Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 28 ~

• 36 741
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Ганушка,
Цитат
и двамата не знаят как да реагират и да се държат с другия
Абсолютно съгласна! То всъщност /бях забравила това/ Емир нали каза, че любовта в живота му е влязла за първи път заедно с Фери и че само Фери е докоснала сърцето му.
Леле, аз знам репликите наизуст, трябва да си премеря спешно температурата, да кажеш, че Шекспир ви цитирам, а то ooooh!

Неви,защо не...та това е новия Шекспиров вариант!Еее...тук си се кефят реално   smile3501  Браво!Правят си панаир на душата!

хубаво казано"панаир на душата".

# 511
Момичета, сещате ли се горе-долу в коя серия Емир разбира, че Фериа е бедна?
Края на 27 оригинална.

# 512
Наде  Peace Между другото това за Нехир ти ми го припомни как точно беше и защо ме издразни превода.

Наде, ами то това си е значи, диагноза нашето хихихихи  
Абе, Неви, каква диагноза! Да не е лесно да си професор по Фемирология!? Гордей се!  Joy
smile3521И Надето PeaceТри сте  Laughing

Как без Надето, бре, тя е начело даже!  Naughty  Wink

Оооооо пак си имаме нова съфорумка, НадуФка. Joy
Надуфка, Хостеса, Гид - всичко в едно!  smile3534

Киарче харесва ми...Само как звучи...Надуфка,Хостеса,Гид    newsm68 Ааа без Надето сме за никъде  newsm10

# 513
Наде, добре че ние си знаем кое как е   Joy

Илда и аз тъй.  Mr. Green

Меги,
Скрит текст:
ами не знам какъв може да е проблема. Ако искаш излез от форума и пак влез може и да се оправи.
[/b]

# 514
и з тук
Липсвах ли ви Twisted Evil

да пооцветя ли темата

на кекс и голотии при вампитата колкото щеш Mr. Green

# 515
# 516
Киара по този повод, ще публикувам една много вярна мисъл, която прочетох наскоро и важи за всички хора, независимо коя зодия са.

Един и същи човек веднъж може да бъде най-добър, а друг път лош. Зависи какво са поискали от него и на коя страница са отворили душата му.
+1
Скрит текст:
Наде, аз не говоря за добър и лош, а за съвместимост на характерире и за типични зодиакални черти. Аз съм водна зодия и по принцип рядко се разбирам с огнени. Моля те не се обиждай, не ми е била това целта, още по- малко, че почти не се познаваме.  Peace

Ко да става с Ч и Х, да не се гаджосаха най - накрая  #Crazy Praynig[/b]

Искам гоооо...ама да започнат поне с едно проектче,деее,ама общо...ко щЪ ка'ите... hahaha
Татарова здравей.Аз съм "за" и се надявам до септември да го спретнат.

Меги,мила и аз,и аз...а дано...

# 517
Neidjal.27 оргинална -това 54 ли е.

# 518
noric, здрасти! Сега като ми припомни се сетих, гледала съм го туй сериалче, но отдавна, а басейна - да присетих се, но ще си го преповторя да я видя в д-ие

# 519
Наде, добре че ние си знаем кое как е   Joy

Илда и аз тъй.  Mr. Green

Меги,
Скрит текст:
ами не знам какъв може да е проблема. Ако искаш излез от форума и пак влез може и да се оправи.
[/b]
Благодаря.Ще опитам.

# 520

Честно да си кажа, аз като гледам АФК, Чепиците хич ги не слушам...направо ги прескачам... Mr. Green
Де да можеше на тв-то да ги прескочим Mr. Green

# 521
Не 27еп е от 2 сезон Peace

# 522
Меги здрасти  Hug

# 523
Цитат
Де да можеше на тв-то да ги прескочим
А де да можеше на тв-то хич да ги няма и само Фемир да дават, уф мечтиии

# 524
Оооооо, не. Сметни. Щом 24 оригинален е последния за първия сезон а изкарват 63 накъсани, ooooh! то горе долу 1 към 3 и, ще ги докарат около 180.
54 както си го написала, е още от първия сезон.
Меги, днес имах проблем с форума по едно време, може и при теб да е нещо временно.

Общи условия

Активация на акаунт