http://www.hipp.de/forum/viewtopic.php?f=11&t=50948
От него става ясно, както писах и преди, че Bebivita е образно казано, дъщерна марка на Хип, насочена към по-бюджетно ориентираните потребители, предлага пюрета с обичайни (а не био) продукти, по-малък асортимент и по-опростени рецепти. Сигурно инфото от твоя линк е вярно, но забележи годината (2010) - докато моята информация е съвсем актуална (2012-2013) и предполагам, че именно в последно време Хип са купили марката Bebivita, така допускам и вече не просто се произвежда в техните заводи, а просто си е тяхна, ориентирана към друг пазарен сегмент. Т.е. към тези родители, които искат добро качество на по-ниски цени и био-пюретата на Хип са им твърде скъпи

Прекрасни, оставям си за по-късно дългия пост
) и ще се наложи да го спасявам Бютка, много се връзваш, душа - за толкова години във форума аз пък съм свикнала изобщо да не се впечатлявам, винаги има конфронтации и всеки в крайна сметка си има право на своето мнение
не съм като Тайра аз 
). Тебе ако те бяха обявила за безмозъчна материалистка, дето друса чалга по цял ден, сигурно щеше ритуално да се самообесиш
и се разрева и на мен ми дойде просветление, взех едно шише на Томи Типи, дето съм го купила още за родилното, поразширих му малко дупката, направих му 90мл. АМ и той взе, че ги изпи
Марли, вие какви слагате?

Снощи се събуди само веднъж в 4 и сега пак си спи. Заради егоизма ми го подържах малко по до късно ама се бях зазяпала в едно риалити на любимата ми TLC и чак когато почти беше заспал в ръцете ми се усетих