Петокласници

• 58 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • ride my bike...
честито Светле  bouquet

Анда , прочетох приказката няколко пъти.  Hug

А аз трябва да съм малко по-сериозна. Дъщеря ми пише много хубави стихове, но едва тази година започнахме да ги записваме в "специална" тетрадка.
Малкият миналата година (на 6г.) гледайки пълнолунието сътвори приказката за "Кашкавалената луна". Как луната, която била пита пита кашкавал искала да се ожени за слънцето, но понеже слънцето било много горещо и накапали цялата земя с разтопен кашкавал и т.н... Това е причината слънцето и луната да не се срещат  Mr. Green
Има и други подобни. Като например за човешкото тяло и коремът, за който се закачили всички останали части....
Май е крайно време да му ги запиша Thinking

# 76
Ейййй, жестоко! Както казва една приятелка, неизмисляемо от възрастни Simple Smile
Записвайте, де, децата наистина имат страшна фантазия, ама имат все пак нужда от публика, за да продължат.
Ние с тази цел миналата година издавахме книжка с приказки, писани от деца, ама наистина съвсем разнородни и близки до детския акъл, а не до някакви възрастни модели. Догодина сигурно пак ще събираме за втора "Тетрадка за приказки" и ще чакам да пращате Simple Smile

# 77
Ох, много съм изпуснала... Няколко дни ме нямаше и толкова добри новини. Все така да е натам.

Анда, чудесна приказка сътворена от Ането! Браво!   bouquet
Бети, честит златен медал на Косето! Браво!   bouquet
Светле, браво на Оги!    bouquet Мислеге добре и вземете най-доброто решение.
Дано не пропускам някой.

# 78
Благодаря, момичета, ще споделя снимки по-късно. Треньорът го снима, че аз нямах с какво и се бях шашнала повече от всички.  Embarassed
Светле, браво на Оги! Казах ти аз! Сигурна съм, че ще вземете най-правилното решение. И, много-много не го мисли. Както иска детето! Hug

# 79
  • у дома
И, много-много не го мисли. Както иска детето! Hug
Joy Joy Joy  и аз натам клоня-после ако мрънка,че му е трудно да мога да изтъкна,че си е негово желание,аз все още съм с резерви и просто очаквам да видя окончателния списък на децата,за да преценя ...

# 80
  • дядовата ръкавичка
Браво но Косьо!
и
Браво на Оги!

Светле, а защо имате колебания?

# 81
  • София
Браво и на Косето, ина Оги! И на малките литератори също! Hug

Иначе моите вълнения са също свързани с избора на училище на Деян от 5-ти клас. Сега му е времето да го обмислям. Дано с Божия помощ взема най-доброто за детето решение.  Praynig

П.С. Мими, вие къде бяхте? Hug

# 82
...
П.С. Мими, вие къде бяхте? Hug

В Истанбул - бяхме три дами с три деца. Едната пише тук да си признае.  hahaha

# 83
  • у дома

Светле, а защо имате колебания?

Аз имам колебания,защото сегашния му клас са 22 деца и ми се вижда нормална бройката ,а там ще бъдат 29 и ако има и някой парашутист даже и повече  Peace После като плюс виждам повечето часове математика ,но на мен това ми е професията и при добро желание от негова страна тези в повече часове мога да му ги осигуря и аз у дома  Mr. Green,другия плюс за мен е,че ще са деца,влезли след като са ходили по състезания-рейтинга се определя така и малко или много значи,че тези деца имат интерес към математиката.Като минус отчитам както написах големия клас и това,че те ще са най-малки и ще се мешат с деца до 12 клас...Обаче като плюсове най-вече ми натежава това ,че детето ми иска да учи там и че още 4 деца от класа му ще бъдат риети и по всяка вероятност ще се запишат.

# 84
  • София
Светле, записвай го! Ще има четири познати деца, от стария клас. Хич не се чуди. А и самото дете иска! Hug Понякога отстрани лесно се вижда. Ти можеш да си го подготвиш по математика, но и на теб ще ти е по-лесно като го готвят в училище.  Grinning

Аз се чудя за Деян, понеже той много иска да е с деца от стария си клас, а варианта, който ми е хрумнал, не отговаря на това условие. Но може и неговите аргументи да надделеят. Ще видим! И на мен ми се иска да го запиша в по-малък клас, а не с 30 деца, освен това ми се иска да е само първа смяна. Може пък и да приеме моите идеи.  Grinning

П. С. Мими, супер! Хареса ли им на децата? Много ми харесва Истанбул по това време на годината - от началото на май до края на юни.  Hug

# 85
...
П. С. Мими, супер! Хареса ли им на децата? Много ми харесва Истанбул по това време на годината - от началото на май до края на юни.  Hug

Скрит текст:
Аз бях само с големия, но мисля, че това не е неговия град. Пътувахме с автобус до там и явно, и това допринесе. Каза ми:"Никога повече с автобус".  hahaha
Иначе града го впечатли, но не в много положителна посока. За там трябва да имаш по-различно мислене и разбиране(не толкова буквално и явно, но ...). Мъжът ми също не го харесва Истанбул, но аз го харесвам и ще си ходя сама вече.  hahaha

# 86
  • Бургас
като стана въпрос за Истанбул, кажете всъщност за деца на нашата възраст какви интересни неща има, защото ние се гласим през юли да се качваме оттам на круизен кораб, та се чудя дали да предвидя ден-два за самия град да обикаляме, за дворци и джамии със сигурност няма да има интерес... дали има нещо друго подходящо

# 87
  • у дома
Мъжът ми също не го харесва Истанбул, но аз го харесвам и ще си ходя сама вече.  hahaha [/spoiler]

Взимай ме мен тогава ,аз не съм ходила,но го харесвам и без да съм ходила там  Heart Eyes

.♥.Петя.♥. ,то не само тези 4 деца ще познава и поне още 5-6,с които е бил в ДГ заедно и после сме си поддържали контакти-та  една трета от класа ще му е познат...
А иначе колебанието  ми е,защото не е състезателен тип дете-да,отдава му се математиката(явно генетично,защото и мъж ми е добър в тази област),но изобщо не е запален по нея,просто му се отдава и това е-дано пък там го увлекат и запалят  Peace

# 88
като стана въпрос за Истанбул, кажете всъщност за деца на нашата възраст какви интересни неща има, защото ние се гласим през юли да се качваме оттам на круизен кораб, та се чудя дали да предвидя ден-два за самия град да обикаляме, за дворци и джамии със сигурност няма да има интерес... дали има нещо друго подходящо

Днес май ще спамя цял ден.  hahaha

Скрит текст:
В кая на месеца предстои откриването на голям увеселителен парк Виаленд.
Вчера ми дадоха листовка за голям аквапарк, но не разбрах къде е.
Два аквариума.
Небостъргач с панорамна тераса и 4Dразходка из забележителности(имитират, че се намираш в хеликоптер).
Водохранилището беше интересно на моят.
Кафене насред гробищата(Пиер Лоти се казва).
И други неща има ...

# 89
  • дядовата ръкавичка
Ами то не е речено, че трябва да си състезателен тип, за да си в СМГ. Поне в София, доколкото знам, само част от децата от СМГ ходят по състезания. Аз бих го записала, средата не е без значение, а  може би и преподавателите са по-подбрани.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт