Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 423
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Много благодаря за бързите отговори. Поръчала съм си уреда за фотоподмладяване FILORGA Lumiterapist и чакам с нетърпение да го пробвам. Някоя от Вас дали има впечатления за него.

# 256
  • Canada
Момичета, мнението ми от предишната страница е споделено след последователното ползване на Хидра филър, Sleep&Peel и Time filler, както и една опаковка Опти айс, не след еднократно и моментно впечатление  Peace Паралелно през цялото време приемах /и ще продължа да приемам/ и ХК  Peace

Това, че кожата ми реагира по определен начин е твърде индивидуално, искам да видя други резултати. Ако Filorga не ми ги дава, просто ги търся другаде. Това не прави продуктите лоши, а неподходящи за моите нужди  Peace

*Biskvitka* , ще пиша на лични да не спамя тук  Hug

# 257
  • София
Много благодаря за бързите отговори. Поръчала съм си уреда за фотоподмладяване FILORGA Lumiterapist и чакам с нетърпение да го пробвам. Някоя от Вас дали има впечатления за него.
Ползвам го отскоро - след като няколко мои приятелки го изпробваха Simple Smile и видях, че има ефект
Определено уплътнява и стяга / леко/ кожата.
Много добре влияе на акнеична, проблемна кожа - там ефекта е по-видим

LED Booster-а в опаковката стига за 20-на пъти - нанасяй по много малко- неговатя роля е да помогне на светлината да достигне до клетката и да стимулира клетъчния метаболизъм / нещо като проводник на светлина - клетка/.

# 258
  • в 1001-та нощ
Foncé,   Peace и на други хора не им харесва Simple Smile, чела съм коментари и в тази и в други теми и това е нормално, всяка кожа си има своите изисквания, продуктите не отговарят на изискванията на всяка кожа, вероятно  Peace

Моята препоръка е да пробваш Ланком  Peace

# 259
  • Canada
Foncé,   Peace и на други хора не им харесва Simple Smile, чела съм коментари и в тази и в други теми и това е нормално, всяка кожа си има своите изисквания, продуктите не отговарят на изискванията на всяка кожа, вероятно  Peace

a.l.e.n.a, благодаря за насоката  Hug Ползвала съм няколко продукта на Ланком и съм доволна Flutter Сега ми се иска да опитам нещо различно, ще споделя дали съм доволна или не  Peace

Лека, слънчева и изпълнена с положителни емоции бременност ти пожелавам   bouquet

# 260
  • в 1001-та нощ
 Hug ще очаквам твоите отзиви  Heart Eyes  bouquet

# 261
Аленка, честита бременност и от мен тук в тази темичка да те поздравя  Hug Спокойна и лека!

# 262
  • Wolwedans

a.l.e.n.a, благодаря за насоката  Hug Ползвала съм няколко продукта на Ланком и съм доволна Flutter Сега ми се иска да опитам нещо различно, ще споделя дали съм доволна или не  Peace

Лека, слънчева и изпълнена с положителни емоции бременност ти пожелавам   bouquet
И аз съм голям фен на Ланком Heart Eyes. 2 години подред ползвах серията Примордиале и бях много доволна, после минах на Филорга. И пак съм доволна Hug

# 263
  • в 1001-та нощ
Благодаря Самсара  Peace  bouquet

Ally_t  Hug и при мен Ланком преобразява кожата, но Филорга повече  Blush ако тррябва да спра Филорга - ще се върна на Ланком  Peace

# 264
  • София
denis_d благодаря за отговора. Колко пъти седмично е препоръчително да ползваш уреда?

# 265
  • София
denis_d благодаря за отговора. Колко пъти седмично е препоръчително да ползваш уреда?

Всеки ден, докато забележиш видим ефект /най-често след 3-4 седмици/

Желателно е да пиеш повече добавки за кожа, вкл и ХК, мултивитамини, вит.С, протеини  и т.н.  - за максимален ефект
/защото механично се активира синтеза на колаген и еластин - но, затова трябва и 'суровина'/

# 266
След малко повече ползване да потвърдя, че DEEP Fill при мен има само маскировъчен моментен ефект. А определено не съм сбръчкана и кожата ми е в добро състояние, взех го за леки мимически линии.
За мен Ланком си е Ланком.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 19:16 от marigold_

# 267
  • Пловдив
Дами,дадоха ми тестер на пигмент перфект,-само за пигметни петна ли е?
Ако нямам има ли смисъл да го тествам? Или има и друга цел? newsm78

# 268
Аз ползвам ПИГМЕНТ ПЕРФЕКТ от началото на юли, обаче съжалявам, че не си направих снимки, за констатирам разликата до този момент. Петната не са ми изчезнали, но поизбледняха дотолкова, че не ми е неудобно да ходя без ФДТ. Обаче моите петна са на хормонална основа и много отдавна се боря с тях. Наясно съм, че няма да се изчистят изцяло.

# 269
  • Пловдив
Ще изчакам да се включи още някой ако го ползва Peace
Благодаря ти! Peace

Общи условия

Активация на акаунт