Отговори
# 525
  • София
Поля, Цвета и Илия са прекрасни! Heart Eyes  Желая ви скоро всички заедно да си бъдете у дома! Hug
 katy_a, браво и от мен за бързото и леко раждане!
Иве, дано мине температурата, много гадно, предполагам, че вече искаш да сте си вкъщи с Калина при мъжетеу дано, дано не вдигаш повече Hug
Глупи, поздравления за произведението! Аз съм с две леви ръце и изобщо не съм креативна и много се радвам на такива неща.
Роси, нещата ще се нагодят. Също мисля, като Мисти, че Петър е добър баща. За теб Далия е всичко, живяла е 9 месеца в теб, нормално е ти да я обожаваш още с появата и /при мен не беше така/, но за Петър тя все още е едно малко беззащитно създание, което има нужда само от майка си, която най-добре я чувства. Той ще се привърже към нея постепенно и съм сигурна, че най-много след година няма да има търпение да прекарва всяка една свободна минута с нея. И на двамата ви трябва време, за да свикнете със новото статукво.
Флай, Катето е толкова красива и оформена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А какъв е тоя бинт 22, все едно е на състезание Laughing
Близначе, по твоите изчисления, ти на 4ти в коя седмица ще бъдеш точно?

# 526
Въпрос - кога ще се знае точния цвят на очите. Далийка сега е с ясно сини очи - не са мътни както са ми описвали, а сестра му на Петър казва че нейния син още от началото си е бил с кафяви очи. И с е чудя сега моята кукла ще си остане ли със сини или има вероятност да се променят.
Ох, като направи към 2 часа и половина сън и нямам търпение да се буди вече. А, ето я проплака. Отивам да се мъчим на гърда сега.

# 527
  • София
Разгледах снимките на всичките ни бебоци родени до сега, еми разкошни са Heart Eyes . Как се умилих ! Прекрасни малки слънчица, да ги пази Господ всички!  Praynig

# 528
rady123 толкова ли сме страшни, че не смееш да се запишеш при нас  Shocked Joy
Весе какво стана с манджата, аз моята онази вечер ей така я забравих 1 час на котлона, и даже бях тръгнала да си лягам, добре че мъж ми се прибра от работа, та видял, че нещо става по терасата  Embarassed
Бебоците са супер, милички едни такива невинни душици, еййй как се размечтах, и аз искам да гушкам новородено  Whistling

# 529
  • София
Здравейте и от мен!
Иве, бързо да оздравяваш и да ви изписват!
Мен също ме боли гърло от вчера. Смуча Соли на Шуслер и капки на Бах + чай с мед и лимон. Днес съм по-добре, но все още си ме боли, когато преглъщам.
И аз почти по цял ден спя с котарака  и ям. Правя една салата вечер и ако сготвя нещо постно, това е. Две манджи преди загорих. Когато беше топло, защото не ми се стои до котлона и когато отида да видя какво става - те загорели!!!
 Пожелавам на всички мами разделени от бебетата им, възможно най-бързо да си гушнат бебетата!
И ако може повечко весели новини!

# 530
Джине, по моите си (и доста по-реални) изчисления на 04.07. ще съм в 38 г.с., или 17 дни преди термин.
Иначе ми казват, че бебето вървяло едро и добре развито, ама аз на ехографи не вярвам.

Ми така е, ще загаряте манджи, като готвите...Аз що не загарям? Wink Защото не готвя, разплувам се на дивана а ММ тътре чанти от магазина като мравчица. Сори, но не мога да си напичам аз на печката вечно надървения от контракции корем  Naughty

# 531
Джине,на това в болницата му казват повои,памучна препаска,опасват ги,защото им се разпасват ританките и блузките,явно са големи,а и това е номерчето на бебето,овсен гривничката на ръчичката,за да могат по-бързо да ги раздават при кърмене,а не да ровят в ръкавите.

# 532
  • София
Близначе, аз мисля, че щом е по лекарска преценка, няма място за тревога.

# 533
Ами, това й беше на моята, изяде има няма 20 мл и заспа дълбоко на гърда. Но поне до малките часове няма да се предавам. Шишето остава в хладилника. Ох, как не искам да я мъча така.

Кажете за очите, моля ви

# 534
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Роси, по принцип казват, че като спреш да кърмиш, очите се изменят, но не знам колко е вярно това. Иначе до към 1-2 годинки би трябвало да са се променили/Марти е на 2г.7м. и си му останаха сини, както си се роди. Промени му се само косата - от черна стана руса/.

# 535
Роси, при нас беше така: Калина се роди със сини очи и така си останаха до край. Не са се променяли изобщо. Нито като кърмена, нито като некърмена. Бяха си едни и същи. А и няма как да не е със сини - и аз и баща и сме с такива, както и баба и. Сега силно се надявам и дребния да е като с моите  Praynig Не че на ММ са лоши, ама все пак...Wink

# 536
Роси не се притеснявай за нищооо, ама наистина за нищо! Виж сега времето показва, че всичко се нарежда, че всичко си застава на мястото....важното е да сте двамата - говорете, когато нещо ти тежи, ама така с милата усмивка и подмилкването. А за кучето - какво да ти кажа, по-добре сега да не е около теб, защото в крайна сметка и то на главата ще ти дойде в повече. Но това е мое мнение.
Полиамитко -  Praynig , дано дечицата да се оправят много бързо и всичко това да е зад гърба ви!  Hug
Иве - дано скоро смъкнеш температурата и всичко да отмине. Сега си в добри ръце и ще се погрижат за теб.
Аз днес ходих за пръв път на тонове и видях какво му се случва на бебето, когато имам контракции - май не му е много готино  Confused Иначе всичко е наред и след две седмици съм отново на тонове, не знам дали не е много времето, защото вече съм в 9ти месец. Не ме гледа и за разкритие, а се бях подготвила ( да му се невиди кикерченето ми отиде зян). ММ ме изкара извън нерви и както вали и ми е криво от вчера не издържах и му се навиках и му затворих. Хич вече не ми пука, не стига, че няма да е тук заради тъпата си работа ми и претенции има...ама го търпя и си го обичам, но не знам докога. Честно казано тия дни ми минават само мисли да се разделим с него, просто ми идва в повече да го няма постоянно в най-важните моменти. Могат ли парите да заместят това време, в което чакаме детето. Скайп?! Глупости на търкалета, чувствам се изоставена и самотна....зарязал ме е тука сама да се оправям (ако кажа нещо винаги ми казва - да беше дошла в Германия и по-дяволите най-тъпото е, че е прав)
Да спира тоя дъжд да ни дойде малко настроението! Praynig

# 537
Днес много тъжно  Sad Не смея да пиша цял ден
Пожелавам само хубави емоции в темата и успех на всички! Много е важно положителното мислене!
Цяла бременност казвам на всички, че искам бебка да излезе по-рано(поне с 1-2 седмици), но сега и аз нещо спеках, макар че това с добчета не се случва често в 9 месец, според мен са изключения...вече спрях да го мисля, когато иска тогава да излиза.

Ние с мъжа ми сме с кафеви очи и не сме много светли, а Сашко е бял, светла коса и синеок. Очите му не са били мътни никога, бяха си кристално сини още в началото. После разбрах, че ако кърмиш очите стават мътни, защото в кърмата се съдържало нещо и след отбичването на бебето, тогава се избистряли. Сашко никога не е бил кърмен и очите му бяха бистри. Роси най-вероятно ще си останат сини, щом са избистрени.   

Пак ме почнаха Бракстън контракции тези дни, нали спрях Магнерота и имам почти постоянно. То това не е нищо ново за мен. С първата бременност съм имала през 9-те месеца постоянно и все си мислех, че бебето издува корема. Тогава не четях и не се интересувах и едно хапче не съм взела. Чак когато отидох да раждам ми казаха, че това са контракции.   bouquet

# 538
  • София
Момичета, наистина настроението в темата е под кота нула, я се стегнете Naughty
Коя с причина, коя без причина... Нормално е да има спек и сдухване, но моля ви се, малко остана Peace
Дъжда ме дразни и мен. Айде, да валне там за час, ама какво е това в началото на юли Close Close
Не бързам да раждам, не само защото ми казаха, че бебето не е голямо, а просто искам малко да си почина от работа, ремонт, чистене, дете, учене с детето и пр. Мъжа ми ми е обещал, че тази седмица ще ходим да пазаруваме за бебето, ама аз изобщо не знам какво да му купим, освен шишета и козметика.
От една седмица съм погрозняла /в смисъл не, че съм била първа хубавица до сега, но сега хептен замязах на урунгел/, това да не е предвестник на раждането Thinking

# 539
Я ти се стегни  Laughing Погрозняла била...Ми не си само ти, ела виж аз с какви пъпки недое*ки съм  ooooh!
На мен пък ми харесва дъжда, и не ми е от него депресивното състояние. Дъжд или пек, депресии ми дай на мен, аз съм спец  Sunglasses

Жалина, миряна86..айде уелкъм в кюпа Hug Явно тия дни ще сме така. Ми то в живота пък да няма само положителни емоции, кво - не може да се сдуха човек ли?  Naughty

Аз не ща да се стягам, искам да си ми е още малко тъжно и спечено, за стягане имам време  Wink за разнообразие  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт