Отговори
# 90
  • Варна.....
Правих тирамису и ми останаха белтъците- 5 на брой. Дайте идея какво да ги правя (за сега са прибрани в хладилника).

# 91
Правих тирамису и ми останаха белтъците- 5 на брой. Дайте идея какво да ги правя (за сега са прибрани в хладилника).

На прима виста-целувки, ореховки, панировка

# 92

Забравените сладки.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=292227.0

# 93
  • Бургас/Пз

Току що направих ето тази рецепта http://pep-4o.blogspot.com/2012/06/blog-post_19.html само с 2 белтъка и много съжалих, че не забърках повече , страхотни са Simple Smile

# 94
  Може в тези сладки да сложиш гриса вместо царевичното брашно .

Днес влязох в темата, за да попитам за рецепта за сладки с царевично брашно и случайно Селма беше предложила тази по повод на друго питане. Благодаря! Станаха много хубави!  Hug

Приемам още идеи за сладки с царевично брашно. И един въпрос. В коледната тема Наталина беше предложила рецепта за меденки с ръжено брашно. Дали е удачно да го заменя с царевично? Благодаря!   bouquet

# 95
Labrex, току-що метнах сладкиша с тиква във фурната. Вижда ми се леко рядък пълнежа, така ли трябва да е?  newsm78

Едва сега видях въпроса, извинявай. Общо-взето може да се каже, че е рядко, но не чак на вода. При печенето трябва да се сгъсти. Надявам се да се е получил.  bouquet

# 96
  Може в тези сладки да сложиш гриса вместо царевичното брашно .

Днес влязох в темата, за да попитам за рецепта за сладки с царевично брашно и случайно Селма беше предложила тази по повод на друго питане. Благодаря! Станаха много хубави!  Hug

МНого се радвам !  Hug

# 97
Здравейте! Вчера ходихме в един ресторант и салата, която си поръчах беше сервирана много ефектно в една кошничка от хляб. Не знам дали ме разбирате, но ми изглежда като много добра идея и в нас като идват гости така да им я сервирам. Някой знае ли как се прави?

# 98
..................
Приемам още идеи за сладки с царевично брашно. И един въпрос. В коледната тема Наталина беше предложила рецепта за меденки с ръжено брашно. Дали е удачно да го заменя с царевично? Благодаря!   bouquet
   Не знам дали си видяла този галет , и в него се използва царевично брашно . Може да се прави и с други плодове, ябълки ,например .  Peace
   А тук можеш да видиш как се прави стъпка по стъпка.
     Hug

# 99
  • на Земята
Може ли рецепта за пиле фрикасе,с печено пиле?Благодаря!

# 100
Ако обеля няколко портокала и им запазя корите във фризера в чист вид без никакваква обработка, ще стават ли след това за настъргване в разни сладкиши и т.н  Thinking?

# 101
  • под тепетата
Според мен - не. Защо ти е цялата кора, като от нея се използва само оранжевата част? Не знам дали настъргана оранжевата част може да се замразява.

# 102
  • Варна.....

Забравените сладки.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=292227.0
  bouquet
Довечера още ще ги забъркам!

# 103
  • София
Имам останали от гарнитура бейби морковчета, задушени в масло. Как мога да ги преработя, за да не заминат в кофата?
И още нещо. Искам да направя някакъв сладкиш без да излизам до магазина.
Разполагам с брашно, яйца, захар, грис, какао, кисело и прясно мляко, ванилия, бакпулвер.
Моля за интересна рецепта. Без кексове.
Благодаря.

# 104
   Предлагам тази рецепта , veseto87 .
    Ще се огледам и за други .... Мая имаш ли ?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт