Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 67~

• 34 036
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • У Диспансера ...♥♥♥
Всичко на всичко 2 съм гледала,нашите и 1001 нощи,те и нашите дечковци сравнение с другите,а тоя с тия чалми и с тия хареми,ау хич не мога да го изнасям този филм,пробвах,ама не ме грабна нещо Peace

# 181
Аз нито една не траех да е до Емир като се започна от Руя, та Едже после Джан, Дзурлата, а пък за Гизем да не говорим... Mr. Green
Joy Joy JoyЗа тебе знаем Laughing
Joy Joy Joy Рени с глас се изсмях на коментара ти.  Joy Права си, Илда си я знаем.  Mr. Green

Лека и от мен! Бяхте страхотна компания, както винаги.  Hug Hug Hug

# 182
Ко стана с туитъра newsm78 Ся кат падна Галатасарай сигурно си ближат раните, а Чаги може и да е треснал няколко, за да удави мъката, щото класика 3:0. И шъ тресне и някоя Дзурлял за капак сигурно  Mr. Green
Party Party Party

# 183
че кво и е нали има дупка  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

Еее той се беше изказал че 2 симпатични и сладки момичета ще има в 3 сезон LaughingДзурля и Джан Peace

Както каза Надето по-рано днес "различните очи виждат по различен начин". За ас може и да са грозни, а за него красиви, особено в комбинация с чичо Джак. Ама тази май ми идва в повече.
Малиииии, ако Чагитко сърба като Емко, като смок ooooh!.............отече работата, в такова състояние и Баба Яга би му се сторила като първа миска.
Лека Ви нощ. Hug
е как,нали и полицаите го гепаха...подпийнал..срама няма хич да знаете

От любимите ми,аз затова се научих да карам кола...на времето гаджетата прибирах Joy

# 184
че кво и е нали има дупка  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

Еее той се беше изказал че 2 симпатични и сладки момичета ще има в 3 сезон LaughingДзурля и Джан Peace

Както каза Надето по-рано днес "различните очи виждат по различен начин". За ас може и да са грозни, а за него красиви, особено в комбинация с чичо Джак. Ама тази май ми идва в повече.
Малиииии, ако Чагитко сърба като Емко, като смок ooooh!.............отече работата, в такова състояние и Баба Яга би му се сторила като първа миска.
Лека Ви нощ. Hug

Joy Joy Joy
НАДЕ  Hug Лека!

# 185
  • в подножието на планината
Аз нито една не траех да е до Емир като се започна от Руя, та Едже после Джан, Дзурлата, а пък за Гизем да не говорим... Mr. Green
Joy Joy JoyЗа тебе знаем Laughing
Joy Joy Joy Рени с глас се изсмях на коментара ти.  Joy Права си, Илда си я знаем.  Mr. Green

Лека и от мен! Бяхте страхотна компания, както винаги.  Hug Hug Hug

Клоди,  love001 Киара, лека!  love001

# 186
Всичко на всичко 2 съм гледала,нашите и 1001 нощи,те и нашите дечковци сравнение с другите,а тоя с тия чалми и с тия хареми,ау хич не мога да го изнасям този филм,пробвах,ама не ме грабна нещо Peace
аз само АФК и фатмагюл....там пък чаках кога ще му се даде на МЪЖА СИ Whistling

# 187
  • София
Надуфка суперджан ли е ман ли е незнам, но направо ме вбесяваше, аз по начало мразя такива лепки, изкарват ме извън кожата ми  smile3515 Ем да беше казала, щях да й дам аз един отпуск на нея  newsm48

Найджал ох забравих какво щях да напиша, чек да се върна да видя ти какво беше писала  ooooh! ooooh! това ЕГН започна да се обажда  Mr. Green  ooooh!

# 188
Ко стана с туитъра newsm78 Ся кат падна Галатасарай сигурно си ближат раните, а Чаги може и да е треснал няколко, за да удави мъката, щото класика 3:0. И шъ тресне и някоя Дзурлял за капак сигурно  Mr. Green
пълна тишина е  Mr. Green пият от мъка

# 189
Party Party Party
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44Да се натряскат хич не ми е зор Party Party Party

Киара лека Hug

Ирка и аз нехаресвам чалми Sick

# 190
Наборе няма лягане тонайт...нова тема към 3 ще правиш май....Надутото се отърва  Joy
сакън  Naughty
аз лягам като я изпишете да ви я заключат
тя безтуй 90% е спам  Mr. Green
нова тема утре след 5ч.
ако ме слушкате може и по рано  Hug
и от мен лека ви нощ

# 191
Илда, Hug и аз бях като теб на никоя не давах Емко,защото той си е само на Фери  Peace

# 192
Киара, Наде, лека и спокойна. До утре!

# 193
  • У Диспансера ...♥♥♥
Неви, съгласна съм с теб ама все пак тази е, меко казано, грозна.

Марги,  Hug знаеш, че постовете ти се четат, поне от мен, с удоволствие. Темата е всеобхватна и не разбирам защо се чувстваш, как да кажа, излишна с коментарите си или, пък, искаш да намекнеш, че вълненията на другите са излишни или не на място...
Всеки споделя това, което го вълнува. А, когато това е за сериала и хората свързани с него не виждам нищо лошо. Ако не се лъжа, даже и рецепти за курабийки си разменяхме и според мен това е супер. Това, че темата се казва "Огледален свят" не означва, че не можем и да се отклоним леко от нея. За мен също е непосилно да смогвам на темповете, но когато съм сред страниците и ми е много забавно и интересно.
Ще се радвам да продължиш с анализите си и ако не получаваш желаните или очаквани отговори, това не е защото не си четена.  Peace

съгласна  Peace

лично аз отмарям с вас и да си призная не мога да изчета всичко...малко на майтап и смешки наблягам Mr. Green
Аз пък нали съм упорито магаре всичко чета,също отмарям страшно ми харесва в темата,а именно че е всеобхватна,а Марги винаги те чета,но не давам мнение,просто защото не мога да използвам думите като теб,за което благородно ти завиждам,и когато не мога да се изкажа на необходимото равнище предпочитам да си замълча,в живота съм на същия принцип Hug

# 194
Мале, Нервакова шъ тури ред у кочината. Надуфчето - добра душичка, уйдисва ни на акълите. Обаче Анито - ред и дисциплина! Joy

Общи условия

Активация на акаунт