"Модерните" детски градини на Европа

• 19 687
  • 318
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За мен нещата са и от двата вида - някои хора се раждат с хомосексуални влечения, но други ги придобиват - ако са в малка възраст при претърпяно сексуално насилие и развращаване (май така е термитът и по закон), а в по-късна възраст поради личен избор заради облага, мода, оцеляване (хората в затворите проявяват временна хомосексуалност, докато са вътре, но после пак стават хетеросексуални). Затова мисля, че в половината случаи поне е въпрос на поведение и сексуални практики, дори в другата половина да е "бъг" в мозъка.
Колкото до затриването на вида, както се вижда, природно хомосексуалните мъже са задънена улица, защото няма как да се размножат, но хомосексуалните жени имат скритият коз, че могат да забременеят при "просто секс", и женските винаги  са в по-изкодната позиция, макар и хомосексуални да са способни да дадат поколение. В една друга тема обсъждахме Оскар Уайлд и той е много добър пример как социумът може да накара хомосексуалните да продължават кръвната линия - той е бил хомо, но е все пак му се е наложило да се ожени и да направи деца.

# 271
Депресията генетично заболяване ли е?
Заболяване ли е?

1.да
2.да
И колко болести са имали Адам и Ева?

Не е вярно, че няма вече опити за доказване на
хомосексуалност на генетично ниво. Засега, да,
е неуспешно, но се мъчат хората, пробват... Не
е сигурно, че резултатът ще е положителен за
пледиращите за естественост.
Има изследвания правени в Америка на мозъци на хомосексуалисти, които са доказали еднакви изменения в хипоталамуса. Заключението беше, че хомосексуалността е състояние, което се оформя при липса на определен хормон още в утробата. Та-един вид това е медицински проблем.

Изменения в мозька могат да се получат и в последствие след раждането.
Ако на всички новородени се правеше това изследване,тогава може би щеше да има някаква реална статистика.
Хомосексуализмьт е свьрзан с рангьт в обществото.Както при животните.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_%28ethology%29

Когато се води битката за територия,по-силният остава да даде поколение.Другият загубва шанса да има поколение,освен ако не победи алфа лидера.т.е. хомосексуалността е reversible.

# 272

Все едно да питаш допълнителните ръце на Шива малформация ли са или доброволно избрано подобрение.

# 273
  • София

Все едно да питаш допълнителните ръце на Шива малформация ли са или доброволно избрано подобрение.

Култово! За темата с крилатите форумски фрази е, но поради липсата й, ще ги сложа в смешките

# 274

На мен сьщо така ми звучат твьрденията,че нещо е генетично онаследено без дори да има и най малките доказателства за това.
И няма нищо общо с Шива.Явно не разбра какво имам пред вид.Както и последователката...

# 275
  • София
О, да, колкото Адам и Ева са реални хора, толкова и Шива! Това са някакви митологични образи, а на митологичните образи да правим генетични изследвания няма как.

# 276
О, да, колкото Адам и Ева са реални хора, толкова и Шива! Това са някакви митологични образи, а на митологичните образи да правим генетични изследвания няма как.
Не знам за каква митология говориш...

# 277
За християнска. Съвсем добре те разбрах. А когато се каже, че дадено състояние се унаследява, се казва след като са открити задоволителни доказателства. Това различава науката от псевдонауката.

# 278
За християнска. Съвсем добре те разбрах. А когато се каже, че дадено състояние се унаследява, се казва след като са открити задоволителни доказателства. Това различава науката от псевдонауката.
Сьгласен сьм с червеното.Засега не са открити задоволителни доказателства и затова все още се ползва псевдонауката в тази област.

# 279
  • София
А какво ще кажете за това? Shocked
http://lyubomircholakov.blog.bg/politika/2013/05/16/.1110817

Пак е по темата за Швеция, Европа, детски градини, деца, секуални практики и т.н.
Само че ме съмнява дали е вярно и дали не е измислено.
Преведено от някакъв руски сайт...

# 280
 ShockedДа прибавя още 1 черен щрих към портрета на норвежците. Някои от тях се забавляват да убиват малки тюленчета с хапруни, навсякъде пръска кръв, тва не са хора, и това е разрешен ''лов'' там! Mr. Green

# 281
Ох, Пънки, моля ти се спри така да категоризираш хората. Хора са, разбира се, ловът е човешки спорт, не котешки. А тлюените поне не са изчезващ вид, другаде ловуват бели мечки. Примерно.  Stop

L'Agent, звучи ми суперфантастично. А пък това "На Запад са легализирани около 30 видове "нетрадиционен брак". Какви са тия цели 30 вида?  Shocked

# 282
Ох, Пънки, моля ти се спри така да категоризираш хората. Хора са, разбира се, ловът е човешки спорт, не котешки. А тлюените поне не са изчезващ вид, другаде ловуват бели мечки. Примерно.  Stop

L'Agent, звучи ми суперфантастично. А пък това "На Запад са легализирани около 30 видове "нетрадиционен брак". Какви са тия цели 30 вида?  Shocked
И хората не са изчезващ вид....

# 283
  • София
http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=362&aid=12006

Вероятно това е другата страна на медала от показаното интервю в предния линк.

# 284
  • София
http://temanews.com/index.php?p=tema&iid=362&aid=12006

Вероятно това е другата страна на медала от показаното интервю в предния линк.

Повече съм склоннна да повярвам на това.
Освен това, аз си имам едно мое старо инфо за руски педофилски сайтове със снимки на деца, правени от семействата им.
И май после бяха хванали и някои хора тук свързани с тези сайтове и разпространение, в някоя от акциите.

Общи условия

Активация на акаунт