Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
Какво е действието на окситоцина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
-
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
-
Какво е действието на окситоцина?
Окситоцинът е хормон, който играе решаваща роля по време на раждането, като стимулира контракциите на матката. Той също така се свързва със социалните взаимодействия, усещането за удоволствие и сексуалната стимулация. В медицината се използва за стимулиране на раждането и за контролиране на следродилното кървене.
-
Как се лекуват хеморроидите?
-
Как да се справя с хеморроидите по време на бременност?
Сега ще се преместим вече в обебената тема. Но там няма да е същото. Няма да сме бременни и с трепет да очакваме дечицата си. Но с трепет ще следим тяхното развитие.
Беше ми хубаво с вас в тези теми през тези месеци. И идея си нямате колко сте ми помогнали да стигна до тук. За мен това е последната тема в която ще пиша за бременеене, аз се отчетох за статистиката и повече няма да раждам. Някои от вас ще си имат още дечица
Благодаря, че Катето се погрижи за всяка една тема тук, че ви имаше и писахте по всеки един въпрос който ме е вълнувал. Благодаря, за разбирането, подкрепата и съчуствието. Приемете това като последни думи в темата за бременни, нещо като епилог. От тук нататък - грижи за бебенцата и наблюдаване как растат и хубавеят. Благодаря ви, на добър път на всички майки и бебенца. До скоро виждане в "Родени"

Мама му стара,онази вчера къде бля като ми каза,че имам доатаъчмо кърма и няма нужда от добавк,а сега за ден и половина без нея ми е направила само беля. Ако утре не ни изпишат само заради теглото,ще ги избия вече
Значи грам коорднация нямат помежду смените си
Поне изледванията са по-добри и днес може да е последния ден антибиотик,ама пак сутрешната смяна доктор щял да прецеява дали да й го дават ое.два дни-аман.
Много мило ми стана.Наистина това беше най-милия период в живота ни.Аз също искам да ви благодаря,че го прекарах с вас,чувствайки пълната ви подкрепа.Благодаря,че ме изслушвахте,съветвахте и винаги ми бяхте упора!