Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 347
  • 805
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,нова съм във форума и съвсем нова и в бебеправенето Simple Smile
И бих искала да получа мнение от по-опитните минаващи или вече минали по този път Simple Smile
На 13.03 и на 18.03 правихме опити за бебенце,овулацията ми според овулационните калкулатори при средна продължителност на цикъла 33 дни показа,че е около 15-19.03
От седмица ме гони страшен апетит,чувствам корема си доста подут и преди три дни(20.03) започнаха едни леки болки ниско в корема,както при ПМС,но по-слаби и непостоянни,които след овулация никога не съм имала,а менструацията е далеко и обикновенно закъснява,но не подранява.Та въпрос ми е възможно ли е тези болки да са свързани с имплантацията,при положение че вчера си правих тест и беше отрицателен?

# 16
Shure check ли е най-достоверния и най-ползвания тест за бременност?
Писалката на Sure check е точен по всяко време на денонощието(на поне 1 ден закъснение), а другите би трябвало да отчетат с първа сутрешна урина.
Успех на всички! Hug

# 17
  • Varna
Благодаря за отговора, Мамче Simple Smile
Успех на другите Simple Smile Hug

# 18
  • В провинцията ..
Здравейте,нова съм във форума и съвсем нова и в бебеправенето Simple Smile
И бих искала да получа мнение от по-опитните минаващи или вече минали по този път Simple Smile
На 13.03 и на 18.03 правихме опити за бебенце,овулацията ми според овулационните калкулатори при средна продължителност на цикъла 33 дни показа,че е около 15-19.03
От седмица ме гони страшен апетит,чувствам корема си доста подут и преди три дни(20.03) започнаха едни леки болки ниско в корема,както при ПМС,но по-слаби и непостоянни,които след овулация никога не съм имала,а менструацията е далеко и обикновенно закъснява,но не подранява.Та въпрос ми е възможно ли е тези болки да са свързани с имплантацията,при положение че вчера си правих тест и беше отрицателен?
Според мен е твърде рано ,но може. На мен се случи същото наскоро и имам много нередовен цикъл ,никога не знам какво да очаквам, но ето че след 11 дена закъснение се престраших и направих тест  EFP Съветвам те да имаш търпение ,точно когато най малко очакваш, ще стане! Успех ,стискам палци.

# 19
Направи си кръвен тест

# 20
  • гр.София

crystal_eyes88
Добре дошла първо и ти желая късмет,но е твърде рано за какъвто и тест да било.Ако О.е била 15-19,обикновен тест няма как да ти покаже коректен резултатат,а и кръвен също,защото имплантирането трае 7-10дни приблизително.А и тези калкулатори не са никакъв ориентир за доказване на О.По-добре си изчакай датата за М.,ако не ти се чака закъснение,тъй като много бременности не се и развиват(химическа бременност),и твърде ранният + резултат,може да доведе до разочарования.Не ти ги пожелавам разбира се,и не е задължително да се случва,чакане си му е майката...въпреки че много добре те разбирам.А на въпросът ти дали може да е инпалнтационна болката,да може,но никой незнае дали на 100% е така,най-вероятно тия дни е била имплантацията,ако чудото е станало.Успех и дано този месец е най-щастливият за теб   bouquet

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 00:46 от mariq13

# 21
Благодаря ви за съветите  Hug Остава ми да си почакам - няма мърдане  Grinning и да стискам палци да видя скоро две чертички  EFP Наистина сега осъзнавам какво е вълнението , първите два дни сънувах тестове Grinning хахаха сега вече се мирясях-нямам друг избор и тайничко ще се надявам тези болки да са предвесник на щъркела  smile3522
Успех на всички с бебеправенето и с бременността  Hug

# 22
  • В провинцията ..
Желая ти го от сърце!  Grinning Чакаме да се похвалиш  preggo

# 23
Привет и благодаря за новата темичка!  Hug Аз чакам от днес до 25-ти да НЕ ми дойде. Simple Smile Мисля, че има шанс, но стискайте палци!  Praynig

Искам да попитам ако някой разполага с такава инфо. Ясно, че при бременност БТ е по-висока, но какво се случва с т.нар. външна телесна Т? От два-три дни мъжът ми все ми казва, че като ме целува по челото или ме пипне, ме усещал по-топла. Днес си измерих Т и беше 37.2, а общо взето нищо ми няма.  Thinking Веднага се разчетох из нета, но само в разни форуми откривам и други, които са имали такова усещане в ранна бременност. В научните статии, които чета се говори само за БТ...

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 17:22 от ♥Пандичка♥

# 24
  • Varna
♥Пандичка♥, стискаме палци . И дано ни зарадваш с  EFP Simple Smile   Hug

# 25
  • В провинцията ..
И на мен се случи същото, дори самата аз се усещах ,усещам още топла като при лека температура , но пък мерейки я беше почти 37 , знаех че ми закъснява ,но не направих тест още първите дни защото ми е нередовен цикъла и не знаех какво става, но ето че 10дена не ми дойде и теста беше положителен . Пожелавам и на теб да е така   bouquet

# 26
Здравейте, момичета!
Нова съм тук и предварително искам да се извиня, ако въпроса ми не е за тази тема или е неуместен.
При мен ситуацията е следната: като за начало мисля, че трябва да почна с това, че цикълът ми е сравнително редовен, точно на 31 дни ( в редки случаи се случва да ми закъснее 3-4 дни, но това се случва най-много два пъти в годината), но през последните 2 месеца се случва да ми закъснее с по 10-на дни. Януари месец ми дойде на 3-ти, а миналия месец ми дойде чак на 12-ти (10 дни по-късно от очакваната дата). Имайки предвид продължителността на цикъла ми, този месец го чаках на 14-ти, 15-ти, но вече сме 23-ти, а такъв още липсва.
Другото, което ме тревожи е, че миналия месец нямах никакви симптоми на ПМС, а при мен такива винаги са на лице, като най-често гърдите започват да ме болят около седмица преди да ми дойде, а корема 3-4 дни по-рано, но този път такива признаци нямаше. Менструацията ми мина изключително и учудващо спокойно и бързо (за 3 дни) или както се вика "не разбрах", че съм в цикъл. Въпреки очевидното закъснение този месец симптоми на ПМС също липсват.
С приятелят ми обикновено правим безопасен секс, но се е случвало и да не ползваме презервативи. Та въпросът ми е следния: възможно ли е да съм бременна, въпреки липсата на каквито и да е симптоми (освен липсата на М.) или по-скоро може да се дължи на някакъв хормонален дисбаланс или нещо подобно. Искам да отбележа, че миналия месец си правих тест и беше отрицателен (тестът беше Престо, за които по-късно разбрах, че не били много надеждни)
Благодаря ви, предварително!

# 27
Благодаря,дами за подкрепата и за пожеланията  Hug много ми стана приятно,че тук попаднах на толкова мили и отзивчиви мами Simple Smile
Дано тялото ми зарадва всички ни и дано тези леки болчици наистина да значат нещо много хубаво и да пратят досадната червена дама да си почива за 9 меседа  Laughing
С удоволствие ще пиша за да се похваля...Много ще си стискам палци Simple Smile и Нека Жоро е виновен Grinning
Успех и на ♥Пандичка♥

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 19:29 от crystal_eyes88

# 28
  • Varna
добре е да отидеш на гинеколог - за нередовния цикъл... по вероятно е да не си бременна. но задължително един преглед.

# 29
  • София
Ilichka, правилно ли разбирам притесненията ти, че може да си забременяла предния МЦ? Кога прави теста? Напряви още един тест, без значение дали е със сутрешна урина.  Ако наистина си забременяла предишния МЦ тетсът ще е повече от положителен. Стискам палци да е това, което искаш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт