Отговори
# 45
ani_d, твоя сайт за тортата търсех! Снимките ти са страхотни, направих опит тортата ми да изглежда като твоята, но неуспешно Laughing и сега просто слагам сърце отгоре.
Цвети, благодаря ти, тази торта специално я водих на фотосесия при една приятелка да я снима Simple Smile
Ани, тя е за списание, мен ако питаш, наистина е страхотна, а вкусът е просто фантазия!  Hug
Момичета, моите деца искат нещо по-така утре за закуска, малкия иска да е тестено, да има сирене и да се пече във фурна. Я дайте някое интересно предложение.

Хайде, докато сте на вълна "царевичен грис", аз пък да похваля царевичните мъфини на аni_d. Мнооооого вкусни !!!  
Аз само намалих мазнината и солта с х 1/3. С маслинки, сиренце и чубрица станаха наистина превъзходни.   bouquet

# 46
Момичета, моите деца искат нещо по-така утре за закуска, малкия иска да е тестено, да има сирене и да се пече във фурна. Я дайте някое интересно предложение.

Мъфини-мързеливки.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395677.msg11167918#msg11167918

# 47
Заешката супа като другите ли се прави?
И има ли смисъл, че ако не е вкусна...
Благодаря предварително!

# 48
  • София
Супа със заешко се прави като всяка супа с месо - със застройка, без застройка....
Това дали е вкусна зависи от няколко неща: от вашите очаквания, от вкусовете ви и.... от готвача  Wink

Аз правя за децата понякога - със лук, морков, картофи, фиде и нарязано на ситно месце. Харесвват я и я ядат с удоволствие.

# 49

Мъфини-мързеливки.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395677.msg11167918#msg11167918

И още едно предложение: Мъфини с шунка и кашкавал на tanita , много добре се получават и са много вкусни. Heart Eyes

# 50
  • Sofia
... утре за закуска, малкия иска да е тестено, да има сирене и да се пече във фурна. ...
Тъкмо за утре съм решила да правя Мързеливки, много лесни и вкусни:

1 ч.ч. кисело мляко +1 ч.л. сода бикарбонат
1/2 ч.ч. олио
1 ч.ч. настъргано сирене или кашкавал
2 1/2 ч.ч. брашно

Фурната се загрява на 180градуса.
В този ред продуктите се разбъркват, късат се малки топки и се редят в застлана или намазнена тава. Пекат се 25-30 мин.

# 51
  • Бургас/Пз
ani_d, твоя сайт за тортата търсех! Снимките ти са страхотни, направих опит тортата ми да изглежда като твоята, но неуспешно Laughing и сега просто слагам сърце отгоре.
Цвети, благодаря ти, тази торта специално я водих на фотосесия при една приятелка да я снима Simple Smile
Ани, тя е за списание, мен ако питаш, наистина е страхотна, а вкусът е просто фантазия!  Hug

ЦветиHug,  аз като нямам време за баница с кори и правя мързелива с хляб. Слагам разтопено масло на дъното на тавата и отгоре нареждам филийки хляб плътно една до друга, като дупчиците запълвам с къшейчета хляб. Отгоре пак намацвам с разпотено масло. В купа разбивам 3-4 яйца с кисело мляко, сирене и навърха на ножа сода и заливам филите. Пека на 180градуса около 20 минути или до златист цвят, понякога и настъргвам кашкавал отгоре.

# 52
Здравейте, търся рецепта за шоколадови кексчета, която максимално да се доближава до брауни капкейкс на take a cake.

# 53
Здравейте!Имам един пакет царевичен грис и не зная какво мога да приготвя с него.То къде ли ми трябваше да го купувам ама ме съблазни цената , че беше много ниска.

Още едно предложение - малай

# 54
  • София
Добо утро, да отчета резултата от закуската-мъжа ми каза, че иска солени мъфини, бях ги забравила, ама аз ги правя в тавичка като кекс, че той си го изяжда целия, Лабрексче  Hug.
На децата забърках мързеливки-малкия е много доволен, каката-също. А аз нещастна си пиех чайчето и си хапнах плодчета и само подсмърчам около тяхната закуска, ама това е, красотата изисква жертви!

# 55
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и от мен. Hug Имам във фризера замразен един заек. Идеи някакви как да го сготвя? newsm78

# 56
  • В сбъднатите си мечти
Добро утро и от мен. Hug Имам във фризера замразен един заек. Идеи някакви как да го сготвя? newsm78
Здравей ,аз готвя като яхния ,по ловджийски а любим ни е така :
Заека нарязан на порции , лук ,моркови ,1 кут.топено сирене натюр ,малко бекон за аромат ,печурки , масло ,подправки по желание (чер ,пипер ,риган ,корен от магданоз ,сол  ) ,но не много за да не доминират .Бира .В йенска тенджера или гювеч се обърква и се пече около 2 часа на 200 гр.

# 57

ОТ ТУК  можеш да си харесаш рецепта. Peace

# 58
Здравейте, търся рецепта за шоколадови кексчета, която максимално да се доближава до брауни капкейкс на take a cake.
    Заповядай тази рецепта . За съжаление не знам какъв е вкуса на брауни капкейкс ,за които говориш , но гостите ми споделят ,че тези кексчета -фондончета ,които ти предлагам , силно им напомнят брауни .
     Hug

# 59
Благодаря, Селма!
Дори и да не са съвсем същите, като от Take a cake, очаквам отличен резултат от твоята рецепта. Непременно ще ги пробваме днес.

Общи условия

Активация на акаунт