Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 28

• 92 151
  • 947
  •   1
Отговори
# 270
  • София - Варна
Кики, късмет и дано всички неприятности  да са зад гърба ти. Кураж и оптимизъм!

# 271
  • София
Кики,   Hug Peace fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 272
  • София
Кики,бързо възстановяване и тук!  Praynig HugДобри резултати от Хистологията ти желая от сърце  Heart Eyes
Ще се видим скоро все пак сме през няколко блока,пази се  Hug

# 273
Кики, пожелавам ти всичко лошо вече да е зад гърба ти!   bouquet

# 274
Kiki, и аз ти желая много късмет и успех от тук нататък. Всичко, която е трябвало да се направи, е направено. Ще стискам палци за хистологията!   bouquet

# 275
Kiki, успех и от мен Hug  bouquet

# 276
  • София
Кики,бързо възстановяване и добра хистология! Hug  bouquet

# 277
Кики,много сме -с теб сме.Смело момиче,желая ти много здраве и всичко лошо е зад гърба ти!

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 11:16 от Жу

# 278
Kiki ти си страхотна героиня, бързо и скорошно възстановяване, и прекрасна хистология и нека лошото  остане зад гърба ти а за  напред да имаш само хубави моменти!
 Hug Hug  bouquet  bouquet

# 279
Кики, Hugбраво,момиче!Ти си силен дух....Здраве,любов и късмет занапред!

# 280
кики, важното е, че вече си си в къщи и явно всичко е било за добро!
оттук нататък само усмивки!

# 281
Кики, и от мен стиснати палци и много бързо възстановяване. Дано си оставила лошотията зад себе си!

# 282
Здравейте,

на мен също ми предстои конизация. На 27 съм, нераждала.
Резултатите ми са PAP II и същевременно лека степен на дисплазя (според биопсията).
Въпреки това лекарката ми настоява за конизация, тъй като при коплопскопския преглед се виждали изменени клетки. Когато поисках да обсъди методите за конизация, тя каза, че задължително трябва да е със скалпел тъй като всички други методи били деструктивни и не може да се изследва изрязаната част от шийката. Цикълът ми дойде на 25 май и планираме операцията за 10-11 юни.
 От всичко изчетено до момента разбирам, че конизация се прави след 2-3 чисти дни от цикъла. И че при лека дисплазия и ПАП 2 не е нужна конизация, но въпреки това лекарката настоява за конизация. Много съм объркана.
Между другото при мен дисплазията се установи като отидох на преглед след кървене между циклите. Някой имал ли е такива симптоми при дисплазия.

Моля, момичетата които са минали през този кошмар да дадат съвет.

# 283
  • София - Варна
Здравейте,

на мен също ми предстои конизация. На 27 съм, нераждала.
Резултатите ми са PAP II и същевременно лека степен на дисплазя (според биопсията).
Въпреки това лекарката ми настоява за конизация, тъй като при коплопскопския преглед се виждали изменени клетки. Когато поисках да обсъди методите за конизация, тя каза, че задължително трябва да е със скалпел тъй като всички други методи били деструктивни и не може да се изследва изрязаната част от шийката. Цикълът ми дойде на 25 май и планираме операцията за 10-11 юни.
 От всичко изчетено до момента разбирам, че конизация се прави след 2-3 чисти дни от цикъла. И че при лека дисплазия и ПАП 2 не е нужна конизация, но въпреки това лекарката настоява за конизация. Много съм объркана.
Между другото при мен дисплазията се установи като отидох на преглед след кървене между циклите. Някой имал ли е такива симптоми при дисплазия.

Моля, момичетата които са минали през този кошмар да дадат съвет.

Смени лекарката! Ако си от София - Дянкова веднага ще те приеме. Пробвай и в Токуда при Карагьозов на място без час.

# 284
От Пловдив съм. За съжаление никъде на срещнах препоръки за лекар от Пловдив. Ако някой може да препоръча такъв....  Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт