Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 764
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Киара по този повод, ще публикувам една много вярна мисъл, която прочетох наскоро и важи за всички хора, независимо коя зодия са.

Един и същи човек веднъж може да бъде най-добър, а друг път лош. Зависи какво са поискали от него и на коя страница са отворили душата му.
+1
Скрит текст:
Наде, аз не говоря за добър и лош, а за съвместимост на характерире и за типични зодиакални черти. Аз съм водна зодия и по принцип рядко се разбирам с огнени. Моля те не се обиждай, не ми е била това целта, още по- малко, че почти не се познаваме.  Peace

Ко да става с Ч и Х, да не се гаджосаха най - накрая  #Crazy Praynig[/b]

Искам гоооо...ама да започнат поне с едно проектче,деее,ама общо...ко щЪ ка'ите... hahaha
Татарова здравей.Аз съм "за" и се надявам до септември да го спретнат.

# 496
Наде, сега го прегледах. Говориш за момента, когато  К като пита: "Каза ли на Ханде?" и нашите умици вместо да преведат "Знае", превеждат "Няма значение", нали  #2gunfire Е, много са смотани.

Меги,  Hug

# 497
Ганушка,
Цитат
и двамата не знаят как да реагират и да се държат с другия
Абсолютно съгласна! То всъщност /бях забравила това/ Емир нали каза, че любовта в живота му е влязла за първи път заедно с Фери и че само Фери е докоснала сърцето му.
Леле, аз знам репликите наизуст, трябва да си премеря спешно температурата, да кажеш, че Шекспир ви цитирам, а то ooooh!

Неви,защо не...та това е новия Шекспиров вариант!Еее...тук си се кефят реално   smile3501  Браво!Правят си панаир на душата!

# 498
Надуфче,добре се завърнала отново  Hug  Laughing

Лека вечер и да не пишете много-много  Simple Smile

# 499
Наде, бас държа, че най-много да ти е убягнал някой дълбокомислен разговор м/у Мехмед и Реза, Фемирски - едва ли Joy

# 500
# 501
Наде, бас държа, че най-много да ти е убягнал някой дълбокомислен разговор м/у Мехмед и Реза, Фемирски - едва ли Joy

rotfImbo rotfImao Позна, от тези разговори, ще да е. Joy
Лека нощ на лягащите. Hug

# 502
Снежи, съгласна! А дано са си правили и други панаири тия мамини убавци!

# 503
Па, аз тез първите хич не ги и слушам. Те ме дразнят само като ги видя, камо ли да ги слушам.  Sick

Вани,  Hug лека.

# 504
Добър вечер и приятно гледане!
Цитат
Ферито щеше да влезне с Емко в басейна, но заради насмешките на Ханде не влезна
Ферито не влезе, ама Хазал е влязла. Не знам дали знаете, но тя е доста добра плувкиня /то си личи и от физиката й/ ходила е по състезания и имала награди.
Та след снимките на басейна казват запознати, Хазал и Чаги са си направили състезание  по плуване в басейна, говори се, че Хазал го е спечелила или пък Чаги я е оставил да го спечели Joy
Момичета днес направо не мога да ви смогна на четене  ,докато прочета 1стр. вие сте изписали още 2 стр.
 Та по повод за плуването на Хазал има я в филма Ангел пазител ( генджо ) епизод 3  вижте я в действие.

# 505
Joy Joy Joy newsm10

Романтичка лека Hug

# 506
Наде, сега го прегледах. Говориш за момента, когато  К като пита: "Каза ли на Ханде?" и нашите умици вместо да преведат "Знае", превеждат "Няма значение", нали  #2gunfire Е, много са смотани.

Меги,  Hug

Здравей,мила./не ми излизат емотиконите.що за проблем .не беше ми се случвало./

# 507
  • в подножието на планината

Вани, лека! Hug

Честно да си кажа, аз като гледам АФК, Чепиците хич ги не слушам...направо ги прескачам... Mr. Green

# 508

Да и не само. В оригинал Емир му каза, че е полудял виждайки списанието, а го превеждат, че не е успял да се сдържи. За мен има разлика в тежестта на двете състояния, да полудееш от ревност и любов, и да не си се сдържал, защото с по-голяма сила за мен е първото състояние, както си и беше в случая с реакцията на Емир, защото човек оглупява и стига до крайности от любов, а невъздържанието предполага  извършване на дадено действие, а в случая какво още трябваше да направи.

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 22:47 от Neidjal

# 509
Момичета, сещате ли се горе-долу в коя серия Емир разбира, че Фериа е бедна?

Общи условия

Активация на акаунт