля,че теста ти е положителен!
Най-вероятно О ще настъпи утре,затова действайте тази вечер и утре  Hug
Аз пишкам през 20 минути,нямам болки,не ме боли,не ми пари.Усещам си корема ниско долу леко подут,кръста ме понаболява,и лек дискомфорт имам ту я единия,ту в другия яйчник.Сигурно е от наближаващата  afwitch afwitch afwitch afwitch afwitch

# 727
blue_angel аз бях на Полижинакс в началото на ноември, доки ми каза никакъв секс. Тогава видяхме и пукнат фоликул, беше подходящ момент за бебеправене, обаче докито каза, че съчетанието Полижинакс - бебеправене никак не е добро  newsm78

Сега умувам и се чудя дали да си купя Presto този уикенд и да пробвам да видя, ще узная ли нещо по-отрано... или ще се дебнем пак с лелката  Sick

# 728
и ние ще се пробваме

# 729
Eve_Lina не е така. В статията пише " Примери: Ако мерите БТ в устата в първта половина на цикъла тя ще бъде между 35.8-36.4, в деня на овулацията ще спадне до около 36.2 – 36.3 и веднага след това ще се покачи на 36.6 – 36.9 и ще се задържи такава до следващата менструация." Най-точният метод за мерене на БТ се счита, че е в дупето.  Там стойностите са други, съответно не значи, че ако имаш такава температура и си бременна.
hubba_bubba въпросът е не до какви стойности стига, а дали има разлика в Т между първата и втората фаза на цикъла поне с 0.4 десети. Например ако мериш БТ в дупето и през първата фаза (до овулацията) ти е 36.5-36.6  , то след овулацията би трябвало да се вдигне до около 37-37.10  и да се задържи така и да не пада. Температурите са индивидуални и варират при всеки. Най-общо казано е това. Прочети малко из нета има много инфо.
Bibo_86 това е много положителен тест Simple Smile Давайте още от днес с бебеправенето  Peace

Хубава вечер момичета.

# 730
  • до най-прекрасния мъж
Ами не знам, може да сте прави за секс и лекарства. Преди, като сме лекували инфекции, сексът ми е бил изрично забранен. Но сега ми каза, че няма проблем и да не спираме да си действаме. Знам ли - различни лекари, различни мнения. Реално, докато дойде време за имплантация, лечението ще е приключило. Нямам идея какво е имала предвид, но и аз не се дърпам Simple Smile.
Кой ще прави темичката? Наближаваме 50-та страница.

# 731
veselyshko , аз съм запозната в общи линии , макар , че не меря , но просто ми станаха интересни коментарите ви по графиките и начина на тълкуване  Rolling Eyes Например , защо смятате дадена графика за "евентуално бременна" , при положение , че така или иначе БТ до началото на следващия МЦ е над 37 градуса ? Тоест,  какво виждате , което на мен ми убягва ? Извинявам се , ако въпросът ми звучи нелепо , но наистина не съм много запозната , а ми е интересно...  Blush

# 732
Bibo_86 видях снимката и мисля,че теста ти е положителен!
Най-вероятно О ще настъпи утре,затова действайте тази вечер и утре  Hug
Аз пишкам през 20 минути,нямам болки,не ме боли,не ми пари.Усещам си корема ниско долу леко подут,кръста ме понаболява,и лек дискомфорт имам ту я единия,ту в другия яйчник.Сигурно е от наближаващата  afwitch afwitch afwitch afwitch afwitch

И аз мисля че тестчето е положително.
Прити същата съм и аз с болките ниско долу, ама бз да пишкам често и подобни , просто тия дни имам странни боцкания, на моменти като вътрешно гъделичкане, даже подксачам .
Пожелавам и приятна вечер и бебеносна.
Някой ще пусне ли нова тема!

# 733
hubba bubba най-накратко казано - ако след евентуалния ден на овулацията ( което като се гледа графиката е горе долу денят преди Т да скочи, почти винаги даже тя пада с 0.1-0.2 десети и след това скача) и за задържи височка около 14 дни, би могло да се каже, че една графика "изглежда бременна" .

# 734
Като сте тръгнали да коментирате тестове за овулация може ли и на моя да хвърлите един поглед
http://koki524.snimka.bg/other/testove.728405.29596484

Bibo_86 не знам паролата на албумчетата и затова твоя не мога да го видя

Общи условия

Активация на акаунт