ЕВРОВИЗИЯ - Malmö 2013 (тема 13)

• 26 382
  • 578
  •   1
Отговори
# 165
Не ми харесва тази песен. Tired

Барабани, гайди, пеенето и този един и същ ритъм на заден фон...
Едва я изслушах цялата.

# 166
Знам, че имате адски много въпроси, но за момента не мога да ви бъда полезен с абсолютно нищо...  Rolling Eyes Confused

# 167
Какви въпроси...Застреляха ни от упор! Направо ни влезнаха в гръб!
Да вземат да се съберат в БНТ-то малкото останали мислещи и да решат да сменят песента!

# 168
Какви въпроси...Застреляха ни от упор! Направо ни влезнаха в гръб!
Да вземат да се съберат в БНТ-то малкото останали мислещи и да решат да сменят песента!

А какво по-точно трябваше да направим като това бяха резултатите, които бяха регистрирани от фирмата преброител?  Сериозно ли има хора, които мислят, че имаме интерес да се "манипулират" резултатите?
Официално изявление в следващите дни, не си мислете, че сте единствените изненадани... Rolling Eyes

# 169
БНТ направи вътрешна селекция, избра трите песни и музикантите. Спокойно може да промени песента, която ще ни представи.

Колкото и да са изненадани в БНТ, не са чак толкова зле, че да не проумеят, че няма нормален човек, който да вярва, че вота не  е манипулиран. Не  реален този вот. Причината - търсете я!
В официалната страница на Евровизия най-често задаваният въпрос е: Why Bulgaria?
Дават ли си сметка колко жалко изглеждаше днес финалът? Евтино, постно, Драго ... Ужас!

Има и други вече създадени страници, но ето една от тях Mr. Green
http://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1% … 3/616091035083416

Eurovision Bulgaria , страницата на Евровизия 2013 година във ФБ има само 180 потребители. Това направо ме шокира, предвид, че следя страницата и виждам, че въобще няма идея как да се популяризира. Умишлено се е изчаквала финалната  песен или? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 00:01 от Даскалица Кукундрелова

# 170
Класацията на Сърбия:

01. Saška Janković - Duga u tvojim očima (6.471 гласа)
02. SKY's - Magija (3.403 гласа)
03. Dušan Svilar - Spas (20.298 гласа)
04. Marija Mihajlović - Halo (5.013 гласа)
05. Moje 3 - Ljubav je svuda  (25.959 гласа)  Песента на Сърбия

# 171
Нещо не ме грабва сръбската песен, след песента от миналата година, тази ми бледнее.

# 172

Eurovision Bulgaria , страницата на Евровизия 2013 година във ФБ има само 180 потребители. Това направо ме шокира, предвид, че следя страницата и виждам, че въобще няма идея как да се популяризира. Умишлено се е изчаквала финалната  песен или? Rolling Eyes

Както има 180 лайка, така и може да се пише без да си харесал страницата. Не това е чак толкова важното, а да върши някаква работа. Относно популяризацията, много неща има планувани за цялостната рекламна стратегия, ама сами разбирате, че точно сега май изобщо не ни е до това.

# 173
  • DE
Аз съм една от приятелите на страницата във Фейсбук.
Ами как да се съберат "лайкове"...скука, скука, скука.
Три тъпана и две палки, виещи певици а за другарката дето е решила да се надвиква с гайдата...моите уважения към Гица, уф, Елица може да пее девойчето ама...
Някакви шампиони, кИсмети и т.н.

У нас винаги има "Евровизионско" парти от мнооого години.
Срамувах се миналата година и както изглежда ще се срамувам и тази.

Фенка съм и с нетърпение очаквах да видя с какво ще се представи моята Родина.
Жалко, жалко!

# 174
  • Norge
С коя да е от трите не бихме имали особен шанс, така че не се терзайте. Моите бг уши бяха изтормозени от неравноделност само от три пъти по 20 секунди с превъртания, какво остава за чуждестранния слухов апарат.
Днес изобщо не ми хрумна да си причиня гледане на Евровизия по гореспоменатата причина.  Confused
+1!  Sick

# 175
Сериозно ли?  ooooh! Все пак е "по-малкото зло", сравнено с "шампионската" песен. Което по никакъв начин не означава, че е достойна да представя страната на финал. Според мен няма да стигне финала, но може и да настъпят изненади. От мен и тази година няма да има глас за България.
Непредставителната тукашната извадка в лицето на по-добрата ми половина не реагира положително на песента. Направи физиономия в стил "не искам да ти нараня чувствата, но ...". Не ги е наранил, те бяха наранени, когато чух трите песни-финалистки.  Tired

# 176
Много остро се изказвате.  Peace Може пък за добро да сме я избрали, въпреки че няма толкова ритъм като "Шампионите". Както казвах и преди, тази ми се стори най-балансираната от трите, но многогласното пеене е нож с две остриета.

# 177
Песента ще мине през промени, до 18-и март ще бъде излъчена финалната версия Wink

# 178
Сериозно ли е избрана най-скучната от трите песни?! Не знам как е при вас, но мен началото й много ме дразни заради комбинацията ритъм-многогласно пеене.
Иначе стисках палци за шампионите, песента е динамична, а и представянето й е най-интересно. Е, текстът й наподобява малко на "нашата система 4-4-2", но успокоението е, че е на български и малко хора ще го разберат. 

# 179
Не е лоша песента,но това е Евровизия и е нужно нещо по-лесно смилаемо и с повече ритам.Снощи така една след друга песните ми звучаха еднакво,без пик в музиката.Да не споменавам,че на Елица и липсваше живец на стената,изглеждаше,че сякаш я принуждават да го прави.Никой не го интересува многогласовото пеене,Бистришките баби и фолклора ни.Половината зрители просто включват ТВ за полуфиналите или финала без да са чули песните предварително.Тези зрители или им харесва или го отписват моментално.Става или не.Няма да седнат да четат какво е това чудо и колко е трудно да се усвои.
За да покажем колко сме можещи имаме една претрупана песен.Трябва да е нещо по изчистено,ритмично,мелодично и лесно за запомняне.Вижте едно Дунавско хоро,колко бързо се запомня дори и от хора не свикнали с нашия фолклор.Понякога семплите неща показват много повече от това в рамките на 3 минути да ги смаем с всичко.

Общи условия

Активация на акаунт