Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е Яворов и защо е труден за разбиране?
-
Защо хората спират да участват в отчетните теми?
-
Какви са причините за подуване на краката по време на бременност?
-
Какви са причините за загуба на тегло по време на бременност?
-
Какви са причините за стомашните неразположения и смъкването на корема по време на бременност?
Най-малкото доколкото ми е известно направленията имат 28 дни давност, ами ако не се впишеш в тях
И аз и имам огромно доверие, тя е прекрасен лекар !
.
)
много обичам
И миди, и раци, и скариди, и октопод и риба и ..... ми лакомия съм си
) и незнам как ще се развият нещата и къде ще го приемат. Там където ми е удобно чувам все лоши неща, а там където искам ще ми е неудобно да го нося и прибирам и с бебе. ММ понякога е първа смяна, понякога закъснява от работа и тогава аз ходя да го нося или прибирам, но сега с бебе незнам как ще се съчетаят нещата. Много съм притеснена. Знам, че незаписан няма да остане, но къде е въпросът 
Може би детето остава недоизлекувано между тези кризи, обаче фактът, че и ти си с ангина този път вече сериозно ме озадачава. Отидете при някой друг лекар, специалист УНГ, дано измисли някакво обяснение.