180-та немска тема. Погледни първа страница и после питай!

• 48 928
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Германия
Stern, изкоренил ти е растенията?!?!?А ти молила ли си го да ти наглежда градината изобщо?!?

Не съм го молила изобщо.Градината е за всички 8 семейства,но на практика я ползваме само аз и децата ми,защотото другите не излизат от домовете си или са стари или нямат деца.Всички са съгласни да засажам цветя и да кося тревата,че то беше такъв пущинак като се нанесох...Решил е да пооплеви и да събере старите листа,ама покрай тях е изкоренил и моите.Извини ми се,естествено,ама сега трябва всичко наново да засаждам.

# 661
Stern, , в кой край на Германия си? Ние сме във Франкфурт, след седмица се прибирам в България и на връщане смятам да нося аронии и планински лимони -в допустими за миниван размери, от един български билкар-чудо -Веселин Орешков. Ако кажеш, нарамвам и за теб , а съседът ти за компенсация ще полива един месец Simple Smile

# 662
  • Germany
Виждам, че сте подхванали градинарска тема и да питам Simple Smile Някой да е садил божури тук? Искам да си донеса от БГ и да опитаме да ги захванем. Ще прочета в нета как се гледат и каква почва харесват, но друго си е някой да сподели от опит Simple Smile

# 663
Да, растат си божурите и в немско, нямаш грижи!

# 664
  • Germany
Да, растат си божурите и в немско, нямаш грижи!

Сядам да чета тогава кога се садят и как да не ги уморя Simple Smile

# 665
  • Германия
Виждам, че сте подхванали градинарска тема и да питам Simple Smile Някой да е садил божури тук? Искам да си донеса от БГ и да опитаме да ги захванем. Ще прочета в нета как се гледат и каква почва харесват, но друго си е някой да сподели от опит Simple Smile
Ела да ти дам, заемат ми вече 1/3 от лехите.  ooooh!
И под черешовото дърво и на слънцето виреят и се размножават...почвата ни е отврат- пясък, камънак и глина  Close

# 666
Веч, това е за теб, решава ти се проблема  Wink Wink

°Днес пицарията на Бутамята- онази с циците, изгоря°

едно момиче го е написало в темата за Синеморец.

# 667
  • Germany
Ела да ти дам, заемат ми вече 1/3 от лехите.  ooooh!
И под черешовото дърво и на слънцето виреят и се размножават...почвата ни е отврат- пясък, камънак и глина  Close

Ехааа, супер! Баща ми ми е приготвил, но ако нещо не ми се получи ще "дотичам" при теб за още Simple Smile

# 668
С коя компания летяхте, Веч?
Пепе, летя до Пловдив с Райън. Много ми е удобно - 1 час ми е до Стара Загора.
А те от кои немски летища?

# 669
Веч, това е за теб, решава ти се проблема  Wink Wink

°Днес пицарията на Бутамята- онази с циците, изгоря°

Веч, признай си, че ти я поръча тая пицария  Wink hahaha
Не вярвам да е случайност Wink Laughing

# 670
Stern, , в кой край на Германия си? Ние сме във Франкфурт, след седмица се прибирам в България и на връщане смятам да нося аронии и планински лимони -в допустими за миниван размери, от един български билкар-чудо -Веселин Орешков. Ако кажеш, нарамвам и за теб , а съседът ти за компенсация ще полива един месец Simple Smile

Аз не съм Щерн, ама може ли и на мен по 1- чко  Praynig. Каквото трябва давам, плащам , заработвам.  Mr. Green

Момичета, аз Ви пожелавам приятен месец - отивам на тооопло  hahaha.

# 671
Аааааааааааа, как, сега ще ме карате да си признавам, че съм направила поръчково убийство на чалгата по плажа?
Е, да, ама не!  Mr. Green
жал ми е за хората, които притежаваха заведението, защото сигурно рекетьори са го подпалили. Няма нищо случайно.

Вион, от Франкфурт Хан лети Райън до Пловдив. Оттам лети и Уиз до София.

# 672
Аааааааааааа, как, сега ще ме карате да си признавам, че съм направила поръчково убийство на чалгата по плажа?
Е, да, ама не!  Mr. Green
жал ми е за хората, които притежаваха заведението, защото сигурно рекетьори са го подпалили. Няма нищо случайно.

Вион, от Франкфурт Хан лети Райън до Пловдив. Оттам лети и Уиз до София.
Досега съм летяла само с WIZZ, Дортмунд-София. До Пловдив ще ми е по-близо, затова попитах. Франкфурт Хан ми е далеч.
Благодаря!

# 673
  • Германия

Били,много мило от твоя страна  bouquet.Аз съм на около 120км. от Франкфурт.Но не се ангажирай за мен.Моята арония си я бях купила от Алди,пускат всяка година плодови храстчета,та не е проблем следващта пролет пак да си купя.А и се замисляме сериозно да купуваме къща и да се местим,та не си заслужава много да хвърлям тепърва излишен труд по градината.Каквото е останало и излезе следващата година,да ги радва!

Мони,в Алди и Лидъл пускат също божури,готови,захванати,само да се пресадят.Хващат се винаги,виреят навсякъде и са голяма радост за окото.

# 674
https://www.baldur-garten.de/index.html този магазин за градински цветя, храсти и дръвчета мога горещо да препоръчам, нещата им са качествени, понякога доставката им е малко по-дълга, но се преглъща.  Това за хора, които нямат как да пазаруват в градински центрове или не им се занимава с обикаляне, иначе да си избере човек разстението на живо е най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт