Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 38

• 59 238
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Terre d'Oc е марката. Продуктът е био сертифициран и няма вредни съставки. Ето тук съм му правила ревю - има и снимки как седи на очи  Hug http://mybeautymadness.bg-damma.com/2013/04/01/terre-doc-eye-kohl/

# 316
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много благодаря, дано го има и при нас Hug

# 317
  • София, Лагера
Тази марка се продава в една аптека на бул. Черни връх  Peace В частта от Хемус нагоре, отляво.  Peace

# 318
  • в 1001-та нощ
Хайде сега и на мен ми пратете линка, да видя кой какво е писал за нашата темичка. Аз пък не мога да разбера хората, които не приемат чуждите хобита. Има всякакви, какво лошо има да е грим, парфюми, лакове за нокти ... всеки си има влечения към нещо. Ама като мен не ме влече и не ми е интересно ще ги обява другите за луди, примерно, ей това не разбирам у хората аз.

аз уж нямаше да търся, но търсачката е толкова услужлива  Joy hahaha

Клю-клю, и на мен ми стана интересно...  Crazy

Иначе пратих снимка за предизвикателството. Моля, не ме оставяйте единствена!  Peace

аууу, аз бях забравила  ooooh! ooooh! ooooh! ама то има време  bowuu даже наскоро си гледах едни снимки - съвсем така съм го докарала, може би не толкова силно, ама не искам да съм много очернена  newsm78

ще изпробвам разни фокуси  baby_neutral

# 319
  • Стара Загора

Скрит текст:

http://afrizion.com/wp-content/uploads/2012/10/1.jpg

И на мен ми стана интересно сега - защо и къде са ни "обсъдили"? Close Rolling Eyes

# 320
аз не знам какво да търся с търсачката  newsm78 Rolling Eyes Thinking Blush
a.l.e.n.a, помогни ни, моля те!  Mr. Green
Ау, намерих една тема! - Нагримираната жена Mr. Green

аз днес си направих очна линия, но за тази цел използвах спирала  Mr. Green Laughing
колкото и невероятно да звучи - стана неочаквано добре!  Crazy Mr. Green
не ме питайте защо го направих - беше ми скучно и реших да опитам нещо нестандартно.  Flutter

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 01:01 от B & C

# 321
  • в 1001-та нощ
точно така  Hug не виждам какво има да се крие нещо, което е публично  ooooh!

и аз попаднах на тази тема, честно казано не ми е особено интересно кой как разсъждаа, защото е нормално да има всякакви мнения ..... попрехвърлих първите няколко страници - по диагонал, ето две мнения

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=716509.msg25007099#msg25007099

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=716509.msg25008189#msg25008189

На мен лично гримовете в бг дама изключително  ми харесват и на Валея и на Ел, Силва, Адри .... особено ми харесват и арт - нереалистичните гримове, както коментирахме - не за да излезеш така до магазина, а като усет за пространственост, цветоусещане и т.н.

Пък, че на някого не му харесва, ами да не ги гледа  Mr. Green аз не се натискам там, където не ми е приятно  Joy hahaha За мен би било скучно в раздела за грим да се показва само нюд грим или само очна линия  Mr. Green

Разбрах, че има и други места, където се коментира, че ползваме фотошоп, но не попаднах на мнения, сигурно има и други коментари .... както и да е - живи и здрави да са впечатляващите се  Blush

Чудя се в неделя след работа - дали да не мина през Парадайз - в Сефора и да видя Шанелското чудо (прахообразната пудра), ще разгледам какво има на UD и Too Faced (предполагам не кой знае какво  newsm78, но все пак), Момичета, да ми напомните - дали има и друго, което непременно си струва да видя  Rolling Eyes , в Сефора в Дъ Мол съм била само веднъж - за един подарък - влязох за 2 минути и мъжът ми пазеше на вратата (да не се отклонявам  Joy hahaha)

# 322
Terre d'Oc е марката. Продуктът е био сертифициран и няма вредни съставки. Ето тук съм му правила ревю - има и снимки как седи на очи  Hug http://mybeautymadness.bg-damma.com/2013/04/01/terre-doc-eye-kohl/
Изглежда много добре. И аз бих искала да си взема такъв, вместо традиционните моливи.
В момента уча Мастер клас грим и това ми е много интересно.
И здравейте от мен. Сега ще правя грим от 20 - те години само че на шаблон.
Ще ви го покажа.   bouquet

# 323
Дами, които от 10 години не са се гримирали, влизат в темата да ни се посмеят........но и аз влезнах в техните теми и се посмях  Mr. Green  Laughing

Не знам защо са решили, че в бг дама и тук в тази тема се показват само и единствено ежедневни гримове  Crazy Laughing

# 324
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, и аз се посмях. Но...разбирам ги чудесно. Преди половин година най-вероятно щях да пиша същото, ако знаех за тяхната тема. Така например и до ден днешен не ми е приятно да ходя на гримова среща, ако е някъде в Мол или заведение с други хора. Не мога да се отърва от усещането, че отстрани изглеждам смешно, заровена в купища гримове  Joy Определено, ако човек трябва да си избира хоби, гримовете не са най-съдържателни откъм смисъл. Виж, ако темата ни беше за поезия, гоблени, дърводелство....друго нещо си е  Joy

# 325
Абе какво им се впечатлявате, нека си чешат езиците  Wink От толкова години пиша из форума, че вече съм свикнала, че тук е пълно с доста отегчени от ежедневието си жени, които си търсят разнообразие  Whistling
Пък и аз не се гримирам заради хорските коментари, на мен ми харесва - правя го  Crazy
И не смятам, че грима, като хоби не е съдържателен  Wink За мен поне, гримирането е точно толкова съдържателно, колкото и другите ми хобита - пъзели, рисуване, шиене.

Днес пробвах един от новите пигменти от Дарлинг Гърл. Светло лилаво, каквото си търся от мноого време - разкошен цвят  Heart Eyes Ще се пробвам да снимам довечера.

# 326
  • София
Искам и тук да те похваля за изключително полезното ревю на този продукт, който нито познавам, нито ми е минавало през главата, че някога може да ми влезе в употреба.
Почти ме убеди с това ревю, че ми трябва!
Поздравления за материала! Peace

Апропо- ако и тука започнем да обсъждаме кой какво кого как колко и пр. обсъждал, директно ви местя в Клюкарника, да знаете Wink! Няма да слизаме на това ниво, нали?! Naughty Peace

# 327
Аз не съм от редовно пишещите, но не изпускам нищо. Сори ама и аз бях любопитна и в клюто написах "в темата за гримирането" и не вярвам, че и по имена са коментирали. Да са живи и здрави, след като няма за какво друго да си говорят. Много неща научавам тука, пробвам, уча се. Преди си мислех, че знам много за гримирането, а тука научих, че и идея си нямам Embarassed

# 328
  • София
Коя ви е любимата четка за нанасяне на очна линия евЪ?
Коя е вашият фаворит?
Правя си прочуване, за да разбера, дали ми трябва нова. Mr. Green Laughing

# 329
  • София
Засега най-много ми допада четката за очна линия на Ecotools.

Общи условия

Активация на акаунт