Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 748
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
 Crazy
Уважаеми ,господин Хвълипръцков!
В последния си коментар изобщо не съм ви споменавала името.
Бихте ли помолили съпругата си да не ми праща злобни ЛС  Wink

# 31
Crazy
Уважаеми ,господин Хвълипръцков!
В последния си коментар изобщо не съм ви споменавала името.
Бихте ли помолили съпругата си да не ми праща злобни ЛС  Wink
Уважаема г-жо защо не ми отговорите лично.Първо "злобният" ми коментар  към вас не за споменаване на името на мъжа ми .А коментара ви за нашето дете.Всеки има право на мнения за това което е получил.Че не е доволен от анимация,заведение, торта.Но както ви писах и във "злобния"коментар нямате право да коментирате какъв баща е.  Коментара ви към вас беше , защото не може така да коментирате даден човек какъв баща е без дори да го познавате.Отговорът ви тук ми говори колко нещастна личност сте и спокойно нямам намерение да се занимавам с вас.Но ми е итрересно ако аз на вас ви кажа че по това което виждам, преставям си как си гледате детето.Дали ще ви е приятно.Едвали!
Преключвам с вас,няма смисъл мъжът ми да ми казва каквото и да е било.С човек като вас няма смисъл дори да се разговаря а камо ли съвет да се взима.Повече усмивки ви пожелавам,явно ви липсват.

# 32
След като приключвате , защо и мъжа ви ми праща ЛС Crazy

П.С. Не се притеснявайте за моето дете , то е добре възпитано и е получило всичко което е пожелало  bowuu

# 33
  • Варна
Radina, ни е празнувахме РД на Мони в боулинга на Пфое мола. Много съм доволна, ето линк към поста ми малко празника:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=675093.msg24845498#msg24845498

Влъхвите е много добро предложение, при повече деца обаче излиза солено... На РД на Симона бяха 25 деца, което прави само за техните куверти  425 лв., като сложиш тортата и по нещо за родителите (ако има такива присъстващи, при нас все още идват), ще отиде към 500-550 лв. Rolling Eyes

# 34
Уважаема DZ, след като не сте ми споменавали името преди, защо го споменавате сега? От къде знаете, че точно моята жена Ви е писала? Нима не знаете, че има още двама Живковци, които са клоуни в нашия град? Явно все пак става въпрос за мен!

# 35
Искйм да помоля модераторите да изтрият моите, на поли_са и ДЗ коментарите от новата тема, защото лични спорове се водят на ЛС. А някои това не го разбират!!! Надявам се модераторите да постъпят правилно и да нап.авят необходимото.

Благодая ви за вниманието.

# 36
Да , за Вас става дума.
Да , Вашата жена ми писа!
Да , после също Вие  ми писахте !

Мисля , че това е форум за споделяне.
Неизбежно е освен хвалебствия да има и негативни коментари - приеми го и си вземи бележка от забележката.
Това не е фен Форум на Живко Хвалипръцков - това е БГ МаММа Wink

И понеже явно четеш това което пиша !!!!
Имам още една забележка , смятах да я спестя  Wink
Бяхте на рожден ден на Барите на 16,06,2013г - да там бяхте не се въобразявам .
С такава кисела и отвратена физиономия си тръгнахте , че ви личеше че не ви е приятно да сте там Sick

Р.С. Пращането на обидни ЛС също е в разрез с правилата на форума  Wink

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 23:39 от DZ

# 37
Да почна отзад напред - никой не ви е пращал обидни съобщения.! Както рие така и аз мога да ги публикувам!
Да бях на този рожден ден и смея да трърдя, че мина добре. Бях кисел, защато в 90% от в.емето ми се налагаще да обяснявам на родители и деца, които не бяха част от тържеството, че съм поканен на конкретен празник на конкретпо дете и гости.  Но те просто не искаха да разберат. Имаше и други проблеми, за които не сте и разбрали.

Но най-важното родителите нарая ми благодариха от сърце и получих един от най-солидните бонуси.
Пак казвам, явната ви нехриязън към мен е очевадна.

P.S.: да така е, това е форум за споделяне... за рожденни дни, а не как някой не ви  поздравил и как си гледа детето, нали???
Искам за пореден път да те помоля да пишем на лични, а не да разводняваме темата. Ако си човек на място до сега за си го разбрала! И пак моля лодераторите да изтрият въпросрите коментари. Хората тук нялат нужда да четат лични нападки и обвинения.

И като за последно - тук съм почти от самото начало на  форума, още от втората тема. Вече са 9! Тьк съм за да п.иемам критики, похвали, да следя кое е актуално и кое не. За разлика от теб DZ,  ще бъда тук и след като твоето дете порастне и ти спреш да имаш интерес да влиза тук.
Давал съм съвети и съм приемал и осъществявял препоръки и желания. Но знаеш ли каква е разликатата между мен и другите клоуни в града ни - аз влизам тук и чета, внимавам и си вземам поуки. Оже да не е винаги, може и да не е идеално както очакваш, но го правя. До сега съм бил възпитан и отзивчив - койтъ е питал съм отговарял, но ти с твоята наглост и безочие, с коментарите за личния ми живот мина всяка граница. Ако това е била целта ти, то ти успя. Бъда жива и здрава, както ти, така и детето ти и съпругът ти и всички около теб. Аск.ено се надявам в следващият комептар и ти да можеш да пожелаяш нещо добро.

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 23:42 от mr.smile

# 38
Благодаря ви момичета  Hug

За Влъхвите идеята е чудесна, но наистина ще ми дойде малко в повече финансово. Не съм ходила на боулинга в Мол Варна (ще се радвам ако някой сподели как минава там рождения ден). Във Пфое мол беше партито за края на учебната година и останах много доволна, както и децата. Всичко което поръчахме и пожелахме беше направено. Затова и аз клоня за там. Сега като прочетох и коментара на Чоколина май взех решение. Също така се чудех за пицария Бънди, а там някой да е ходил скоро?

# 39
О , аз само казвам на какво бях свидетел.
Въобще не смятам да се занимавам повече с вас и вашето семейство. Искрено се надявам и да не ми се налага повече на Рожденни Дни  Crazy
Аз просто споделям на какво съм била свидетел- за това е форума.
Вие потвърждавате !
За мен темата е приключила , изобщо не ме вълнува за бонуса който сте получил.
Явно не ви е задоволил да си тръгнете с такова настроение от празника  Whistling

П.С. Спирам да спамя , все пак и аз следя темата за информация и не ми е приятно така да се размива  Wink

# 40
колебая се за пицария Акварел - на ул. Чаталджа 1 във варна. някои празнувал ли е там? подходящо ли е за РД на дете 2г?  newsm12 като и приятелчетата ни са на по 2г

# 41
Според мен има + и - .
Къта е обезопасен и е идеален за 2г , но е в маза и слизането и качването по стълби ще е проблем Rolling Eyes

# 42
Според мен има + и - .
Къта е обезопасен и е идеален за 2г , но е в маза и слизането и качването по стълби ще е проблем Rolling Eyes
благодаря ти

# 43
Diana1006, детския кът на Акварел-бившия Шрек е леко задушен, и с лош аниматор. Там изкарахме РД. на детето ми, но то е на 6 и се забавляваха сами.  Вижте поста  ми малко по-нагоре.

# 44
Diana1006, детския кът на Акварел-бившия Шрек е леко задушен, и с лош аниматор. Там изкарахме РД. на детето ми, но то е на 6 и се забавляваха сами.  Вижте поста  ми малко по-нагоре.
  ми те на 2годинки нямат нужда от аниматор . ще прочета поста, мерси за инфото. в грабо има оферта за детски РД за 50 лева , намален от 100. то не че като се добави цената на тортата,+ консумация на възрастните няма да отиде пак 200лева, ама... айде  nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт