Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения – Тема 4

• 36 388
  • 805
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за подкрепата, kashmir! Всъщност точно това направих преди малко. Не можах да изтрая още 2-3 да чакам да видя дали ще ми дойде и отидох да си взема тест. Направих го и за мое успокоение резултатът беше отрицателен. Сега очаквам до ден-два М. да е на лице, за да може и мойто мило да се успокои, че милия е по-притеснен и от мен. Не, че не искаме бебета, но и двама сме мнение, че на този етап от връзката ни не е добра идея. И двамата сме на мнение, че това е една доста сериозна стъпка в отношенията между двама души и определено трябва да се иска и от двамата, а да не е плод на "случайни изненади". Но, когато двама души се обичат рано или късно идва и този момент. Simple Smile Тогава усилено ще тренираме за един бебо, а докато дойде това мислим да я караме по-полека.
Благодаря ви за отговорите и мненията на всички! А на тези, които усилено са наблегнали над бебеправенето пожелавам успех и скоро да зарадват всички ни с добри нови! Simple Smile

# 31
Здравейте!Да се запиша и аз в новата темичка. Чакаме от миналият януари да стане второ бебе и досега безрезултатно. Миналият месец ми дойде на 26,02 и сега съм в очакване. Този месец засякох Ову на 14 и 15 ден от МЦ с положителен тест. Трудихме се упорито цяла седмица с мъжо. Вчера станах с главоболие, малко по късно ми стана лошо - виеше ми се свят и повърнах/ точно когато бяхме с малчо на детски рожден ден в един детски център/. С предишната бременност само ми се гадеше и виеше свят. Днес съм добре, болят ме само гърдите и ми е шантаво на главата. Скоро ще се разбере дали съм имала  късмет и дали ще видя  EFP ако ли не след този месец доктора каза че ще правим стимулация с Клостилбегит. Успех на всички и дано скоро видим тези две чертички

# 32
milush15,успех,стискам палци да видиш отново този месец  EFP имаш доста от ранните симптоми-дай Боже ! Simple Smile
пиши да се похвалиш Simple Smile

# 33
Здравейте настоящи и бъдещи мами Simple Smile ще се радвам ако можете да помогнете с моя проблем.Със моя мъж правим опити за бебче обаче все още никакъв резултат.. проблемчето което ме тормози е че вече 8 дена ми закъснява правих си уринен тест на няколко пъти и кръвен също но резултати те са все отрицателни, а от опитите на зачеването се минаха вече някъде 20 дена .. имам болки в гърдите и ниско долу яйчниците но все още не е ми е дошъл М. Днес сутринта имах леко червено петенце и тва беше  newsm78 ще се радвам дали на някой е имал същия проблем и да сподели какъв е бил крайния резултат 2 чертички или лошата лелка се е появила.  smile3506

# 34
Здравей Криси,аз не съм от най-компетентните,има много по-компетентни тук във форума и те биха ти отговорили по-конкретно,но от това което чета мисля,ако сте бебеправили преди 20-дни без след това опити и си правила и кръвен(най-сигурния уж тест) би трябвало да ти отчете вече.Виж първата страница на форума има мн полезна информация.Но пък ако не сте и спирали с бебеправенето не е изключено и все още да е рано да отчете.Надявам се да е това което всички искаме  EFP И аз съм с 8 дневно вече закъснение,лека тъпа болка ниско доло от няколко дни и подут корем и май май уте ще направя едно тестче пък да видим,ще имали радост или ще продължаваме за другия месец все ще ни огрее  Grinning  Правете  luvbed .Успех на всички и много положителни тестчета  Hug Hug

# 35
Благодаря ти mariqhrist че се отзова надявам се да е положителен следващия тест който ще направя.. след като почнахме бебеправим се мина някъде 1 седмица и половина опити за по сигурно и всеки ден си мера баналната температура и е постоядно 37.4/37.5 което ме въвежда на мисълта че може да има нещичко тъй като знам че преди М тя спада, а по време на бременност е постоядно над 37 градуса. Търсих из много други форуми дали е възможно оплождането да закъсне заради днешното петенце което имах но така и ненамерих нищо Confused може да ви се стори малко глупаво но те първа се информирам със каквато и да е информация  Rolling Eyes
Стискам палци както и на теб така и на всички бъдещи мами който се борът за бебче дано всички се зарадваме на 2-те чертички  Heart Eyes Hug

# 36
  • В провинцията ..
Благодаря ти mariqhrist че се отзова надявам се да е положителен следващия тест който ще направя.. след като почнахме бебеправим се мина някъде 1 седмица и половина опити за по сигурно и всеки ден си мера баналната температура и е постоядно 37.4/37.5 което ме въвежда на мисълта че може да има нещичко тъй като знам че преди М тя спада, а по време на бременност е постоядно над 37 градуса. Търсих из много други форуми дали е възможно оплождането да закъсне заради днешното петенце което имах но така и ненамерих нищо Confused може да ви се стори малко глупаво но те първа се информирам със каквато и да е информация  Rolling Eyes
Стискам палци както и на теб така и на всички бъдещи мами който се борът за бебче дано всички се зарадваме на 2-те чертички  Heart Eyes Hug
Здравей ,Криси! Аз също имах зацапване и то продължи 2 дни. Беше седмица преди да ми дойде и беше розово. След като ми закъсня 10 дни, два дена мерех температурата си и тя не минаваше 37. На 11 ден закъснение направих тест защото не издържах вече и той беше положителен. Още до днес ме боли глава ,тъпа болка в кръста, корема , като при М. Чела съм че зацапването идвало около 8 дена след зачеването  newsm78 Успех и на теб!

# 37
Здравей bbb. благодаря за отговора при мене всичко общо взето закъснява чак от 2 дена почнаха всякакви болки в краста, главата, корема и гърдите и това зацапване, а съм 8 дена закъснение.. тези дни ще направя пак тест и ако пак е отрицателен значи другия месец пак ще поработим с мъжо  Laughing

# 38
искам да разбера  кака мъжа риби показва че е влюбен  и как се държи ако е влюбен  моля помогнете

# 39
iskam da znam za tqh vsi4ko

# 40
  • Varna
искам да разбера  кака мъжа риби показва че е влюбен  и как се държи ако е влюбен  моля помогнете

май трябва да пишеш в друга тема, а не тук.

# 41
  • Varna
milush15 , стискаме палци Hug .. дано тези дни зарадваш и нас с  EFP Simple Smile Имаш доста симптоми. Успех  Hug

# 42
Здравейте настоящи и бъдещи мами Simple Smile ще се радвам ако можете да помогнете с моя проблем.Със моя мъж правим опити за бебче обаче все още никакъв резултат.. проблемчето което ме тормози е че вече 8 дена ми закъснява правих си уринен тест на няколко пъти и кръвен също но резултати те са все отрицателни, а от опитите на зачеването се минаха вече някъде 20 дена .. имам болки в гърдите и ниско долу яйчниците но все още не е ми е дошъл М. Днес сутринта имах леко червено петенце и тва беше  newsm78 ще се радвам дали на някой е имал същия проблем и да сподели какъв е бил крайния резултат 2 чертички или лошата лелка се е появила.  smile3506

Ако единствения ти полов контакт е бил преди 20 дена с сигурност не си бременна. Доста момичета в последните няколко седмици бяха в твоето положение  и явно, че се случва често кога се почне да се бебеправи.

# 43

Ако единствения ти полов контакт е бил преди 20 дена с сигурност не си бременна. Доста момичета в последните няколко седмици бяха в твоето положение  и явно, че се случва често кога се почне да се бебеправи.

Здравей Troy Simple Smile не е бил единствения полов контакт с мъжа ми 1 седмица даже 2 седмици не мога да си спомня много добре продължих ме да бебеправи за по сигурно.  Peace

# 44
Споменаваш че си мериш базалната температура, не знам по кое време я мериш но трябва да е не по късно от 7.30 сутринта и то преди да си станала. По назад пишеш, че са минали 20 дена от половия акт, та  в крайна сметка кога за последно не сте се пазили.
Обикновено информацията е на първа страница и ако прочетеш ще намериш отговор на много от въпросите ти. В общи линии ако теста днес покаже че не си бременна- това означава че е нямало забременяване в в последните 14 дена. Което ще рече, че ако си забременяла то не е станало преди 20 дена. Възможно е да имаш късна овулация, макар никъде да не споменаваш колко ти е дълъг цикъла и как си измерила овулацията, но все пак докато не ти дойде има шансове. Wink

Общи условия

Активация на акаунт