Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! ! Тема 28

• 92 199
  • 947
  •   1
Отговори
# 435
Ще отида, мая. Поне за мое спокойствие и цитонамазка ще си направя.
Подозирам обаче, че това е жалък опит да ми се измъкнат парички с процедури /понеже ходих в частна клиника да се потвърди бременността и да се прекъсне/. Раничката щеше да се види и две седмици по-рано, ако я имаше.

# 436
  • Wolwedans

ally, преди колко време направи процедурата със солкожин? и пак ли д-р Дянкова ти препоръча солкожин?

Доколкото разбирам д-р Христамян е доста добър лекар, дори новатор, помогнал е на хора с много тежки проблеми... пише научни разработки и предлага иновативни лечения.... а ми предлага лечение със солкожин....   newsm78
Преди 1 година. Аз лично бих се доверила на лекаря при такива добри отзиви... но не мога да ти се меся. Ако искаше само да ти вземе парите, щеше да ти предложи някой особено скъп иновативаен метод, но той ти предлага един съвсем евтин вариант на лечение... т.е. не се опитва да забогатее на твой гръб... но аз не го познавам този лекар все пак и не се изказвам компететно в момента, а само предполагам. Все пак обаче, си имаш правена биосия, а това е най-точното диагностично изследване, като изключим разбира се конизацията, но тя си е операция. Ако не ти помогне солкожина и се качи групата на дисплазията предполагам, че ще се предприемат други мерки. Няколко пъти съм казвала, че не толерирам прекалено агресивното отношение към пациента също толкова, колкото безхаберното неглижиране на симптомите... Всеки пациент е индивидуален. Не търси сходен пример, защото това е погрешна практика. Ако си при добър лекар се доверяваш или най-много още едно мнение, но пак от добър лекар. Успех!

# 437
ally,

мненията ни се припокриват на 100%. Съгласна съм, че и прекалено агресивното отношение, пренебрегването на симптомите водят до проблеми.
Вярвам, че лекарят ми е достатъчно компетентен, но все пак при следващото ми посещение мисля да задам някои допълнителни въпроси като защо ще използваме солкожин, а не лазер конкретно в моя случай.

Още нещо искам да питам- чета, че се пият имуностимулатори. Това пред или след интервенциите се прави? Лекарят ми не спомена нищо за имуностимулатор.

# 438
Записвам се при вас, защото и аз лекувам възпаление, открито с ЦМ 2 група. Имам и закъсняваща МЦ,  на 41г съм. Ще ви чета, за да съм информирана.

# 439
Момичета , мина моето абразио.Чакам резултати следващата седмица.Като интервенция не е страшно.(На мен ми е второ,миналата година беше CIN 1.)Сега съм в паника какъв ще е резултата.Сладурки ,благодаря за подкрепата.   

# 440
  • София
Момичета, извинявам се ако постът не е за тук  Hug Някоя от вас знае ли графика на д-р Елица Иванова, гинеколог в 17 поликлиника? (Това е поликлиниката зад канала) Благодаря ви!   bouquet

# 441
  • София
Момичета , мина моето абразио.Чакам резултати следващата седмица.Като интервенция не е страшно.(На мен ми е второ,миналата година беше CIN 1.)Сега съм в паника какъв ще е резултата.Сладурки ,благодаря за подкрепата.   

Всичко , ще бъде наред и лечимо с резултата. После да се похвалиш с  EFP  preggo newsm30

Алли  smile3525

# 442
До 29 юли 400 000 ще получат покана да се изследват безплатно, скринингът е за карцином на маточната шийка, гърдата и дебелото черво.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2013-06-20&article=455079

КЛИНИКИТЕ
Къде да отидете
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2013-06-20&article=455080

# 443
Момичета, сега ми се обади гинеколожката! Резултатът от биопсията показва церцивит. Много ми олекна! Не съм си взела епикризата още, но лекарката каза, че е начална фаза и няма нищо страшно. Ще лекуваме с глобули и ще се следя на 6 месеца.  Laughing
Уффф, не е истина как ми олекна!

# 444
Как се получават покани?

# 445
До 29 юли 400 000 ще получат покана да се изследват безплатно, скринингът е за карцином на маточната шийка, гърдата и дебелото черво.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2013-06-20&article=455079

КЛИНИКИТЕ
Къде да отидете
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2013-06-20&article=455080

Как се получават покани?

# 446
Да ви попитам.След абразио не се ли пие антибиотик? На мен докторката ми изписа Флажил.Не знам дали да не си взема Ципрофлоксацин?Вие как бихте постъпили?

# 447
Да ви попитам.След абразио не се ли пие антибиотик? На мен докторката ми изписа Флажил.Не знам дали да не си взема Ципрофлоксацин?Вие как бихте постъпили?

На мен ми изписаха Ципрофлоксацин, но моето абразио беше на матката.

# 448
  • Wolwedans
Флажила също е антибиотик Peace

# 449
Здравейте момичета!Нова съм във форума и чак сега се престраших да пиша.Направих си тест за HPV-Digene и резултатът ми е положителен за високо рисковите групи,а количеството на вируса е 11,82.Искам да ви попитам това много завишени стойности ли са,защото никъде не намирам информация Sad

Общи условия

Активация на акаунт