На море в Гърция 2013 - V

• 88 747
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Момичета,извинявайте че нахлувам така...но искам мнение по тази оферта...http://www.lapni.bg/offer/6781  Струва ли си и ако някой е бил там?
Мерси! Peace

# 181
  • BG
mystic woman, ще пиша следващата седмица отзиви за този хотел. Заминаваме за там на 07.06, стискайте палци и времето да се оправи, че ....  Cry

# 182
  • Пловдив
Ще се оправи , не се притеснявайте  Hug , ще чакам и аз отзив за хотела и плажа.

phile , повтарям се с другите, но не мога да се въздържа от коментар - останах с отворена уста от възхищение,  страхотни снимки , от които лъха положителна енергия , добавям го в списъка с мечтани дестинации  :love . Огромни благодарности, че сподели със нас!

# 183
phile, може ли малко подробности за Panagitsa beach, Elafonisos. В моите представи, това е идеалния плаж  Grinning Къде бяхте отседнали там?

# 184
  • България, София
Относно аква-обувките отново , в Jumbo има някакви. Някой да знае дали са с гумена подметка или са от плат ?  Далече ми е и да не се разкарвам, ако не стават. Благодаря!

Аква обувките в Джъмбо са от плат, а отдолу са с гумена подметка. Аз в събота обзаведох моите деца с такива. Струва ми се, че ще ни свършат работа. Така или иначе догодина няма да им стават.

phile, невероятни снимки  Hug Размечтах се за тези места

# 185
  • София
Относно аква-обувките отново , в Jumbo има някакви. Някой да знае дали са с гумена подметка или са от плат ?  Далече ми е и да не се разкарвам, ако не стават. Благодаря!

Аква обувките в Джъмбо са от плат, а отдолу са с гумена подметка. Аз в събота обзаведох моите деца с такива. Струва ми се, че ще ни свършат работа. Така или иначе догодина няма да им стават.

phile, невероятни снимки  Hug Размечтах се за тези места
Страхотно! А каква е цената? Има ли разнообразни номера? Аз търся 30 и 36 .

# 186
Shyna,
няма особена нужда от резервации на ферибота... просто отидете малко по-рано. Цени мога да се напъна да си спомня, но вероятно няма да са съвсем точни.

Пристанище Килини е използваемо, ако пътувате по магистралата за Атина и оттам през Коринт и северната част на Пелопонес. От България е супер по-далече, отколкото пътя през Виа Егнатия (магистралата за Игуменица).

Phile,
пленителни са снимките направо, да знаеш, че може да те ползвам за следващите заглавни страници на темата (с твое позволение, разбира се Simple Smile)

# 187
И ние се върнахме от Гърция на 1 юни и оттогава се опитвам да изчета какво сте писали, но все не ми остава време. Затова реших да напиша моите впечатления, които може да са полезни на някого и после се връщам да наваксвам Simple Smile
Бяхме във Вурвуру, във Валасакис. Като цяло селцето много ми допадна. Нямахме проблем с разходките по улицата, въпреки липсата на тротоари, но нямаше много трафик. Беше още много празно,повечето къщи изобщо не бяха започнали сезона. Като си тръгвахме се понапълни,в нашата къща даже вече нямаше нищо свободно.
На плаж бяхме основно пред къщата. Ходихме на Портокали, където страшно много ми хареса и поплувахме. На Кариди отидохме да разгледаме в деня, който не ставаше за плаж, но честно казано не ме впечатли особено. Беше и доста мръсен, морето беше изхвърлило много клечици и дървесни остатъци.
Пообикаляхме малко Ситония. Разгледахме Сарти, Никити и Неос Мармарас. Като атмосфера най ми хареса Неос Мармарас, но с тези баири хич не е удобно за колички и бебета. Видяхме много красиви плажове по западния път, но не можахме много да ги посетим, че с малкия човек беше сложно. Ходихме на плаж при един бийч бар Лас Бандидас, където беше супер и имаше само още 2 семейства освен нас. На съседното плажче пък се беше изсипал цял детски лагер.
Като цяло сме страшно доволни от първото си море в Гърция и искам да благодаря на всички ви, че ми помогнахте да го организирам и да помъкна бебока натам.   bouquet
Сега си мечтая за догодина къмпинг или остров. В тази връзка, на Тасос има ли къмпинзи, че така ще мога да комбинирам двете неща в едно  Grinning

# 188
  • Пловдив
mystic woman, ще пиша следващата седмица отзиви за този хотел. Заминаваме за там на 07.06, стискайте палци и времето да се оправи, че ....  Cry

А без оферта ли отивате или...може ли да споделиш,моля! Peace Може и на ЛС Peace

# 189
  • с/у ОколоМръсТното

сърдечно благодаря  Heart Eyes   bouquet
Кадрите говорят достатъчно, аз само 1 мога да кажа: ако не си профи фотограф, веднага стани такъв.  Hug

... Ходихме на плаж при един бийч бар Лас Бандидас, където беше супер и имаше само още 2 семейства освен нас. На съседното плажче пък се беше изсипал цял детски лагер.

е там точно е хотела (базата) за дет. лагери, не го ли видя Simple Smile
Лас Бандидас, еееех, Лас Бандидас

# 190
  • София
Phile, чудесни снимки! Размечтах се!  Hug

Някой препоръчва ли хотел в Йоанина?

Когато решихме да спим в района беше само няколко дни преди датата и нямахме голям избор. Спахме в едно село над града. Ето какво съм писала. Беше малко семейно хотелче, много чисто и приятно, а гледката - фантастична. За недостатъците при достигането и откриването му съм писала в линка. Ако не си намерите нещо подходящо в града - препоръчвам. Това е хотелчето - Hotel Horizon.

# 191
  • България, София

Страхотно! А каква е цената? Има ли разнообразни номера? Аз търся 30 и 36 .
[/quote]

Цената е 10 лв. за чифт. Аз препоръчвам да отидеш с децата и да пробвате, защото номерата им не си отговарят. За голямата ми дъщеря взех № 32/33, като тя по принцип носи 35 - 36. А за малката май беше 27/28  newsm78 (не съм сигурна, обувките са в къщи), а тя носи принципно 30.
Та ако не ти е проблем и за да нямаш ядове, хващай децата за ръчичка и ги пробвайте. То и замяна правят в Джъмбо, но си е още една разходка до там.
Моя позната ми каза, че в Paradise Center също имало акваобувки за около 15 лв. Били в магазин за спортни стоки близо до Карфур. По - точен ориентир не мога да дам, че още не съм стъпвала в този мол, а ми е на една спирка от работа  Mr. Green Но ще отскоча утре да видя нещо и за мен  Simple Smile

# 192
  • В светлината на слънцето
И в Кауфланд има - детските са малко под 8 лв, а за големите - около 9-10 лв, не помня точните цифри. Като тези в Джъмбо са, но също не си отговарят на номерата. Пример: дъщеря ми носи 35, а и взех 32.

# 193

... Ходихме на плаж при един бийч бар Лас Бандидас, където беше супер и имаше само още 2 семейства освен нас. На съседното плажче пък се беше изсипал цял детски лагер.

е там точно е хотела (базата) за дет. лагери, не го ли видя Simple Smile
Лас Бандидас, еееех, Лас Бандидас

Видях, видях, но ми стана жал за децата, че ги бяха опнали на слънцето в най-големия пек.

# 194
Благодаря ви  Hug

lulumba, когато ми писа за тази вкаменена гора, намерих Petrified forest, същото ли е?
В самия край на източния "пръст". Не успяхме да отидем там. Изобщо пътуването се получава по-бавно по тези завои и тесни пътища. А навигацията "умря" още в Микена и се съживи накрая към Пиргос-Патра, където не ми трябва  Wink
Скрит текст:
Докато наскоро в Италия беше перфектна и по имена, и по координати.

Mur, да и Panagitsa е страхотен с няколко островчета отпред.
За настаняването - има голям избор от студия, някои сгради са с невероятна панорама. Аз избрах да сме в градчето, по-близо до фурна, таверна, магазин -  Естела, имаше и промоция  Wink Само да отбележа, че гледката вече я няма, построили са сграда отпред.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 16:10 от phile

Общи условия

Активация на акаунт