Едногодишни от всички страни, добре сте дошли! - 2

• 38 928
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Kalalily, споделям мнението на Ирка-пази се!  Heart Eyes
Ще имаш нужда от двойно сили след някой месец!

Люци, чудесно изглеждате всички заедно-забавлявайте се идния месец!
... ние ще чакаме снимки!  Hug

Ирка, радвам се, че питаш-добре сме!
Йоана има нови 2 зъба-горни кучешки и сега чакаме долните.
Малко е кисела и с леко разстройство,  Sad но ... при баба си е ГОТ! Mr. Green
Всеки ден сме на разходка-купихме количка, че предната продадох преди 3 месеца в Кипър.
Много съм доволна, че Йоана сега има желание да се вози и навън ни е много приятно.
Майка ми участва в ежедневните разходки-обикаляме магазини, пазарчета и градинки.
Аз пазарувам за "новото" жилище, а тя ме запознава с промените в квартала.
С две думи: Радвам се, че сме си в БГ!
  Joy

# 181
Леко диагонално ви прочетох, но нямам много време.
Калалили, невероятни снимки, прекрасни сте и страшно ме вдъхнови и ние да направим един такъв road trip в скоро време. България наистина е много красива. Предварително ли си правихте резервации или всичко на място и както дойде?
Тити, приятно прекарване в БГ, аз на никакви коментари не съм реагирала, но и като цяло имахме повече приятни изживявания. Вие обаче ще сте там доста повечко време, така че успех. Ние този път тримцата летим на 9ти август за 17 дни. Имаме резервация в една вила на Кранево за една седмица, после ще си ходим към Силистра за малко и накрая последните няколко дни - Варна.
Ир ти си подготвила менюто за цялата седмица Simple Smile Браво на теб. Аз все се чудя и в последния момент нещо измислям или като почна за нас да готвя и все го завъртам да става и за малкото маймунче.
Ние бяхме на хижа за 4 дена, беше супер и много отпускащо - в гората, наблизо имаше и язовир, но не ставаше за къпане. Ходихме до едно село да ядем пушено-печена пъстърва, прясно уловена, невероятна беше. Направили са едно доста голямо пространство с навеси с маси и столове, по средата детска площадка, на едната страна оградени гъски, на другата страна езерце с пъстърви, където можеш и да си уловиш риба. Отиваш, поръчваш, дават ти номерче и после те извикват - под всеки навес има тонколони монтирани. Бая го търсихме това местенце, но си струваше!
Иначе от пътуване напред назад и от посещенията на свекърите режима ни беше съвсем на кино отишъл, опитваме се да го оправим и то остава един месец до отпуската. Тази година докато се стопли и то половината лято минало.
Това засега от мен, надявам се да успея повече да се включвам преди да заминем. Целувки на дребосъчетата.

# 182
  • USA
Люци аз очаквах да видя детенце,а той цял мъж и то какъв сладур само Flutter Много се радвам,че си прекарвате чудесно и за бейбиситър става,ако кака Мони не го тормози много Laughing
Ася браво на Тим за успешния първи ден.Да се похвалиш как се справя с яденето и дали му дойде апетита покрай другите деца.
Лумия ние си ходихме юни месец и не беше още започнал сезона на планинарите,за това и по хотелите имаше много свободни стаи.За всеки случай се обаждахме предварително,но не повече от 2 дни в адванс,за да няма изненади(все пак сме с дете и ни трябваше и легло за него)На всякъде имаше такива за това може да си спестите малко място в колата.Ние иначе големи планове бяхме начертали,но се съобразявахме с метеорологичните условия най-вече ,а и с Лекси,че гледахме да не пътуваме на веднъж по повече от 3 часа и то когато му дойдеше време за сън.Имайте в предвид,че времето много се увеличава заради разбитите(на места липсващи) пътища. Ние до морето така и не отидохме пак заради "хубавото "време.
Тити,Григ,Брюксел,Зелче,Амбишъс,Зана къде сте бе хора?
Аз не съм толкова зле,моя мъж много ми помага и гледа да не отсъства за повече от 2 денонощия на седмица.Когато го няма ,нищо не пипам в къщи и оставям къщната работа за когато си дойде та да изведе Лекси.Иначе аз продължавам да дремя на обяд когато и той спи(абсолютно необичайно за мени не се е случвало от както бях на 3г),а в останалото време сме на вън.Лекси продължава да яде най-много за закуска и вечеря.През деня яде само плодове и зеленчуци,а вчера като казах вечеря и на бегом си седна в стола и изяде почти цяло гювече съвсем сам #CrazyТичането и не яденето през деня си казва думата.С баща му седяхме и гледахме в захлас  Laughing

# 183
Люци и аз чакам да видя едно 4 годишно детенце, а той млад мъж Simple Smile много ви е хубав, а другата ваканция от сега можете да планирате, че да не стане пак екстремно като този път. Те каква виз аму дадоха, 10 годишна ли?

Ася, честито за яслата. Аз ако трябва да съм откровена се ужасявам от мисълта да се разделям с Вики, те май е готова, наложи ми се да я оставя на детегледачката на братовчедка ми докато си правя зъбите и мислех, че ще плаче за мен, но изобщо е нямало проблем. Да ама аз ще плачкам, така че ще си я постискам още малко. Преди да навърши 3 не си я давам Simple Smile

Лумия, жалко ще се изпуснем, аз си заминавам на 10-ти. август. Ех викам си като съм в БГ цяло лято все с някой от групичката ще се засека, но досега никой не се е обадил за детско/форумска среща, май ще трябва да почвам да тръгвам на гости, да ви навестявам една по една Simple Smile

Дани, честити нови зъби. И ние май вадим някакви съдейки по слюнкоотделянето, но засега още не се показват кои са Simple Smile

Калалили, хем ти завиждам, че ще имаш второ дете, хем се чудя как се справяш. Герой си.

# 184
Цоп, пльос, цамбур.... и айде пак роман- извинявам се, но да позапълня страничката Laughing

Люци, честит ви гост. И аз си мислех като четях , че за малък човек говориш, а той виж какъв мъж. Не се и съмнявам, че ще си прекара страхотно!
Калалили, много апетитно изглеждащи манджи, но бързо и снимка с тумбачето. Аз още не съм гласувала в анкетата във фейса за пола, щото ми трябва някакво визуално вдъхновение.
Лумия, ех как се "опнах" мислено и аз там до езерцето с пъстърва Grinning
Дани, със зъби или не при баба наистина е гот Wink Радвам се, че добре върви адаптацията.  Hug
Ир, с това твоето меню и аз ще проям Laughing
Варна, и аз оставях Вико да пада и става, но той и досега е безстрашен и страх от нищо няма. И никога не ме търси за нищо. Но и бързо се усещаше- след всяко по болезнено падане вече подхождаше по друг начин.
Ася, честита ви ясла и възпитателка да го носи Mr. Green
Сарния, хайде скоро да се похвалиш с нова къщичка. За падането- леле, да знаеш пък аз каква майка съм  Wink Laughing
Брюкселина, в БГ ли сте?

За нас, да не помислите, че си гледам кефа?!

В малкото свободни секунди в които не съм заета да мисля/действам как да опазя Донът цял, сух, неизгорен, ненамушкан, непосинен, неомазан, не гладен, сресан и спретнат ( да бе да) си мисля откога не съм ви чела, и колко ми липсвате.  Hug
Епизод 1: Тамън си мисля как ей сега отварям "мама"-та, и с крайчеца на окото виждам- идва време да мисля как да спасявам кучето от оскубване...ама защо ще го скубе с маркер- червен? "Нее"- върти глава и ръкомаха с пръст той, и тамън си мисля "бре, разбра защо идвам", и маркерът се насочва към русичката козинка. Охх, кучето успя да избяга. Почти съм при компютъра, отварям браузъра.

Епизод 2- Третото око на гърба ми за разлика от онези двете почти заспали под челото ми бди. "Чакай дете, как се качи там?...Да слезеш сега както си се качил, и бъди внимателен. ?!" Naughty....Чета и за другите не слушащи едногодишни, и се опитвам да се сетя как е мъжкият род на коза...Казват, ставали по- организирани и умни жените покрай грижите за децата....

Епизод 3- Ха, какво е това мляскане което дочувам от най- злоядото дете на света? Чистих скоро с прахосмукачката, със сигурност няма намачкани бисквити, парчета кашкавал, или размазано авокадо по мокета..не съм му давала нищо скоро. Тогава? Докато тичам по посока на мляскането, правя разбор на възможните:  1. дали затворих контейнера на кучешката храна? 2. ако не е тя, какво ли си е намерил на земята? 3. начини за оказване на първа помощ! 5. я за всеки случай да се сетя как беше националният телефонен номер за помощ при натравяния... Та така, като стигнах го намерих  доволно облизващ подметката на една от обувките ми, които след днешната разходка съм забравила да прибера. А забравих, защото бързах да му сменя на**ия памперс, който "преливаше", и при едно грешно движение "маркира" и моята блуза. ...Е, голяма работа - облизана обувка, "никога не знаеш откъде ще дойдат витамините" ми каза една тукашната мама с 5 деца.

Епизод 4- Междувременно уж вечеря, изкъпах го и уж сложих да спи ( този епизод всеки от четящите тук знае, че в никакъв случай не е съставен от едно изречение).

Епизод 5- Събирам си капките останала енергия, и пак сядам да пиша, и се надявам да напиша поне 2 реда наведнъж този път. Нали уж спи. Хмм, нещо понамирисва...пак забравих... да се преоблека. Живи и здрави да са наследниците на измислилия пералнята и препратите за петна. На блузата ми ще й трябва много препарат .....Пфу, пералнята няма да избяга, а аз що да не отида до хладилника за една студена бира? Готово. Тишина е- ей, най- сетне ще пиша. Само бирата да нямаше вид на голяма пластмасова бутилка прясно мляко....

п.с. Епизодите 0,-1,-2-, -3 и т.н. друг път Wink
п.п.с. Вико е станал страхотно малко човече- маниак на "був" ( обувки) и миенето на зъби; любител катерач; професионално мрънкало и непослушник, и разбира се уникален злоядец.

Цун на всички. Време е да "улуча" бирата този път.  Laughing

# 185
Здравейте! Аз нали работя по нощите, та през уикенда гледа да наваксам с десата, а и те дяволчетата не се отлепят от мен иза секунда Simple Smile Оук времето се стопли най накрая и в сьбота инсталирахме един надуваем басей на двора, голяма веелба беше иза малки и за големи  Simple Smile
Ох, най - после приключи и този ден! Отивам да положа глава, надявам се утре да се включа отново, лека и спокойна вечер!  Hug Hug Hug

# 186
  • Калифорния, САЩ
   Е, Зелче, мога да те чета с дни, малееееее, как сладко пишеш! Ти каква си по професия, ако мога да попитам? А за тази анкета във фейса, ний защо не знаем, а?  Wink Wink Wink И аз искамммммм.

# 187
Хаха, Зели, много забавно го описваш, ха сега умножи по две деца.

Ние пътуваме, чета ви редовно, но от тлф не ми се пише. Обиколихме и ние много места в Бг. Андрей се радва, щъка, катери се, гризе чушки, ябълки, краставици, танцува си и се опитва да се налага. Снощи излизах без него и оставих дядо му да го приспи - цяла нощ спа неспокойно, на сутринта се сърди и не дава да го пипна, накрая ми обърна гръб и заспа.
Отбих го случайно по време на пътуванията ни, плавно и естествено.

# 188
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Зелче, умрях от смях  Joy
поне имаш весела къща и не ти е скучно Mr. Green

беше пуснала във фейса един линк с едни карти, които Вико много харесва. може ли пак да го пуснеш? не го намирам там... Hug

Люци, честито ти гостенче. наистина голям мъж!
предполагам, че му харесва в СА  Mr. Green

аз да ви покажа Дзвер, танцуващ  Crazy

Скрит текст:

# 189
  • USA
Ася и Лекси има такива карти ето http://www.amazon.com/1st-Touch-Feel-Picture-Cards/dp/B007KMIEH2 … +and+picture+card Тим е невероятен Heart Eyes
Зелче ясна ми е картинката у вас и всеки път се сещам за тити как ли се оправя с 3?Хората току ми викат,че съм била "герой",което аз съвсем не мисля ,че съм като знам колко много мами си гледат децата сами и то не е дно ,а по няколко.Като видя някоя мама в парка дето си бута детето в количката и то не реве или съвсем спокойно се е заиграло на бебешката пързалка или пясъка,си викам каква щастливка.И най-искрено се моля №2 да спи по-до късно,че Лекси ми къса сърцето всяка сутрин в 6,а тази нощ се събуди не знам колко пъти(не беше се случвало от много време)
Ир не знам кой я измисли тая анкета за пола на моето бебе във ФБ само не разбрах снимка на бебето ли искате или на шкембето ми?
Зана и твоята не е лесна.Дано се забавлявате много на басейна!
Дани радвам се ,че сте по приключили с бюрокрацията в БГ и се наслаждавай на помощта и обзавеждането на новото жилище.Това ми е любимата част Simple SmileДано избият бързо зъбите!
Хайде пак много време ми отпуснаха Simple Smile

# 190
Зелче, имаше един виц, за който ме подсети и който ще преразкажа малко нескопосано:

Как реагират различните майки, на дете ядящо мръсотия (dirt):
Първескиня, паникьосано звъни на доктора.
При второ дете, само го забърсва и го оставя да си доиграе.
При трето се чуди дали има нужда да му приготвя обяд Simple Smile

# 191
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

май бяха по-различни... newsm78
благодаря за линка...

P.S. тези са, намерих ги в немския амазон.

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 21:35 от asyalein

# 192
Варна, наистина има нещо вярно в това, аз самата се забелязвам че сьм по-спокойна сега  Grinning

Ася, тим е многг сладьк!

Люцканова, да ти пожелая и аз весело лято, племенникьт ти е много чаровен, да го пазиш ей Wink

Зелче, опрсани по този начин заниманията с едногодишни чаровницр изглеждат много забавни Simple Smile да е жив и здрав Дон Вико, друггто се забравя!

# 193
  • Калифорния, САЩ
Ир не знам кой я измисли тая анкета за пола на моето бебе във ФБ само не разбрах снимка на бебето ли искате или на шкембето ми?
    Аз прочетох това
Калалили, много апетитно изглеждащи манджи, но бързо и снимка с тумбачето. Аз още не съм гласувала в анкетата във фейса за пола, щото ми трябва някакво визуално вдъхновение.
и реших, че става дума за анкета, свързана с пола на твоето бебче. В грешка ли съм?  Искаме да те видим бременна, с шкембаче, предполагам това е имала впредвид и ЗелитУ.
   Ася, страхотен танцьор, а и колко публика е събрал, браво. Изглежда чудесно, не личи да е имал проблеми с яденето  Grinning. А как беше поредното посещение в ДГ?
   Тити, браво за отбиването, аз не вярвам Иван сам да се отбие, не съм сигурна, че е готов, а аз - още повече. А как си чувстваш гърдите, правиш ли нещо за намаляване на лактацията, не боли ли? Аз нищо не знам по този въпрос и ще ми бъдете много полезни да споделите как се/сте се справяте/справили в първите няколко дни след отбиването.

# 194
  • USA
Ей тук има няколко снимки от вчера и днес с моето шкембе

Общи условия

Активация на акаунт