ЮНСКИТЕ коремчета стремително наддават, бебешки ритничета с усмивки ни даряват

• 27 047
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Добър вечер и от мен момичета.
Честит празник, приятна вечер с половинките ви пожелавам, много много любов.
Ние ще си празнуваме в къщи, ще си направиме заедно за хапване нещо и така Simple Smile. Купих един скромен подарък на половинката - козметика, която така или иначе щях да купя, но сега ще  мине за подарък  Embarassed

Днес бях на кардиолог, по препоръка на лекърката ми, прегледаха ме, всичко е ок, била съм здраво мамче Simple Smile.
Другата седмица съм на ЖК, надявам се да не забравя да питам, какви витамини да си купя да пия, тя моята няма да се сети да ми каже нещо, ако аз не я питам.

Пожелавам ви приятна вечер  Hug

# 721
Честит празник момичета.Бъдете здрави,щастливи,обичани и благословени. За всички онези,които търсят любовта и за онези като нас,които я носят в себе си  preggo     пийте по малко червено вино,което е много полезно и по време на бременността.
Mishelle_  хубаво си се сетила да питаш за витамини. Хубаво е към 20-25г.с   до края на бременността да се пият витамини с Омега 3 мастни киселини. Аз скоро ще свърша моите и мисля да си взема такива например    http://vitabiotics.bg/produkti/pregnacare/pregnacare-plyus-s-omega-3.html  ,защото според мен не можем да доставим на организма си нужните витамини,защото сега те са завишени. Разбирасе може и без витамини,но аз лично ги смятам за важни,особенно омега 3,защото играят важна роля за правилното развитие на клетките и комуникацията им с нервната система на нероденото бебе.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 18:20 от milisa

# 722
  • София
milisa не ти се отваря линка. Иначе и аз съм в чуденка кои да пия този път  newsm78 Pregnacare имат вариант с Омега 3, но са едни огромни хапове много са ми неприятни. Моето АГ ми каза пиеш 20 дни, 20 дни почиваш  Peace

Аз пък днес ще пия бяло Фриголино  Crazy

Добре дошли на новите мами, че им изпуснах края  Hug Леко и безпроблемно бременеене  Hug

# 723
Оправих линка.   Аз не пия всеки ден витамини,Общо взето нямам правила,2,3 дена ги пия,после 2,3 прескачам и така. Когато се сетя общо взето.

# 724
milisa не ти се отваря линка. Иначе и аз съм в чуденка кои да пия този път  newsm78 Pregnacare имат вариант с Омега 3, но са едни огромни хапове много са ми неприятни. Моето АГ ми каза пиеш 20 дни, 20 дни почиваш  Peace

Добре дошли на новите мами, че им изпуснах края  Hug Леко и безпроблемно бременеене  Hug
ммммм обичам Фриголино.

# 725
  • Sofia
Благодаря на всички и да ви се връща  Grinning
Аз витамини си купих още декември - Пренатал, а Омега 3 си пия на Фортекс от 1000 мг по принцип. Миналата бременност пих Центрум Матерна с Омега 3, но бяха скъпички, а сега така или иначе си пия Омегата отделно...
Не съм правила почивки, освен когато трябваше да проверим желязото, за да е по-реален резултата.

# 726
 Аз да ви кажа сега сравних съдържанието на витамините които пия с това на други които пак са за бременни и се оказа че има доста голяма разлика като пример мога да кажа че моите съдържат да речем витамин Е  5мг, а тези другите 20мг и т.н. моите са с доста по-ниско съдържание на абсолютно всички витамини изброени на листа и ми стана странно...вие какво бихте ме посъветвали дали да не ги сменя?

Само да добавя, че на мен ми изписаха О'мами и ги сравних с Прегнакеър с омега 3

# 727
Честити ви празници!   bouquet

Добре дошли на новите мами!  Hug

Atrakcia  Peace Hug

За витаминчетата - аз пия водорасли - "Зелена енергия" - поне съм сигурна, че се усвояват от организма  Party Пренатала така си стои - хем труден за пиене, хем не се усвоява, или не толкова добре

# 728
  livelina,виж тук може да се ориентираш за препоръчителните дневни дози и да сравниш     http://www.zdravoslovno.com/pregnancy_and_eating/  .
Нели,ти за Зелена енергия на Аквасорс/Форевър ливинг ли говориш ?  Аз давам на малкия за подсилване водорасли и коластра на тази фирма. Доста съм изчела за тях,а специално за Зелена енегрия знам,че повишава апетита,поради което води до напълняване.Препоръчителна е за активно спортуващи и за хора с "остра нужда"от витамини както се изразяват докторите Ако става въпрос за тях разбирасе,за други не мога да твърдя  Stop.  Племенника ми и детето на колежка на мъжът ми след няколкомесечен прием рязко увеличиха теглото си.

# 729
Относно витамините предполагам,че са дозирани колкото трябва за бременни,за да се избегне риск от превитаминоза.Сега се замислям и аз дали да не пия,понеже бях решила чак като кърмя newsm78 моята доки не ми препоръча,таа сама ще реша Crazy

Иначе и аз много обичам фраголино Heart Eyes наздраве!!!

# 730
milisa благодаря ти за линкчето, аз сериозно се замислям да ги сменя Thinking. Сега като гледам таблицата, ми те като съдържание отговарят на по-малко от половината от нужното количество за бременни....допивам ги и ги сменям. Още веднъж благодаря за вниманието Hug

# 731
Здравейте мамчета  Hug Честит Св. Валентин / Трифон Зарезан  Grinning прекарайте не само празника , но и целият си живот опиянени от магията на любовта.
Добре дошли на новите момичета и леко бременеене  Peace

# 732
И аз, и аз Joy приготвила съм и добавка за чашата с него, но няма да ви ядосвам, че може да има пощеливи. Обожавам го тва Фраголино беее

# 733
Честит празник,момичета  newsm51  newsm51  newsm51 

Обичайте и бъдете много обичани!
Добре дошли на новите мами и леко бременеене  Hug

Аз пия Прегнакеър плюс от 15 г. с.,но редовно всеки ден.Доки не ми е казал да правя почивки newsm78

П.С. май всички ще пием едно и също тази вечер Laughing

# 734
 livelina,виж тук може да се ориентираш за препоръчителните дневни дози и да сравниш     http://www.zdravoslovno.com/pregnancy_and_eating/  .
Нели,ти за Зелена енергия на Аквасорс/Форевър ливинг ли говориш ?  Аз давам на малкия за подсилване водорасли и коластра на тази фирма. Доста съм изчела за тях,а специално за Зелена енегрия знам,че повишава апетита,поради което води до напълняване.Препоръчителна е за активно спортуващи и за хора с "остра нужда"от витамини както се изразяват докторите Ако става въпрос за тях разбирасе,за други не мога да твърдя  Stop.  Племенника ми и детето на колежка на мъжът ми след няколкомесечен прием рязко увеличиха теглото си.

Мелиса, за тях говоря - ами вече 2 месеца ги пия, а имам +2/3кг отгоре (пък съм и бременна). Препоръча ми ги хомеопатката ми, на която имам страхотно доверие. Може и да има при някои хора такъв ефект, но не ми е казвала. Честно казано, не ми звучи особено логично да се напълнява - те са с Алфа-алфа (някои така наричат люцерната) и 2 вида водорасли. Може би на някой да му се отрази на кг-те алфа-алфата, но аз така или иначе и на кълнове си я приемам, и нямам такива ефекти  Rolling Eyes Ами аз ще си ги пия, пък колко му е - ще видим Laughing (предният път с бременността качих 26кг, така че едва ли ще ме уплаши нещо такова  Laughing Laughing Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт