Всякакви въпроси относно съдомиялните - 11

• 56 804
  • 833
  •   1
Отговори
# 45
Ами аз съм от Русе и тук действително вече я няма марката. Майстора каза, че има само във Варна - Интерсервиз Узунови я внася все още. Ако се стигне обаче до подмяна на части, ще е трудно. Дано не се налага Praynig. А той за сега я е ремонтирал, струваше ни 80 лв удоволствието - не знам много ли са - малко ли са /за мен поне си е сума/. А и преди да стигна до този сервиз, говорих с още няколко майстори и никой не се наемаше да я прави. Така че за сега ми остава да се моля това да й е било ремонтирането и да не ме стряска скоро  Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 11:44 от gali77

# 46
Аз ти пожелавам още години наред да работи без аварии!
Ако имате сервиз за ремонт на електроники, там биха могли да я ремонтират.
Пиша това, тъй като електронната платка на пералнята ни се развали, но слава Богу, че съпругът ми разбира и я оправи, защото нова е ужасно скъпа. Но пък при възможност да се ремонтира платка за нормална сума е чудесен вариант, ако сега не е момент за покупка на нова машина.

# 47
  • на Мелмак
Да споделя опит с тези платки ooooh!
На старата се развали нещо по нея-никой не пожела да го оправи-всички казаха -трябва нова,не можело частично да се оправи;
Да ама новата се оказа над 80 % от цената на самата машина-нов модел;
Така, че сега си имам направо нова машинка Mr. Green

# 48
Момичета моля за помощ за втори път след измиване и то био машината ми свети ето така и нама как да отида на друга програма.Изключвам от копчето и когато я пеусна отново пак си свети на 50 био и няма мърдане ,машината е пълна и не мога да я пусна

# 49
MG18, остави я да постои изключена за 5 минути, като най-добре да я изключиш от бушона.

# 50
Отивам въпреки ,че вече включвах и изключвах бушона, но за секунди.

# 51
Няма ефект ,защо теке е блокирала,точно когато най много ми трябва #2gunfire

# 52
На мен ми се струва, че е електронна повредата.
В книжката упомената ли е подобна грешка?

# 53
  • Berlin
Може да означава някаква грешка, макар че при мен е комбинация от мигащи/светещи.

# 54
# 55
# 56
6e napi6a po kasno 4e sam na dr kom da ne pi6a na latinica

# 57
Записвам се в темичката ви. От няколко дни имаме Беко DIS 5831 http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301~1/Sadomiy … ane-BEKO-DIS-5831   снощи за първи път я пуснахме - много съм доволна, изключително тиха, а чиниите и чашите светеха.

# 58
Да споделя опит с тези платки ooooh!
На старата се развали нещо по нея-никой не пожела да го оправи-всички казаха -трябва нова,не можело частично да се оправи;
Да ама новата се оказа над 80 % от цената на самата машина-нов модел;
Така, че сега си имам направо нова машинка Mr. Green
Аз съм в същата ситуация. Старата миялна вече трета година стои на тавана и се чудя какво да я правя. Електролукс е, ако някой може да ме посъветва, моля!

# 59
Паца, намираш някой, който разбира от електроника и той й поставя диагнозата.
Проблеми с платката не е задължително да са скъпо струващи - нищо не разбирам, но мъжът ми оправи нашата, като запои нещо и смени нещо. Съжалявам, че не мога да го обясня по-добре, но едно диагностициране от човек, коййто се занимава с електроника няма да е много като сума.

Общи условия

Активация на акаунт