Новите ни козметични похождения 40

• 51 844
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София/Дружба
Аз днес за едно излязох, пък с две червила се прибрах  Mr. Green

Coral Ambition
Скрит текст:

Golden Rose 2000 #126
Скрит текст:

# 601
  • София
Deborah rosa pesca  Heart Eyes

# 602
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някакви мнение за уиспъра на Мейбълин? Чудя се между него и новите на Лореал? И много ме дразни, че тези на Мейбълин нямат никакъв надпис на опаковката в Бг... все едно са китайски от магазин за левче  Crossing Arms

# 603
# 604

tany3dj, може ли да те помоля за отзив за гланца/овете, когато имаш възможност?   bouquet

# 605
  • София
* Baviphat Strawberry Toxifying Mask

* Carmex Lip Balm   Hug

* Chanel Le Volume De Chanel

* MAC Brush Cleanser

* L'Oreal Colour Riche Caresse Wet Shine Stain 101 & 102

# 606
  • София
Elle-meme, от къде е Кармекс? Crossing Arms

# 607
  • София
Подарък ми е  Heart Eyes

# 608
  • София
Мерси!  Peace

# 609
  • София
  001 Rosy Pink

# 610
  • София/Бургас
Някакви мнение за уиспъра на Мейбълин? Чудя се между него и новите на Лореал? И много ме дразни, че тези на Мейбълин нямат никакъв надпис на опаковката в Бг... все едно са китайски от магазин за левче  Crossing Arms

На предните страници съм написала мнение. И мен ме дразни, че липсва надписа Whisper, но като се махнат лепенките със съставки не е толкова зле - стой изчистено, а това че капачката показва какъв е цвета е голям плюс. 

# 611
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес си взех Уиспър, мисля, че 130 номер, розово. Харесва ми, от типа шайн червила е, не е трайно, бих го класифицирала като ефект на гланц, но без неприятното лепкаво усещане. Харесах още няколко цвята и ще си ги взема, исках първо да направя проба, преди да купувам другите.

Второто:

Лореалските не ми харесват и няма да взимам от тях. Но ми направи впечатление, че до глосовете имаше 3 цвята червила, явно са от същата серия, които бяха много хубави и ще взема едно за проба.

# 612
  • В полите на Витоша :)

nikolinanik, може ли отзиви за спиралата? Удължава ли добре, извива ли миглите?

Green_Eyed , днес ползвах спиралата. Много съм доволна. Аз имам дълги мигли, плътен косъм и винаги съм имала труност с извиването им. Тази спирала от раз повдигна и изви миглите. Бързо съхне. След това ползвах спиралата за удължаване - определено има ефект на по-дълги мигли.
Препоръчвам тази спирала. Освен всичко, което казах до тук, не дразни очите, което за мен е много важно, защото съм алергична.
До края на този месец тази и още 2 вида спирали на Rimel са с 50% намаление в Lilly.

Много благодаря за отговора! Моите мигли напоследък нещо станаха по-къси и стоят паднали надолу Sad Ще пробвам спиралата, бях си я набелязала и сега още повече я искам Simple Smile

# 613
# 614

Общи условия

Активация на акаунт