Как да постъпя в този случай ?

• 12 808
  • 163
  •   1
Отговори
# 90
Ако е бил в Северен Кипър е много вероятно да няма никакво право да влезе в Южен Кипър, който е член на ЕС и да излезе от тук на Запад. От Северен Кипър би стигнал с лодка до Турция по-лесно от колкто със самолет.
Личното ми мнение е да не се поемат излишни рискове.

# 91
Ако той имаше желание да се види с авторката, щеше да е пробвал за виза не един, а няколко пъти.
Едно е да му откажат, друго - да не е опитвал.

# 92
Здравейте . Благодаря  отново на всички за съветите и за участието в темата. При мен нищо ново. Все така положението е на кантар дали да или дали не. Това, което пишете тук за брака по сметка, аз му заявих директно, че ако са му такива сметките тънки въобще няма да му мине номера. И че брак не смятам да подписвам с който и да е. Той е живял в град Лимасол в Кипър 4 години. 3 и половина е работил и после няколко месеца е стоял без работа. Чрез свои познат се е уредил в Истанбул.

# 93
violet86 , на твое място, ако исках да го видя, но наистина само да го видя на живо, бих заминала с приятели.
На него ще му кажа, че те са организирали екскурзия до Истанбул и няма как да откажа.
Така, хем ще се видиш с него, няма да си сама, а и поводът за пътуването няма да е уж той.
Ако планираш екскурзията от сега за след два - три месеца, няма да бъде голяма финансовата тежест.

# 94
violet, помисли си внимателно, нека той да се опита да дойде. От това което ти пишеш едно подобно пьтуване не е сьвсем безпроблемно за теб. Ако все пак се решиш да тръгнеш, отиди с някой друг. Самият Истанбул може да е опасен за сама жена. Не те познавам, но ако трябваше да дам сьвет на приятелка, в подобна ситуация, бих се опитала да я разубедя.

# 95
Точно така.Нека той да дойде при теб.Все пак,ще си в своя територия,пък и няма да харчиш излишни пари и без това ги нямаш.

# 96
# 97
А не е ли възможно да вземеш и някой друг  с тебе за компания,някоя приятелка, но според мен детето е по- добре да не го водиш, иначе те разбирам напълно, била съм в подобна ситуация преди време(тогава бях без ангажименти), човек много се увлича по общуването по интернет,но има риск и да се разочарова от действителността:)

# 98

Какво общо има това с момичето?  newsm78

# 99
  • ES
Ами убийците са нигерийци, не знам защо като чух за случая се сетих първо за нейния случай, даже се учудих, че друг не го е публикувал, но явно само аз съм направила връзка със случая.  Confused

# 100
Убийството е чисто политическо и определено атаката е насочена към британското правителство.
Току- що четох тукашните вестници и казват, че този психопат, който е на всички първи страници на вестниците, размахвайки окървавения нож, е крещял: "Ние няма да ви оставим на мира, докато и вие не ни оставите на мира! Всеки ден наши войници умират от ръката на ваши (британски) войници! Вие никога няма да бъдете/да се чувствате в безопасност, докато не се махнете! Око за око, зъб за зъб! Аллах е велик!"
Мисля, че няма дори далечна връзка с тук коментираното.
Това, че са нигерийци нищо не значи, не и в този случай.

# 101
  • ENGLAND
Доста по-различно е в тукашните новини, най-малкото този с мачетето е потомък на нигерийци, но е роден в християнско семейство в Лондон. Но това тук няма значение, откачалки има какви ли не.
От моите наблюдения тук браковете между бял и черен не просъществуват дълго ( не че авторката се е хукнала да се омъжва) макар, че Англия е супер мултикултурна страна.

Добри съвети са ти дали. Всички сме любопитни да видим в действителност с кого си чатим в скайпа. Задоволи любопитството си, бъди предпазлива, но остави страха зад себе си.

Впрочем и ние с мъжа ми се запознахме в интернет, оженхме се само след едно виждане, определено бракът ни не е по сметка, най малкото аз не съм се стремяла да се омъжа на запад, просто всичко е любов. Е, мъжа ми не е нигериец, но е чужденец.

# 102
Доста по-различно е в тукашните новини, най-малкото този с мачетето е потомък на нигерийци, но е роден в християнско семейство в Лондон. 

В тукашните не пише, че е роден в Лондон, но пише, че изненадващо бил с лондонски акцент.
Сега разбирам защо.  Peace

# 103
Писах и в турската тема, но ще изложа питането си и тук. От година си пиша в интернет с едно момче. Той е нигериец, но от година и нещо живее и работи в Истанбул. Преди това е работил в Кипър 3 години. На 26 е , християнин.  Той не може да пътува свободно из Европа и аз знам, че нашето посолство няма да му даде виза. И са си прави хората, тъй като ги има всякакви. Единствения ни вариант е аз да отида при него в Истанбул да се видим. В момента нямам финансовата възможност  да си направя една организирана екскурзия с туристическа агенция до там. Не съм такъв тип жена, която ще иска от мъж да и осигури хотелите и разноските. Досега всички сметки и други такива неща . Досега с всичките ми партньори винаги съм настоявала разходи, сметки по заведения и др. да си делим по равно. Не знам какви са там заплатите, но той не е с кой знае колко добро материално положение. Работи в някаква фабрика за дрехи. Страшно искам да се видя с него на живо и да преценя дали си ...
Здравей,violet86.Прочетох темата ти и и ти пожелавам успех. Но в нито един от постовете ти не разбрах , защо искаш да се видиш с него, всмисъл какво искаш да " си заслужава". Не смяташ да се омъжваш отново, т.е варианта за дългосрочна реална връзка не е на територията на БГ.Пишеш, че знаеш, че той няма да получи виза , проверила ли си или той ти го е казал ...Какво очакваш от еднократна среща в Инстанбул?Иначе тъмнокожите са доста внимателни и мили към жени европейки,дори леко досадни.Възможно е да ти е завъртял главата.

# 104
Как какво очаква,просто момичето иска да се опознаят с момчето и да види дали си заслужава да го харесва,понеже усеща някаква тръпка.Жената не може да е вечно сама,трябва и мъжко рамо.

Общи условия

Активация на акаунт